Мъж Телец - 3

• 38 304
  • 767
  •   1
Отговори
# 525
Redbull, притесни ме същото нещо, но пък лятото е близо, живеем на 35км лятото, а и аз завършвам тази година, т.е имам възможност и желание да се преместя в София.. примерно Simple Smile

Иначе, аз на 23, той на 21 : Embarassed

Последна редакция: чт, 17 мар 2011, 22:36 от fury

# 526
Женската глава, да не казвам кратуна, щото на 20 г. си е точно още кратуна, не може да оцени качествата на мъжа Телец. Човек не може да надскочи себе си. Истинската и умна жена започва да "проглежда" за Телеца най-рано на 27-28 години...

# 527
е пак съм подранила значи ...
Добре, Бивол, на твоя територия- сериозен въпрос- кое би накарало един теелц да върже тенекия ни в клин ни в ръкав? без причина?

# 528
Господин Бивол, извинявам се, но имам мнение за себе си, че най-малкото съм зряла и много добре знам какво искам за себе си, от себе си и от мъжа до мен Simple Smile

Иначе... цял живот съм била заобиколена от такива създания Simple Smile Не оспорвам качества/недостатъци..
Чисто любопитство беше да пиша, най-вече защо би реагирал така Simple Smile

Cheers Simple Smile

# 529
Не се отказвай. При мен беше подобна ситуацията. Аз от един град тя от друг и общо взето не виждах голяма перспектива. Дойде труден за мен момент в които се отсяха хората на които мога да разчитам. За добро или за зло и тя бе сред  тези които показаха колко струвам аз за тях. И така вече мнооого години (15) . Дай му малко почивка.

# 530
naskob, не съм го напирала за нищо, смънках, че може би се е получило недоразумение и сега си му пиша чат-пат общи работи, допитвам се за мнения до него (той тренира бягане професионално, а аз от скоро съм решила да бягам и аз и го разпитвам за разни неща по неговата специалност) и те така Simple Smile
Иначе, не бързам, има много време, в момента не си търся честно казано някой конкретно, просто осъзнавам, че той започва все повече да ми харесва (не ми се е случвало скоро) Simple Smile

# 531
Мисля че те разбирам. Телците сме късметлии да сме харесвани Simple Smile. Не знам дали е добър съвет но остави нещата така и бъди максимално естествена.

# 532
  • Варна
Опа,къде попаднах Laughing Laughing ей,много съм гадна значи Laughing

# 533
Да си гадна,да си гадна ,колко да си гадна?

# 534
  • Варна

Щипещо-гадна рачка Laughing Laughing

# 535

Дай някакъв съвет на flay, а щипането го остави за после.

# 536
  • Варна

Нямам опит с телци. Laughing Laughing

# 537
Като нямаш, аре чупи се...

# 538

Нямам опит с телци. Laughing Laughing
Сега му е времето да наваксаш пропуснатото Rolling Eyes

# 539

Naskob, тя моята не е спешна, просто виждам, че обичате да разисквате телетата Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт