Мъж Телец - 3

• 38 248
  • 767
  •   1
Отговори
# 645
Мисля, че е често срещано и нормално.... за съжаление! Хората като се оженят и забравят да се забавляват един с друг! (не всички, де)....  Embarassed
Ами има нещо вярно. Не че забравят но не се случва толкова често  както е било преди. На дневен ред излизат вече нови  грижи и предизвикателства . Много от нас живеят в толкова напрегнато ежедневие  че това да забравиш да се забавляваш и то не само с половинката си е доста често срещано. Абе има ли го желанието все  ще се измислят варианти.

# 646
Така е, но зависи да ли това което работиш ти е хоби защото тогава се прекалява с хобито. А, телците май го имаме това качество - да прекаляваме с хобито Grinning

# 647
Верно е за хобито ,за това жени направете секса хоби на мъжът телец ,мисля че ще му допадне ,а и ще се занимава дълго с него Laughing

# 648
Сега ми направи впечатление в Бивол,че мисли като келеш.Ако една жена обича секса,веднага я заклеймиха като курва.Но за мъжа това не важи.  Naughty Нали не го отдаваме на някаква полова дискриминация,че на мъжа му е позволено,а на жената не ?!

Между другото аз обожавам секса,но в никакъв случай не се чувствам курва(и то на зодиака).

И за протокола-бившата на съпруга ми също е била близнаци,но е била статист в леглото.

# 649
Цитат
Сега ми направи впечатление в Бивол,че мисли като келеш.Ако една жена обича секса,веднага я заклеймиха като курва.Но за мъжа това не важи.

Много примитивно мислене... Никъде не съм казвал, че да обича жената секса, означава, че е курва. Аз съм на точно обратното мнение - колкото една жена обича повече секса, толкова Телецът до нея е по-щастлив.
Против съм поголовното чукане с N на брой партньори паралелно с "официалния" такъв.

Четете ме по-внимателно.

# 650
А това за курвата на зодиака как ще го коментираш?  Angry

# 651
Ето така: Жените Близнаци са курви... ФАКТ!

# 652
Досега като че ли ти симпатизирах,но с това изказване доста ми падна в очите  newsm11

# 653
Не се нервете толкова ,и да е така ,какво толкова просто обичат забавленията ,чисто телешка черта е да бяга от щастието си ,а близнаците си го търсят постоянно ,е сега вярно че не им се получава от 1-ят път и за това търсят отново ,а и са практични ,защо да са само с един човек ,а нали и те са двама+ хора ,всеки от тях иска различни неща ,аз лично почвам да ги оправдавам Laughing

# 654
Не се нервим, обяснявам просто, че природата на Близнака е несъвместима с тази на Телеца. От страна на близнака имаме изневери, никаква прогнозируемост, хахавост в главата, изцепки, спонтанни емоционални изблици, крясъци, всичко "тук и сега и веднага", импулсивност...
Няма как Телецът да се вмести в тези разбирания... Би се изчерпал много бързо, при все че Близнаците са физически най-красивата зодия.

# 655
  • Бургас
Това ако е обяснение-да обиждаш, благодаря за обяснението.
И това ми било джентълмен,думи нямам.
Другото е вярно-много различен темперамент, темпо на живот и вземане на решения.Разликата между двете зодии е от Земята до Луната, но не мисля, че е повод да се обиждаме.

# 656
Ами, ето, сама виждаш, че дори комуникацията не се получава. Близнаците не сте свикнали на хумористично-вулгарния език на Телеца, особено практикуван към хора, които нищо не значат за него, каквато в случая си ти за мен...

# 657
Хей хора здравейте!!!! по повод драмата ми за обаждане или не - ето какво свърших... изпратих смс (не бях сигурна как ще се получи в директен разговор) та поканих го да "изпием" лулата на мира - той да реши дали иска или не! написах и че това е опит за цивилизован край, не за нескопосано начало.... е изпратих го и това е ... сега да видим - оставам Телето да реши дали да се обади или не и кога да се видим или не - чакам ОЦЕНКИТЕ ВИ - 6е понеса и критиките ви за шизофреността при близнаците ха ха ха

# 658
Я цитирай СМС-а точно, за да коментирам по-обективно Simple Smile)

# 659
точен цитат - " Привет! Смятам, че е крайно време да "изпием" лулата на мира! Simple Smile. Мислех, че ти ще направиш тази крачка, но явно при последния ни разговор добре съм те "нахранила" твърде добре. Поканата е от мен - оставам на теб решението. Не се плаши това е смс за цивилизован край"

Общи условия

Активация на акаунт