Мъж Телец - 3

• 38 266
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Да се откажеш винаги е лесният избор.

# 616
По принцип е добре един мъж Телец превантивно да избягва контакт с жена Близнаци, последните са известни като курвите на зодиака... Не му трябват на Телеца стотици баджанаци...

# 617
Ти пък не говори така че сега ще скокнат и ще ти кажат колко са отговрни,сериозни и точни ,ама на думи е лесно и в измислени светове още повече  Laughing

# 618
хахахах Grinning Така е , имат ли полза от някого веднага забравят любимата половинка. Grinning

# 619
хей - за курвите на зодияка не знам - но определено смятам, че има такива във всяка зодия... за теорията Телец.близнак съм наясно - все пак изчетох де що имаше да се чета (включително вашите дискусии в трите теми)

bcdd - няма да защитавам Simple Smile - няма и да скачам - НЕ съм го обиждала никога - това , че нещата не се получиха не означава че е простак - просто така определих действията му... (съжалявам) - човека наистина е изключителен... за себе си

RedBull - не търся лесния избор нито лесния отказ. Аз съм стигнала до ЯСНИЯ извод, че не сме един за друг. големият въпрос е ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА ГО ТЪРСЯ И ДА ГО ТОРМОЗЯ за да получа отговор на въпроса "защо стана така". Ама като един виден шизофреник - близнак - в мен живеят 2 човечета - и се дърпат за косите и крещат - обади се обеди се ииииииии не не не не  - това е ! Голямата загадка е ще осъзная ли и аз като Дон кихот, че тва пред мен не са рицари, а мелници и ще спра ли да се блъскам.... МАЛКО ВИСОКОПАНО ИЗЛЕЗЕ - ИЗВИНЕТЕ

# 620
Тъй де, щото Близнаците сте високопарни, за тва ви минаваме като експрес - селска гара...

# 621
Незнам защо ,но на нас телците ни  се иска и другите хора да мислят преди да говорят и дават определения ,като простак ; Ти обиждаш после се  извиняваш ,еми може да се приеме веднъж ,два пъти ,но не става така ,ти като Бате Бойко (Близнак също) ,каже нещо после се отметне  Laughing

# 622
хей - за курвите на зодияка не знам - но определено смятам, че има такива във всяка зодия... за теорията Телец.близнак съм наясно - все пак изчетох де що имаше да се чета (включително вашите дискусии в трите теми)

bcdd - няма да защитавам Simple Smile - няма и да скачам - НЕ съм го обиждала никога - това , че нещата не се получиха не означава че е простак - просто така определих действията му... (съжалявам) - човека наистина е изключителен... за себе си

RedBull - не търся лесния избор нито лесния отказ. Аз съм стигнала до ЯСНИЯ извод, че не сме един за друг. големият въпрос е ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА ГО ТЪРСЯ И ДА ГО ТОРМОЗЯ за да получа отговор на въпроса "защо стана така". Ама като един виден шизофреник - близнак - в мен живеят 2 човечета - и се дърпат за косите и крещат - обади се обеди се ииииииии не не не не  - това е ! Голямата загадка е ще осъзная ли и аз като Дон кихот, че тва пред мен не са рицари, а мелници и ще спра ли да се блъскам.... МАЛКО ВИСОКОПАНО ИЗЛЕЗЕ - ИЗВИНЕТЕ

За това ти казвам, че лесно е да се откажеш. Щом искаш толкова много отговора просто го получи. Или някакъв отговор е по= добре от никакъв Grinning

# 623
Аз предлагам на собственика на темата многоуважаемият мистър Бивол да гони всички жени близнаци от неговата тема ,щото не може така да влизат в темата  и да ни  затормозяват с техните питания  Laughing

# 624
Извинете ме за тормоза господа... съветите ви ми бяха от полза наистина... без значение близнак ли съм или не.

# 625
Предложението ви, колега, остава без последствия...

Всеки може да пита, да се оплаква, да превъзнася, да възхвалява, псува, обижда, плюе, боготвори, уринира, мастурбира, анализира всичко свързано с мъжа Телец, без това да създава така досадния спам.

Нямате право на дуплика.

# 626
10х Бивол, направо се усетих натрапница - верон че ви досаждам .... ама нали се опитвам да ви разбера - вас телетата .... Или по скоро само едно от вас.... иначе всички останали телета в живота ми - а те са мноооого са така прекрасни и така лесни за разбиране... нищо че съм близнак - пак си ги обичам

# 627
И Господа - за Близнаците се знае че не са никак лесни нито за обичане нито за разбиране... но когато те самите осъзнаят това - тогава нещата наистина се променят. Казвам го от личен опит... просто осъзнаването, че не си лесен отнема години... затова не ги отписвате - близнаците - като попораснат стават ок

# 628
  • Варна
Не мисля,че жените-близнаци са к*рви! Имам една приятелка,която вече 4 месеца е заедно с едно такова рогато. Не се тревожете ,не е телец. Утешавах я цели 3 часа. (той я беше обидил жестоко) Те обичат истински и според мен са готини хора,имат чувство за хумор. Приятелят и я обиждаше,но тя се връща все при него, независимо дали я псува,колко пъти късат и т.н.. Г-н Бивол,съветвам ви, да внимавате с обидите!  Laughing

# 629
Няма да се опитвам да ви разубеждавам за това кои са курви и кои не?!? вече казах има К във всички зодии... сигурна съм. Един факт - никога в живота си не съм изневерявала - честна дума!!!! В момента който в главата ми влезе друг - човека до мен е първият, който научава за това...  честно и открито - преди да се замисля за друг полагам неимоверни усиля да не го правя - ... ако все пак се случи просто си тръгвам. само, че за да се замисля за друг трябва да съм спряла да мисля за настоящия... а аз 2 месеца вече мисля за бившия - който вероятно дори не помни и името ми... айде сега кажете ми, че съм курва... А да ви кажа честно искаше ми се да съм.... вероятно телето дето не ми излиза от главата щеше да е забравено оооотдавна

Общи условия

Активация на акаунт