Мъж Телец - 3

• 39 057
  • 767
  •   1
Отговори
# 405
ама днес сте ми много заядливи нещо... ЕХООО smile Simple Smile)))))
 Hug Hug Hug

Joy Joy Joy Joy Joy
Цялата съм smile!  Simple Smile Имам си хубав повод, личен да съм усмихната да ушите Simple Smile Целта тук е да коментираме и да си вземаме поука, я на шега, я на сериозно - хубаво е,че си я имаме темичката, а и телците добре ,че се завъртяха наоколо да осветлят положението!

# 406
Снощи една Дева ме кани на среща... в 23 часа вечерта. Викам й: "Разкрачена да ме чакаш, не идвам..."

# 407
Бивол, откъде ти идват  Laughing

# 408
Ахахаххаааааа Wink Това е ДЕВА, бе БИВОЛ Simple Smile Твойта зодия любима Simple Smile Какво ти стана - мързела или нещо не те жегва женската? Simple Smile

# 409
Бивол според мен това означава че не са ти слаби ангелите и съм убедена че трудно може да те манипулира жена . Wink То това важи за всички Телци - ненавиждаме манипулацийте и номерата .

# 410
ми то в 23ч ... да го кани на среща... странничко. да не е прекалила с градуса?

# 411
В случая мързела. Ми прибрах се от тренировки каталясал, а оная ме врънка по късна доба да сме се разхождали по центъра. Ебем ти романтиката...

# 412
В случая мързела. Ми прибрах се от тренировки каталясал, а оная ме врънка по късна доба да сме се разхождали по центъра. Ебем ти романтиката...
Мацки - запишете си в тефтерите - Телеца ако е изморен не може да го помръдне ни жена, ни танк Simple Smile  Crazy

# 413
  • Варна
така е. моето теле като се върне от тренировка само гледа одобрително към дупето ми, но е много изморен за каквото и да е  Laughing Laughing

# 414
Ахахахха Радост неземна Simple Smile .... хванала си му погледа - браво на тебе Simple Smile Телешкия поглед трудно се улавя!!!

# 415
  • Варна
е той е доста по-открит вече Simple Smile

# 416
  • Варна
а какво ще кажете за приятелите им? всички телци които познавам си имат своя кръг от няколко човека, който не се е променял от много време - не само за любовта, но и за всичките си връзки са супер постоянни Simple Smile много е ценно това

# 417
Почнахте да завиждате ,еми гледай и се учи  Laughing

# 418
Почнахте да завиждате ,еми гледай и се учи  Laughing
Това за кое по-точно се отнасяше коментара?

# 419
Включи харда де ,питаш а още не е дошъл тока ,загрей малко после питай  Laughing Laughing
за приятелите

Общи условия

Активация на акаунт