Мъж Телец - 3

• 38 284
  • 767
  •   1
Отговори
# 600
ООООООО много четох - а и не знам от зодия или от характер, но аз рядко се отказвам просто ей така.... винаги съм давала всичко от себе си за всичко... чак тогава вече казвам - "край до тук бах". Именно там явно е проблема - не мога да се помиря със себе си - не мога да спра да се питам "можех ли да направя нещо и какво". Нахоках го мноооого яко при единствената ни среща - казах му че ме е "разбил",  никога не съм си признавала пред никой че съм наранена.... казах му, че ще се справя със ситуацията сама и че не желая да говора с него - че не мога да седна на маса с човек който почти е стрелял по мен.... голема актриса а?!? ИИИИИИИ сега "ледената кралица" се чуди... кво да прави... така вече 2 месеца - не е нормално това нали?!?

# 601
Това не е от зодията да знаеш.Просто си си такава.Ама това,че си си признала някои неща пред него не е на добре.Излязла си слабата в случая,а на него може дори да не му пука.Хайде какво толкова,пробвай с смс-а.Нищо не губиш.Аз ако бях щях да му пиша  Laughing

# 602
НЕ се ядосвай ,ти не си виновна. от зодията е ,без да се обиждаш ,но близнаците не сте  добре в главата и то си доказано ,така че няма какво да се направи  Laughing

# 603
Не че не сме добре - просто сме 2-ма понякога и 3-ма.Само, че моете Теле ме познаваше и натискаше да е с мен с месеци - после .. финал и толкоз. Защо му трябваше да полага тези усилия... Не съм жена на която се гледа като за забавление - та не е за едното "тра ла ла". Е твя не мога да проумея - как хората ей така се отказват от нещо, което са искали

# 604
Не съм жена на която се гледа като за забавление - много самочувствие имате близнаците без покритие ,писах ти сигурно му е писнало и му се е натрупало и е преценил че не сте един за друг,няма нищо общо със забавлението ,а тва че сте 2-3 ма ,то това си е шизофренията  Laughing

# 605
Подкрепяте се ... логично ... въпроса е дали все другите са виновни иии никога Телетата?

# 606
Аз съм останала с впечътление , че когато едно теле обърне гръб, никога вече няма да се върне  Thinking
Подкрепяте се ... логично ... въпроса е дали все другите са виновни иии никога Телетата?
Не съм чула моето теле да се признае за виновно, но и аз не му натяквам, след време се чуди за нещо къде му е бил акъла  Laughing

# 607
май ще го оставя и аз след време сам да си се чуди... Моето Теле беше много отговорно, възпитано, разумно и на него определено може да се разчита... точно затова съм изумена от глупостта да отреже когото и да било като пръв простак... пък може и да му се е искало да каже съжалявам... ама като го замерих с репликата "че ме е наранил като куче" - откъде да намери съответната смелост да каже съжалявам...

# 608
точно затова съм изумена от глупостта да отреже когото и да било като пръв простак
Защо ,като те е зарязал се нервиш ,просто е разбрал че не ставаш за него и ти е бил шута Joy

# 609
май ще го оставя и аз след време сам да си се чуди... Моето Теле беше много отговорно, възпитано, разумно и на него определено може да се разчита... точно затова съм изумена от глупостта да отреже когото и да било като пръв простак... пък може и да му се е искало да каже съжалявам... ама като го замерих с репликата "че ме е наранил като куче" - откъде да намери съответната смелост да каже съжалявам...

Най- много мразя да чувам нецензурни думи от жена мигновено ми пада в очите. Да чуя приятелката ми да употребява нецензурни думи това ме отблъсква от нея и мигновено пада в очите ми. А, думи от приятелката ми по мой адрес - еми това е края.
Ние мислим постоянно, анализираме всяко движение и решение на отсрещната страна. Аргументите за и против нейното решение и/или действие. Когато започнем да не намираме аргументи опровергаващи съменията защо е извършено това, започваме да се затормозяваме и все по- малко започваме да анализираме човека до нас. На края се отказваме и всичко свършва.

# 610
RedBull аз не съм най-деликатната личност - ако дwмата "простак" си я схванал като нецензурна - съжалявам. Въпросът е, чe той ме познаваше добре и месеци наред ме атакуваше - аз все повтарях, че сме твърде добри познати за да прекрачим в другата плоскост ... накрая се предадох... вече писах - ходих на пръсти около него - наистина и го правех с желание - просто беше в много тежка ситуация. Реших, че мога да съм "кошчето му за душевни отпадъци" - казвам го с добро... аз настоявах да изхвърля "отпадъците" иначе никой не би могъл да издържи мъката през която преминаваше... и накрая просто реши, че аз му тежа... имам един грях.... ядосах се след като се спречкахме по телефона и му затворих ... това беше... хайде сега обасни кое не съм направила както трябва

# 611
RedBull аз не съм най-деликатната личност - ако дwмата "простак" си я схванал като нецензурна - съжалявам. Въпросът е, чe той ме познаваше добре и месеци наред ме атакуваше - аз все повтарях, че сме твърде добри познати за да прекрачим в другата плоскост ... накрая се предадох... вече писах - ходих на пръсти около него - наистина и го правех с желание - просто беше в много тежка ситуация. Реших, че мога да съм "кошчето му за душевни отпадъци" - казвам го с добро... аз настоявах да изхвърля "отпадъците" иначе никой не би могъл да издържи мъката през която преминаваше... и накрая просто реши, че аз му тежа... имам един грях.... ядосах се след като се спречкахме по телефона и му затворих ... това беше... хайде сега обасни кое не съм направила както трябва

Не мога да ти кажа понеже не знам, не съм бил там Simple Smile А и отдавна съм се отказал да се опитвам да разбирам твоята зодия. По-добре някои зодия Близнаци да ти помогне. Не че и аз те отрязвам, но искаш да ти дадем верният отговор без дори да сме запознати със случая.

Съвета, който мога да ти дам е да забравиш, че си наранена, че си ядосана да му звъннеш по телефона, ако ти вдигне говорете сериозно и двамата, ако ти каже сега не ме занимавай не избухвай - кажи му добре, ще ти се обадя след 2 -3 дни. Обади му се на третия - извини се че не си се обадила вчера и измисли че си правила нещо наистина важно "не казвай имах важна работа" - това е сигнал за излишно самочувствие. Измисли събития с реални хора - да ще трябва да излъжеш. Не казвай помагах на майка ми с пролетното почистване - не може едно почистване да е по- важно от взаимоотношенията. Надявам се ме разбра. И това с бабата че е умряла и то не играе.

Ако не вдигне телефона му пиши SMS че искаш да се видите в конкретен ден и конкретен час - нека датата да е 3-4 дена напред. За да има време да реши иска ли или не иска. Не му казвай да ти отговори, няма да го направи или ще те нагруби. Пък може и да се съгласи. И в двата случав ти трябва да си на точното място в точният час, ако не дойде му пиши съобщение нещо от сорта "Къде си? Чакам те." ако, до петнайсетина минути не дойде изчакай още десет. Ако, го няма след 25 минути. Има два варианта или ще ти се обади да се извинява че не е дошъл и ще поиска да се видите. Или просто забрави за него, ако не дойде и не се обади след това.

Схемата е малко сложна написана така, но това е единственият начин за който се сещам в момента да покажеш че искаш да се видите, че ще си сериозна на срещата, че държиш на него въпреки думите си които си казала 2 месеца по- рано и че вече те нямат значение. Още ще покажеш че наистина искаш да си с него и съжаляваш за избухването и грубите думи.

Ако в крайна сметка се срещнете и получих отговора на твоите въпроси или се съберете отново. Ще се радвам да напишеш тук какво е станало.

# 612
Според мен  не се мори излишно ,хвани си някой ,който обича да го обиждат и си си решила проблема ,мани го тоя простак ,така да те изостави полу-жива с куршум лежаща ,като куче   Laughing Laughing
Сега ,кой нормален човек ще се обиди ,ако го обиждат по телефона ,тоя не е за теб ,щом едма обида не може да преглътне  Laughing

# 613
  • Бургас
Телето е ловец.
Когато те е преследвал си му била интересна, предала си се, още по-лошо-разголил е душата си пред теб,показал се е наранен. Когато се е отърсил от проблема си се е сетил вече да анализира и е решил,че няма ореола на герой,на който толкова държат.
Според мен-там е ключа от бараката-не иска да е с теб,защото го познаваш в неудобна за него светлина.
Другото-ти си моята зодия и мога да предполагам, че това "ходене на пръсти" покрай него те е изнервило в един момент.Ние обичаме нас  да ни обикалят,не ние тях.И си показала раздразнението си,както само ние можем- с крясъци, без конкретен повод. А телето такова нещо не търпи, той иска тиха и кротка жена. Нали си прочела трите теми, ако тръгнеш да обобщаваш образа на идеала за жена на едно теле,ами-на светлинни години си. Както виждаш, съвсем пряма съм,но ще ме разбереш,нали сме зодия.
Откажи се, загубена кауза е.
Дори сега да се оправите,той няма да забрави,че си му се озъбила и ще се опитва да те наказва,дори несъзнавано.Ти няма да му простиш,че те е измъчвал с пренебрежение и пак ще стигнете до този финал.

# 614
Благодаря ви хора!!! ще си поблъскам още малко главата пък накра ще реша - май е най-добре да се откажа... в крайна сметка ще трябва да преглътна факта, че няма да получа отговор на въпроса ЗАЩО и толкоз....
Belle Fleur - това за ходенето на пръсти и вътрешната ми истерия си е факт - повтарям вътрешна - той крясъци и пивишаване на тон от мен не е чул.... докато бяхме заедно .... а преди това е чувал какво ли не ... все пак се познаваме от мнооого време...

Ако все пак намеря смелост да му се обадя (в което се съмнявам) ще ви пиша
Още веднъж благодаря и на тези дето ме посъветваха и на тези дето ми посатвиха диагнози... в крайна сметка знае ли човек какво ще му помогне "да се събере и да продължи напред"

Общи условия

Активация на акаунт