А на покривка ли се храните?

• 50 709
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 840
 Ето и нов казус. Покривка,а върху нея мушама,а острани пластмасова табуретка.

# 841
Искам покривка на една кука и отгоре прозрачна мушама.

# 842
  • out of space
На мушама се храним- адски хигиенично е, нетрудоемко и удобно. Наистина не е особено красиво, но в нас далеч не е английски двор. Предпочитаме удобството пред красотата, не за друго, а защото си падам малко заета и мързеливичка  Embarassed

Искам да поздравя Силвити за старанието и прекрасните маси.

# 843

мушами, яйца във вестници с токсично мастило  - т'ва да е проблема.... ма все пак дразни.
Ако си спомняш, ставаше въпрос за едни 50 лева
Ти мамиш ей! Joy Аз се изложих като показах личната маса Simple Smile

Не мамя. Дай си сметката на ЛС... утре имаш парите с РИНГС. Ако отречеш, че съм ти ги превела, аз ще сложа платежното на снимка... някъде

# 844
Аз я поздравявам за това, че е потдържана мацка - не й се подават косми изmод мишниците и т.н.

Репликата "Ти мамиш ей!" е към мен, показах чужди яйца.

# 845
  • Варна

Тази снимка цепи мрака!!! Мисля, че темата се изчерпа с нея.

# 846
Аз я поздравявам за това, че е потдържана мацка - не й се подават косми изmод мишниците и т.н.

Сори, аз съм на две бири и разбрах, че мен ме обвиняват ....

# 847
  • Пловдив

Към теб е Simple Smile Прасни едни яйца и снимай, бива, бива мързел Simple Smile

# 848
Утре ако не изхвърля всички покривки от нас - те пък на!
Уплаших се!

# 849
Хахах, тази последната снимка е олицетворение на думата "обзавеждане" за може би 70% от българските семейства. Вероятността да те посрещнат на такава маса иначе мили и гостоприемни домакини е огромна. Заради това споменах, че често ми се сърдят за изказванията с мушамите Laughing

# 850
 buttinsky  ей сега очаквай да се излее де що има помия отгоре ти.

# 851

Напоследък много се издигнах в собствените си очи - нямам косми, къпя се.  Но прах не бърша.

# 852
Напоследък много се издигнах в собствените си очи - нямам косми, къпя се.  Но прах не бърша.

Wink А дрехите по колко пъти обличаш?

Леле, да не ви остави човек за няколко часа  ooooh!  Десет страници сеир до сеира... И никакви интервали след запетайките  Joy

# 853
Хахах, тази последната снимка е олицетворение на думата "обзавеждане" за може би 70% от българските семейства. Вероятността да те посрещнат на такава маса иначе мили и гостоприемни домакини е огромна. Заради това споменах, че често ми се сърдят за изказванията с мушамите Laughing
Мдам. У свеки е горе долу така наблъскано, но се сервира на покривка - това, когато И аз съм там. Когато са си с девера и свекъра - опъват се вестници на масата върху стъклото и се яде в пластмасови или железни чинии. Crazy Sick

На мушама се храним- адски хигиенично е, нетрудоемко и удобно.
Кое му е точно хигиеничното, че не схващам? newsm78
Покривките ги изпирам на 60 градуса. С мушамата как точно се процедира?

# 854
  • близо до Кресненското дефиле

Най-после, в десетката!Това е действителността в 90%  от домакинствата,каквото и да си говорим! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт