Мъж Телец - 3

• 38 289
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Това е доста време. КАто започна работа каквато и да е до една година ми е омръзнало. Трябва да сменя обстановката иначе започвам да се побърквам. На предната изкарах година и половина и накрая щях да вляза в лудница. Не знам защо но напоследък ми се струва, че огромна част от хората които срещам не знаят къде са и защо са там. Едни  исъщи въпроси едни и същи идеи и никакви резултати. За това гледам на тази временна изолация като почивка Simple Smile

# 586
Това е доста време. КАто започна работа каквато и да е до една година ми е омръзнало. Трябва да сменя обстановката иначе започвам да се побърквам. На предната изкарах година и половина и накрая щях да вляза в лудница. Не знам защо но напоследък ми се струва, че огромна част от хората които срещам не знаят къде са и защо са там. Едни  исъщи въпроси едни и същи идеи и никакви резултати. За това гледам на тази временна изолация като почивка Simple Smile
Дълго е за обяснение а и стана доста късно. Лека и успешен ден от мен Simple Smile

# 587
Та RedBull...какви викаш са ти впечатленията от жените-рак? Laughing

Много се притесняват за всяко нещо и има някаква несигурност в тях. Ако, пък решат да направят нещо (по някаква необяснима причина са придобили смелост) се получава ефектен обрат Grinning Grinning

Това изобщо не е вярно за мен.  Stop Притеснявам се за доста неща, така е, но защото съм отговорна, отделно съм мнителна, но несигурност почти липсва. Гледам си сама детето, мога да правя неща, които много мъже не могат Simple Smile

# 588
Здравейте!!! Изчетох и трите ви теми и положих сериозни усилия да разбера мъжаттелец... безуспешно? Бихте ли ми казали как е възможно телето да полага усилия да е с мен около 6 месеца.  да ме познава от години, аз да клекна накрая - да се виждаме 2 месеца - уж да ни е хубаво, а след това след едно телефонно сдърпване повече никога да не се обади.... Най-лошото е, че при единствената ни среща след това  ми обасни, че дори съм му тежала... аз съм най нетежащата жена. Напълно съмостоятелна и отговорна.. близнак съм. Е хайде помогнете ми да го разбера този човек - МОЛА ВИ

# 589
"аз съм най нетежащата жена" - това не би могла да го кажеш ,и щом го казваш едва ли е така
Според мен го натоварваш емоционално и му е писнало ,трая е известно време ,но е решил да не се занимава и толкова ,нещата като тръгнат на зле в началото ,едва ли ще свършат добре

# 590
"аз съм най нетежащата жена" - това не би могла да го кажеш ,и щом го казваш едва ли е така
Според мен го натоварваш емоционално и му е писнало

ОК -  но не е ли логично да го каже?  телците, които познавам винаги са били открити - освен ако не бъркам - сега просто си блъскам гланата какво всъщност стана?!? Понякога дори си мисля, че все пак ще се обади (което си е пълна заблуда)

# 591
Не е толкова лесно да споделиш на някой че не го харесваш ,не мислиш ли ,особено ако сте били близки ,предпазположи го поне да ти каже къде сте сбъркали ,ако се интересуваш изобщо

# 592
bcdd, много ми се иска поне това да разбера, но не съм сигурна как ще го приеме той. Не мога да намеря смелост да му се обадя. Много ми се иска поне да мога да говоря с него, когато се виждаме, а това щем не щем ще се случва. Лошото е че му казах, че ме е наранил и смятам, че няма право въобще да ми говори?!? сама се насадих на яйцата - дай съвет ако си на негово масто и ти звънна за да изпием по едно за да сложим мирен край как ще го приемеш?

# 593
Пиши му СМС ,щом не ти дига телефона ,че искаш да си останете приятели и че си казала силни думи и т.н. и да се видите да си поговорите и след това му звънни ,ако и тогава не ти отговори го зарежи .Иначе много е гадно да незнаеш къде си сбъркал ,после едни съмнения цял живот

# 594
Именно, но се притеснявам как ще реагира. не съм му звъняла - така, че не се е ситгало дотам да не вдига телефон. факта, че съм зарязана го преглътнах - не сме един за друг това е ясно - не искам да реши, че се обаждам за да си го връщам или нещо такова.  Пък и пустата ми гордост и тя се чуди - да не реши, че съм неква лигла дето ще му се моли.... това никога не го правя - само, че вече 2 месеца си блъскам главата и все не мога да намеря отговор на въпроса - къде сбърках... за да се помиря със себе си май ще трябва да се обадя АЗ. Въпросът ми е как, според теб, той ще приеме това обаждане?!?

# 595
Оф мщо хората не са по разбрани и човечни ааааааа ,как да реагира - ще се изненада - я вдигне ,я не ,за това ти казах пиши му СМС остави го да премисли 1 ден СМС и му звънни ,ако не се правиш на горда.Ти се обаждаш за да разбереш за  себе си какво е станало ,а не за да се чудиш какво ще си помисли (дали си лигла и др.подобни) ,аз лично не бих могъл да изтърпя дълго тея чуденки. + това ,ако искаш добро решение - ето ти го ; Ако се чудиш само и не можеш да решиш или пък не искаш или вече си решила сама ,не ни питай ,а си действай както си знаеш

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 14:08 от bcdd

# 596
10x - не съм решила - ще мисля още - вече глава не ми остана да мисля - но благодаря - дано не съм досадила...

# 597
Тра-ла-ла ти не видя ли,че аз също съм близнак,но моето теле не се е изказвал за мен по подобен начин.Явно тук опираме не до зодия,а до човек.Един съвет от мен.Виждам,че искаш да му звъннеш.По-добре му пусни СМС,с който да го заинтригуваш.Няма да отговори веднага,но определено ще си поблъска главата и накрая ще получиш отговор.
ПП Ако има друга до него,не се надявай на отговор.Ако имаш възможност проучи нещата предварително  Peace

# 598
Мама МиМи, не съм вярвала в зодиите докато той -Телето - не започна все да повтаря - внимавай с мен имам рога ит.н. и т.н. През цялото време съм ходила на пръсти около него - той имаше много сериозни проблеми.... проявавах разбиране ... нещо, което за близнак е мноооого трудно (вярвам знаеш) и после просто реши че няма да ми се обажда - сам стъпи накриво, а аз се траснах и затворих телефона... и край.... после излязох и виновна но не разбрах с какво.... е там е проблема - минаха 2 месеца - не мога да спра да си блъскам главата и да се питам - какво се сулчи - има ли смисъл да го питам въобще или не

# 599
Ех това наше любопитство  Laughing Кажи си,че не ти пука,тегли му една майна и живота продължава.Ама виждам,че си си направила труда да четеш за неговата зодия,може би не ти е толкова безразличен.

Общи условия

Активация на акаунт