Мъж Телец - 3

• 38 255
  • 767
  •   1
Отговори
# 660
Това с края не трябваше да го има в СМС-а. Може да той да не иска да е краят. Така все едно си взела окончателното решение (така го разбирам аз), и го поставяш пред свършен факт.

Коефициент да ти се обади 1:100

# 661
Бивол, аз не искам да продължавам с този човек! Но искам да спра да се потя от страх, че мога да го вида иииии да не знам какви ще му ги наговора при случайна среща.... човека наистина е страхотен, но наистина си тежахме.... искам просто да се помира и с него и със себе си! не да се надявам или да му давам на него надежди

Някой друг ще даде ли прогноза - до тук Бивола е с 1:100

# 662
Бивол, още нещо наистина ли мислиш, че той може да не иска това да е край при положение, че 2 месеца мълчи като риба... наистина ли сте толкоооооова мудни

# 663
Разбирам те много добре. Искаш просто да си кажете послено нещата и да приключите, ако може, като приятели или добри познати... и всеки по пътя си.
Да ти кажа нещо за Телците. Макар че ние, когато кажем "край", наистина е абсолютен край, все пак оставяме една малка вратичка за евентуално случайно продължение някъде в далечното бъдеще. Може би не го обяснявам разбирамо, но Телците ще ме разберат какво искам да кажа. Това е много характерно. Често ни се случва след много години на пауза да се срещаме с хора от нашето минало.

Цитат
Бивол, още нещо наистина ли мислиш, че той може да не иска това да е край при положение, че 2 месеца мълчи като риба... наистина ли сте толкоооооова мудни

Само 2 месеца? Че това е нищо. Аз на една й мълчах 4 години и пак рестартирахме отношенията... Телета, кво да ни правиш.

# 664

А дали е бил сам през тези 2 месеца?

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 11:35 от naskob

# 665
А дали е бил сам през тези 2 месеца?

Не знам - наистина не съм човек който ще почне да проучва и да дебне

# 666
Вие залагайте - аз ше ида да поработя?!? ако има развитие или няма.... ше пша пак - Поздрави мили хора, вие сте единстевените с които обсъждам казуса... добре че ви открих... иначе "ледената кралица" (АЗ) не дава никакви поводи хората около нея, дори най близките, да смятат, че има проблем!!!

# 667
Човек като не спи губи представа за времето Grinning Мислех да поздравя с добро утро ама то станал оза добър ден.

Ако ти се обади значи е много смотан. Не дискриминирам зодии и/или мъже - жени. Просто с този заповеднически тон... Ако, бях аз щях да си кажа на ум "Е*би си майката" и повече да не ти се обадя. И да те оставя ти да се червиш като ме видиш ако, ме видиш какво да кажеш.

# 668
За да има интрига ще кажа, че ще ти се обади или ще отговори с SMS до ден два. Simple Smile

# 669
В СМС -са имаш следните думи ,който трябваше да пропуснеш  - Смятам ;крайно време ; Мислех, че ти; явно нахранила" твърде добре ; Не се плаши това е смс за цивилизован край;
Ти имаш страшен проблем със самочувствието и комуникацията с нормалните хора ,от СМС се разбира че си открила друга вселена на която живееш ,предполагам е много хубава .
Като се сетя ,че и Бойко Борисов е Близнаци ми приложава - честно .

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 12:16 от bcdd

# 670
тра ла ла, добре си направила,  както и да им звучи смс-а на телците, ти си го изразила по своя си начин. Важното е човек да бъде себе си а ако другият отсреща не го оцени, значи не е за теб.

И стига сте плюли близнаците, няма лоша зодия, нито пък "курвенска" зодия. Що за глупости  Grinning

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 12:57 от hephua

# 671
В СМС -са имаш следните думи ,който трябваше да пропуснеш  - Смятам ;крайно време ; Мислех, че ти; явно нахранила" твърде добре ; Не се плаши това е смс за цивилизован край;
Ти имаш страшен проблем със самочувствието и комуникацията с нормалните хора ,от СМС се разбира че си открила друга вселена на която живееш ,предполагам е много хубава .
Като се сетя ,че и Бойко Борисов е Близнаци ми приложава - честно .

Сигурна съм, че този начин на мислене при тебе не е от зодията ти Joy

# 672
Какво пък искаш да кажеш с това ,кажи го направо и ти ли имаш проблем с комуникацията  Joy
Аз пък мисля че е от зодията  Laughing

# 673
bcdd, единственият, който има проблеми с комуникацията от пишещите тук си май ти. Laughing Ти себе си разбираш ли? Simple Smile То не бяха обобщения, обвинения и т.н. Simple Smile
Само да те осветля , че близнаците са едни от най-аналитичните хора. Много харесвам телците, но уви те не притежават тази способност да мислят аналитично:)  Мисленето не им е силната страна.
Сега очаквам много нападки ... Wink

# 674
bcdd, единственият, който има проблеми с комуникацията от пишещите тук си май ти. Laughing Ти себе си разбираш ли? Simple Smile То не бяха обобщения, обвинения и т.н. Simple Smile
Само да те осветля , че близнаците са едни от най-аналитичните хора. Много харесвам телците, но уви те не притежават тази способност да мислят аналитично:)  Мисленето не им е силната страна.
Сега очаквам много нападки ... Wink

Какво точно имаш предвид като казваш аналитично? В смисъл логично да проследяват връзките или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт