Мъж Телец - 3

• 38 250
  • 767
  •   1
Отговори
# 690
Цитат
Това какво е? Отказвам се да пиша тук... Вярно ли няма кой да ти направи забележка за държанието?

Моля ви, останете, госпожа. Тук е свободна телешка зона и тонът е автентично по телешки груб. Ако действително сте имали досег с Телци, би трябвало това да го знаете прекрасно.

# 691
"Свободна телешка зона"  е едно, но виж просташка - е нещо съвсем друго Simple Smile
Телците, които познавам и с които съм  или съм била близка,
никога не са говорили на "ма", най-малкото, а за другите изцепки и простотии - но коммент Simple Smile

А и наче на въпроса на bccd "Ти ли ще ме учиш ма"  , отговорът разбира се е "НЕ", но правилно си се ориентирал, че имаш да учиш още доста Simple Smile

Останете си със здраве! Heart Eyes

# 692
  • Варна
Я да внимавате какво приказвате на Росита! С нас рачките няма да се занимавате! Ааама...шамара виждате ли го?  Laughing Laughing Laughing

# 693
Телците могат и са и мноооооооого мили - недейте така?!? Аз имам основание да ви псувам и пак ви обичам - просто защото знам как можете да гледате... това е което ми липства от моете теле - погледа с искрите

# 694
Цитат
това е което ми липства от моете теле - погледа с искрите

За този поглед, така характерен за нас, викам да е посветена темата "Мъж Телец - 4" Simple Smile))

Има много да се приказва за това.

# 695
Старнното при погледа е че искрите са едни и същи когато казват - обичам те и мразя те ... но целят директно където трябва - както и да е - щеше ми се да ви чуя дали въобще ще получа отговор на СМС-а или не... тва какво съм написала дето се вика вече няма значение - факт и толкоз...

# 696
Освен това нашата мила родина България също е зодия Телец, с асцедент Козирог, 1:1 като мен

Ако не вярвате, прочете това: http://www.chudesa.net/balgariya-e-zodiya-telec/

П.С. Ето защо в България си се чувствам най-жив Simple Smile)

# 697
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
хайде, де, напишете нещо за близнаци и телец...

# 698
Цитат

Преди употреба прочети листовката.

П.С. Върни се назад дестина страници и започни да четеш.

# 699
Цитат

Преди употреба прочети листовката.

П.С. Върни се назад дестина страници и започни да четеш.

Но написаните там неща са несериозни и повърхностни ...никъде не съм срещала малко по - обстойно разглеждане на тази връзка

# 700
Какво обстойно разглеждане искаш, след като таква връзка е обречена?
Тука не си играме на шикалки... Зема + Въздух = обречена работа.

# 701
  • Варна
Какво обстойно разглеждане искаш, след като таква връзка е обречена?
Тука не си играме на шикалки... Зема + Въздух = обречена работа.

Ама Земя + Вода си пасват,аааа? Laughing Laughing Рак и Телец! На Земята ако нямаме Вода,няма и Живот! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 702
Така е: Рак + Телец е много добра комбинация и изобщо Вода + Земя почти всичко е на шест.

# 703
а аз си мислех, че въздухът е навсякъде... като онези на марс "абе почти същото е, ама я няма атмосферата нещо" ...той живота във водата и земята, без въздух не вирее

# 704
освен това, не съм била по- щастлива на Света, вече 3 години...

Общи условия

Активация на акаунт