Мъж Телец - 3

• 38 271
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
Че кой не е бил щастлив, когато е до Телец? Не съм чувал такова събитие досега...

# 706
Теленцата винаги излизат прави накрая. Проблемът е, че го виждат преди останалите и се ядосват за това, че другите отказват да го възприемат веднага Very Happy Very Happy Very Happy
Е 10000000 % е това

# 707
хаха, ако влезем в темата на Скорпионите, там ще видите, че ние сме винаги прави Simple Smile))
Всеки е прав за себе си хиих
А какво ще кажете за скорпион-телец Simple Smile

# 708
Аз лично не ви харесвам ,все повече не ви харесвам ,преди време ставахте ,сега -НЕ 

# 709
Цитат
А какво ще кажете за скорпион-телец

Жена Скорпион - Мъж Телец - най-великият секс, който може да съществува... Неописумео. Хирошима и Нагазаки и Чернобил от страст.

# 710
Цитат
А какво ще кажете за скорпион-телец

Жена Скорпион - Мъж Телец - най-великият секс, който може да съществува... Неописумео. Хирошима и Нагазаки и Чернобил от страст.

Знаааааааааам за какво говориш Simple Smile))
А нещо друго Simple Smile

bcdd, защо не ни харесваш, какво сме ти сторили Sad

# 711
Демек, Риби плюс Телец трябва също да е 6, така ли?

Защо, обаче, Телците допускате периоди на застой във връзката? Без да давате никакъв сигнал на другия?

# 712
Непостояни ,с широки пръсти ,не можете да си правите сметката ,с меко казано извратено съзнание,не слушате какво ви се говори и т.н. ,няма значение ; А иначе знам ,ти си различна  Laughing
А иначе рибите си ги харесвам ,само че малко говорят или на мен така ми се струва ,губи се комункацията ,както ти казваш ,рибата си мисли че има проблем,телето и казва немаа бе обичам те ,ама тя не вярва

# 713
Непостояни ,с широки пръсти ,не можете да си правите сметката ,с меко казано извратено съзнание,не слушате какво ви се говори и т.н. ,няма значение ; А иначе знам ,ти си различна  Laughing

Не е въпроса дали съм различна Simple Smile просто попитах.... някои неща си отговарят мноого добре за мен Simple Smile ( не съм съгласна само за това, че не можем да си правим сметката Simple Smile )

# 714
Е ,много ясно че не си съгласна ,това го знам одавна .още преди да ме попиташ  Laughing
Аз пък си мислех ,че точно за това ще си съгласна ,а за другото ще си против

# 715
Цитат

Е, дори и да не е 6, 5+ не е ли добре?

# 716
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

Защо, обаче, Телците допускате периоди на застой във връзката? Без да давате никакъв сигнал на другия?

Според мен си изживява нещо лично и не иска да те тревожи ...

# 717
Оооо Rosit-енце-це къде си Ма  Laughing Нема да се нервиш ,нашта културоведка  Laughing
Избега бърже ,май усети 8-мата лънна фаза  Laughing

# 718

Обаче аз говоря МНОГО, дори работата ми е свързана с това. Не знам дали е от това, че съм родена в края на зодията, демек утре.

Иначе наистина вечно си мисля, че имаме проблем и ...не вярвам.

Естествено, че 5+е добре.

# 719
Цитат
Естествено, че 5+е добре.

Ми да... Дори самият проф. Боян Биолчев (писател и бивш ректор на СУ) казваше, че никой отличник не е постигнал нещо значимо в живота Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт