Мъж Телец - 3

• 38 248
  • 767
  •   1
Отговори
# 675
Щом харесваш телците и смяташ че мисленето не им е силната страна ,тогава харесваш глупави хора ,така ли да те разбирам ,е това не говори добре за теб май

# 676
В СМС -са имаш следните думи ,който трябваше да пропуснеш  - Смятам ;крайно време ; Мислех, че ти; явно нахранила" твърде добре ; Не се плаши това е смс за цивилизован край;
Ти имаш страшен проблем със самочувствието и комуникацията с нормалните хора ,от СМС се разбира че си открила друга вселена на която живееш ,предполагам е много хубава .
Като се сетя ,че и Бойко Борисов е Близнаци ми приложава - честно .

ти как би го написал - два реда - дай да видя - НАИСТИНА

# 677
Щом харесваш телците и смяташ че мисленето не им е силната страна ,тогава харесваш глупави хора ,така ли да те разбирам ,е това не говори добре за теб май

Ето пак нищо не разбра... Човек да се смее ли, да плаче ли.  Laughing
ТЕЛЦИТЕ не умеят да анализират добре ситуацията това казвам, което никак не означава, че са глупави, напротив.  И на тебе, анализът не ти е силната страна, както се видя многократно, но твоето както казах, не е от зодията Simple Smile

# 678
Само да те осветля , че близнаците са едни от най-аналитичните хора. Много харесвам телците, но уви те не притежават тази способност да мислят аналитично:)  Мисленето не им е силната страна.
Сега очаквам много нападки ... Wink
[/size]
Какво точно имаш предвид като казваш аналитично? В смисъл логично да проследяват връзките или нещо друго?

Да, имах предвид че рядко се прави  анализ на ситуацията. Просто по някакъв телешки маниер се приема нещо за такова и точка. Те и затова са малко консервативни.

# 679
Здрвавей ,съжалявам че така се случиха нещата между нас ,,извинявай ,знам че те обидих  силно предишният път ,бих се радвала да си останем приятели.Ако приемаш нещата като мен ,ще се радвам  да пием едно кафе и да си поговорим

# 680
Ти ли ще ме учиш ма  Laughing ако не е от зодията от кво е почваш да  ме дразниш вече Роси ,като не разбираш не се обаждай ти казвам ,както казва Милото като говориш с мен да мълчиш !   Laughing

# 681
Само да те осветля , че близнаците са едни от най-аналитичните хора. Много харесвам телците, но уви те не притежават тази способност да мислят аналитично:)  Мисленето не им е силната страна.
Сега очаквам много нападки ... Wink
[/size]
Какво точно имаш предвид като казваш аналитично? В смисъл логично да проследяват връзките или нещо друго?

Да, имах предвид че рядко се прави  анализ на ситуацията. Просто по някакъв телешки маниер се приема нещо за такова и точка. Те и затова са малко консервативни.

Не сме малко консервативни - много консервативни сме. Но, според мен това за анализирането на ситуацията няма общо със зодията. Както има много аналитични телци, така има и много заблудени близнаци. Аз за себе си не го определям със зодията.

# 682
Съгласен с bcdd, нещо такова е трябвало да се напише в СМС-а + "наистина осъзнавам колко съм глупава, как можах да нараня човека, когото толкова много обичам. Едва сега разбрах каква съм проста патка и няма да мога да си го простя. Би ме направила много щастлива, ако приемеш да се видим на по кафе"

# 683
А не - Обидих те ,ама  ти ме застреля направо ,аз прецених че е добре да се видим ,жертвах се да ти се обадя ,щото искам да разбера дали си толкова голям простак ,както си и мислих ,как можа  да нараниш такава мила и добра жена ,като мен . Laughing
Иначе все пак СМС -са трябва да е кратък и съм се съобразил с това

# 684
ПАК ЩЕ ГО НАПИША - не ща да си го връщам!!!! Посто искам да тегля чертата възпитано и прилично - тя чертата си е теглена - не виждам защо трябва да се обявявам за страдалка или него да изкарвам глупак. ПО ДЯВОЛИТЕ за 100 път ще го напища - човека е страхотен - просто не сме един за друг... трябва ли да се унижа и да се просна да се моля при положение че мога просто да продължа да мълча... и толкоз... но просто ми се иска да приключа като голам и разумен човек - нещо което не направих при посления ни разговор тет а тет. И като съм му казала, че ужасно ме е наранил - какво толкова съм направила - просто съм била откровенна -

# 685
От моя скромен опит трябва да кажа, че разделите с Телеца не са особено цивилизовани, особено при мен...

# 686
От моя скромен опит трябва да кажа, че разделите с Телеца не са особено цивилизовани, особено при мен...

И при мен Grinning Grinning

# 687
Ти ли ще ме учиш ма  Laughing ако не е от зодията от кво е почваш да  ме дразниш вече Роси ,като не разбираш не се обаждай ти казвам ,както казва Милото като говориш с мен да мълчиш !   Laughing

Това какво е? Отказвам се да пиша тук... Вярно ли няма кой да ти направи забележка за държанието?

RedBull , така е , доста консервативни сте, но аналитичността , за която говоря е друго ... не е обратното на "заблуденост", за която говориш. 

# 688
  • Варна
Смешно ми става,когато теленцата се нервят Laughing Laughing

# 689
Смешно ми става,когато теленцата се нервят Laughing Laughing

Теленцата винаги излизат прави накрая. Проблемът е, че го виждат преди останалите и се ядосват за това, че другите отказват да го възприемат веднага Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт