Мъж Телец - 3

• 38 261
  • 767
  •   1
Отговори
# 630
тра ла ла, вярно е това за близнаците, че не се отказвате и се борите до последно и аз съм го забелязала а и сега го виждам в теб и ми е ясно че няма да се кротнеш хихи Simple Smile Та аз бих те посъветвала да потърсиш контакт с твоя човек, тъй като и ти спомена че се познавате отдавна а и най-добре ще е за теб да си изясниш нещата. А и щом си стигнала до заключението че не сте един за друг, значи нищо не губиш... щото иначе какво.. няма да си проговорите повече? Така може и да съжаляваш после...  На мен ми се струва, че варианта дето ред бул ти го е предложил е добър.

# 631
Лелее главата ми е с диаметър поне 1 метър от мислене и нищо - ни напред ни назад - поне 10 драфта (неизпратени съобщения) имам в телефона... Имам усещането, че мога да прекопая 2 декара царевица, но нямам сили да се обадя е тва е ...

# 632
ауу мали Simple Smile само го давай по спокойно и не толкова емоционално, та да не го уплашиш твойто теле. Недей да се обаждаш, прати му смс, като му оставиш време да асимилира и да вземе решение... че каквито са мудни...  предложи му да се видите а ако не отговори, вече се обади.

# 633
благодаря на всички - ще пиша какво съм свършили или не...

# 634
ауу мали Simple Smile само го давай по спокойно и не толкова емоционално, та да не го уплашиш твойто теле. Недей да се обаждаш, прати му смс, като му оставиш време да асимилира и да вземе решение... че каквито са мудни...  предложи му да се видите а ако не отговори, вече се обади.

Обратното. Направи обратното Grinning

# 635
Успех тра ла ла, дано да намериш отговор.
Аз имам един въпрос към мъжката част, първо какво значи когато мъж летец каже, че ще го намразя... (ама че странно да ти го кажат) и то без никаква причина от моя страна... а другото гледам че е тенденция май, защо не давате приятелство във фейсбук при положение че се познаваме? м? а иначе на другите колежки може!  Laughing

# 636
Успех тра ла ла, дано да намериш отговор.
Аз имам един въпрос към мъжката част, първо какво значи когато мъж летец каже, че ще го намразя... (ама че странно да ти го кажат) и то без никаква причина от моя страна... а другото гледам че е тенденция май, защо не давате приятелство във фейсбук при положение че се познаваме? м? а иначе на другите колежки може!  Laughing

За мъж ЛеТец не знам Grinning

# 637
  • Бургас
Ама тук много тънкообидни биковете на стадото, да не вземе да ги засегне някой.
То е ровене с копита, то са обиди. Я, по кротко! Добре ви познавам, ако има серийни свалячи в зодиака, това сте вие! Една жена никога не ви стига, винаги трябва и в резерв да има поне още две. По празниците пращате типово съобщение на всяка, която ви е дала телефона си.
Без да добавяте дори име, че да е по-лично. Безпардонни, все вие сте правите.
 Близнака ако има добро качество, то е, че разпознава лъжците и не ви минават номерата.
За това ви боли ако ви зачекне близначка, много сте й прозрачни, там не ви минават номерата.
 И скачате да плюете.Това е причината.

# 638
Аууу тука ми заприлича на чат стая Simple Smile
Трала ла, следвай интуицията си кое първо да направиш смс или обаждане, но му дай време да помисли! Явно емоционалните изблици не само на телците, но хич не се харесват на мъжете, защото не знаят как да реагират!

Хепхуа .... Телците обичат да драматизират ( сори момчета, но има нещо вярно).... На мене са ми казвали : Не се влюбвай в мене! .... А и за допълнение - моето приятелство не е прието във фейсбук сщо, но не е и отхвърлено ... просто си ме наблюдава отстрани!
Моя приятелка близначка трябваше да изтрае приказките от сорта " трябва да си тръгнеш, напусни ме" и т.н. .... обаче тя остана ... и сега са сгодени!
Не им слушай приказките искат да видят колко държиш на тях (предполагам де) ... Ти си следвай своето!

# 639
Ама тук много тънкообидни биковете на стадото, да не вземе да ги засегне някой.
То е ровене с копита, то са обиди. Я, по кротко! Добре ви познавам, ако има серийни свалячи в зодиака, това сте вие! Една жена никога не ви стига, винаги трябва и в резерв да има поне още две. По празниците пращате типово съобщение на всяка, която ви е дала телефона си.
Без да добавяте дори име, че да е по-лично. Безпардонни, все вие сте правите.
 Близнака ако има добро качество, то е, че разпознава лъжците и не ви минават номерата.
За това ви боли ако ви зачекне близначка, много сте й прозрачни, там не ви минават номерата.
 И скачате да плюете.Това е причината.

Няма по двулични от близнаците Grinning Grinning Grinning И ако някой си мисли че е пред телец по какъвто и да е параграф - така е защото телеца така иска Grinning

Това за приказките е вярно - проверяваме колко държите на нас.

# 640
Доволна съм, че съм осъзнала този извод и повече няма да си го слагам на сърце и да се обиждам или пък приемам лично. Ако телеца е все още наоколо и е с мен значи все пак е преценил, че има смисъл!!!

Нека да не се задълбочаваме, кой от кой е по-добър. Идеята тук е да си помагаме ... е, в спора се ражда истината, но зависи за какво е спора  Peace

# 641
Цитат
Добре ви познавам, ако има серийни свалячи в зодиака, това сте вие! Една жена никога не ви стига, винаги трябва и в резерв да има поне още две.

Пълни глупости. Просто искаме секс нон стоп, какво толкова...

# 642
Цитат
Добре ви познавам, ако има серийни свалячи в зодиака, това сте вие! Една жена никога не ви стига, винаги трябва и в резерв да има поне още две.

На тази тема можем определено да поспорим..... мъжете като минат 35 май имат друго мнение - Simple Smile

# 643
Цитат

На тази тема можем определено да поспорим..... мъжете като минат 35 май имат друго мнение - Simple Smile
Права си и няма как да не си. Предполагаме че мъжете след 35г. са вече семейни от няколко години  и е логично и секса да не им е всяка вечер в главата по разбираеми причини. По скоро сме до настроение.Ако ми кажеш че на семейните жени след 35г. им се иска всяка вечер  определено ще има за какво да спорим.

# 644
Мисля, че е често срещано и нормално.... за съжаление! Хората като се оженят и забравят да се забавляват един с друг! (не всички, де)....  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт