Мъж Телец - 3

• 38 520
  • 767
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
аз не мога да разбера какво искаш да кажеш??!?! не завиждам, питах дали при другите е така и разговора да тръгне в тази посока... за телците...

# 421
Имам приятели, не е като да не имам, но тези ежедневните са ми нещо подозрителни. Повече се разбирам с приятелите, с които се виждаме по-рядко, а и става по-истинско и запомнящо се. То всъщност на тях мога да разчитам за почти всичко. Но като цяло съм подозрителен към всички, всички гледат да се възползват от моята добрина. Но пък да видите какви резачки правя... МММ, заслужава си...

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 23:01 от Бивол

# 422
Еми хич нямата логична мисъл ,или мойта почва да изпреварва събитията  Laughing
Щом казвам че завиждате е очевидно че и при мен е така с приятелите,а що, казваш че е много е ценно това, се предполага че при теб не е същото положение с френдовете ,а щом не е същото и споделяш за негово с удобрение  ,значи има завист Laughing Laughing

# 423
И на мен често ми писва от ежедневните познати и приятели... Дори не им вдигам телефона когато не съм на кеф. А това за използването е вярно - прекаляват във всичко. Grinning
Примерно иска услуга и като му кажеш на шега "моя процент какъв е?" и се ококорва. За даденост ни приемат - прекаляват. Grinning

# 424
Интересно ми стана какви резачки правите Simple Smile Освен,че не вдигаш телефона Simple Smile

# 425
Интересно ми стана какви резачки правите Simple Smile Освен,че не вдигаш телефона Simple Smile

Правя се на умрял седмица-две. После се правя на ударен като му звънна или реша да му вдигна телефона. Grinning

# 426
Аз пък правя иначе. По-яко е и все вината е в тях, а аз на себе си кеф правя: изчаквам ги да преминат границата, рязко се отдръпвам след това и на въпроса "Ама защо така стана" им посочвам техните грешки и всичко за мен е тип-топ Simple Smile

# 427
И на мен често ми писва от ежедневните познати и приятели... Дори не им вдигам телефона когато не съм на кеф. А това за използването е вярно - прекаляват във всичко. Grinning
Примерно иска услуга и като му кажеш на шега "моя процент какъв е?" и се ококорва. За даденост ни приемат - прекаляват. Grinning

Доста позната ситуация.

# 428
"Правя се на ударен" - това е често срещано и при другите зодии Simple Smile Май си е типична черта за "мъжкото" население на планетата Simple Smile

# 429
"Правя се на ударен" - това е често срещано и при другите зодии Simple Smile Май си е типична черта за "мъжкото" население на планетата Simple Smile

Не знам за другите зодии, но при нас е повече от ден два Grinning

# 430
Винаги сме в помощ на нуждаещите се и ни е удоволствие когато можем да помогнем само ние , но определено има индивиди които злоупотребяват. Не че и на тях не им помагаме ама получават сърбежи в задните части и те ни са от копривата.

# 431
Ку-кууу, има ли някой тук?

# 432
  • Варна
хех да... ама дайте да си направим скайп група, че сме много разговорливи и не винаги по темата Simple Smile

# 433
аз съм ЗА! Simple Smile

# 434
Не е особено добра идеята....

Общи условия

Активация на акаунт