Мъж Телец - 3

• 38 245
  • 767
  •   1
Отговори
# 750
Аз като Телец Бивол никога не бих допуснала да приема за  втори път, човек който тотално и брутално ме е разочаровал . Wink Никога не правя компромис със себе си - ама никога . Naughty

# 751
Аз също, но извратената гавра, която прилагам, храни мазохистичното ми его. Иска си дозата и това си е. Не мога без това, доставя ми крайно удоволствие...

# 752
  • Варна
Много крайни изказвания. Реалноста обаче е друга понякога

# 753
Аз като Телец Бивол никога не бих допуснала да приема за  втори път, човек който тотално и брутално ме е разочаровал . Wink Никога не правя компромис със себе си - ама никога . Naughty

Тоталното разочарование има ли общо с търпението което проявяваме. Търпим доста дълго , период в които другата страна има достатъчно време или да си докаже или да се издъни неколкократно. И за това решенията ни да са категорични?

# 754
Че за да ни напусне, не е ли достатъчна издънка. На мене други издънки не ми  трябват. Баста и това е.

# 755
При мен нещата са повече от супер с моето Теле - никога не сме били по-близки и нежни един към друг  от сега . Heart Eyes Между нас цари пълна хармония и разбирателство , но не без мое усилие да покажа най-сетне моите чувства към него  Wink . По-мил и по- нежен мъж от него няма сега , затова не съжалявам че най-накрая излязох от моят образ на  Монк , да анализирам всяка дума и жест от него. Просто му казах че супер много държа на него , че го приемам на 100 % такъв какъвто е и не искам да се променя , че съм много търпелива и винаги ще бъда неговото предано и мило момиче . Повярвайте ми с тези думи ЧУДОТО СТАНА , почувствах го осезаемо когато той ме докосваше и тк.н , няма да се впускам в подробности .Бъдете мили , предани и търпеливи към мъжете Телец и тогава ще го усетите истински . Grinning

# 756
Просто му казах че супер много държа на него , че го приемам на 100 % такъв какъвто е и не искам да се променя , че съм много търпелива и винаги ще бъда неговото предано и мило момиче . Повярвайте ми с тези думи ЧУДОТО СТАНА , почувствах го осезаемо когато той ме докосваше и тк.н , няма да се впускам в подробности .Бъдете мили , предани и търпеливи към мъжете Телец и тогава ще го усетите истински .

Ето я рецептата - ако другите мацки я изпробват - после да пишат! Аз още събирам смелост!!!!

МОЛЯ ПИШЕТЕ В НОВАТА ТЕМА: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=571119.new#new

# 757
Бъдете мили , предани и търпеливи към мъжете Телец и тогава ще го усетите истински . Grinning
[/quote]
 Това е ключа   bouquet

# 758
Да, но нали жените трябва да се  правят на велики и да се ебават с добрината и откровеността ни, за това се получават тия разминавания. Приемете, че жената е по-слаба от мъжа, особено от мъжа Телец, колкото и мекушави да изглеждаме, най-сетен разберете, че ние, заедно с Лъва и Овена, сме най-силните зодии. Не се ебавайте с нас, не пропилявайте щастието си.

# 759
Понеже се сборичках с един лъв(приятел ) и му викам спри бе боли ,той като че ли не чу ,та и аз после му приложих същото да види кво е  Laughing Лъвът е хитро същество ,прави се на голема работа ,но понякога ,като опре ножа до кокала издиша ,иначе ако реши че трябва да се доказва може да направи куп простотии

# 760
  • Варна
Цитат
че ние, заедно с Лъва и Овена, сме най-силните зодии.
smile3521 newsm10

П С Значи вкъщи сме се събрали 4 със силни зодии

# 761
Според митологията борбата за надмощие била между Лъва и Телеца, според Талмуда (еврейската библия) печели Телецът, но според християнската библия печели Лъвът. Лично за мен дербито е съвършено Х.

Вероятно това е и обяснението за огромната ненавист между двете зодии. Крайна непоносимост просто.

# 762
Лъвът според мен може да направи прекалено много глупости без да ги осъзнава точно ,докато телецът ще е напълно наясно със себе си какво прави,+ това лъвът гледа до къде можеш да стигнеш и спира в един момент ,абе дразни до някаква граница ,обича адреналина тва е

# 763
  • Варна
Явно скромен Телец- такова животно нЕма   hahaha Joy Joy

# 764
Да наистина мъжът Телец е истински мъж в буквалния смисъл на думата , когато мъжествеността му не е наранена от някоя нахакана и напомпана със самочувствие , нагла мацка. Все пак Телецът държи и допуска до себе си естествени и проверени хора , не всяка жена може да е достойна за неговата истинска любов . Аз никога не съм се опитвала да се правя на по-силната от мъжа Телец  , винаги съм била дама и ще бъда такава с такъв мъж до себе си .  Wink

Общи условия

Активация на акаунт