А на покривка ли се храните?

• 50 710
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 810
Вярно, че понякога се случва някоя женица да не е в час и да си изплющи снимката в очакване на див възторг от останалите, но все по-рядко.

Снимката беше провокация.
И естествено постигна целта си Simple Smile

# 811
Такъв знаменит развой на темата и никой да не свирне. Аргун, придърпала си веселбата и си трайкаш, а? Laughing

Ми вие все се забавлявате в мое отсъствие, аз докато вляза във форума - и то вече всичко заметено. И сега бързам да наваксвам.

Вълк,
кажи какво ново и вълнуващо има в КМ, аз все не сколасвам да вляза там.

# 812
А относно коя потребителка как изглежда,хич ама хич не ме касае.
По думите ще ги познаеш.По думите Simple Smile

Много важно коя потребителка как изглежда. Много важно и ти как изглеждаш. Тази тема не е за вас,сливките,а за покривките! те са важни. От кал да е-покривка да е!

# 813
Коя от всички снимки беше провокация, че нещо съвсем се обърках, а е много важно да се знае? Тази с подредената маса без вечеря, тази на Гроздето, тази с мидите със странния сос, или тази на silviti?
Напоследък тая думичка "провокация" се спряга навред, без да е много ясно какъв смисъл се влага...

# 814
Грозде, остави жената да си излапа вечерята, като й се качи кръвната захар, може и да поомекне...

Да,явно снимките и дойдоха в повече.
Ще я оставя да и е кисело.
Мисля,че и харесва така.

Защо мислиш, че можеш да впечатлиш някого?
Не се подвеждай по това, че тук потребителките говорят с ирония за външния си вид. Имало е теми за снимки, там са били публикувани, вече сме я минали тази фаза да се радваме на собствените си снимки.
Вярно, че понякога се случва някоя женица да не е в час и да си изплющи снимката в очакване на див възторг от останалите, но все по-рядко.

Аргун силно се впечатлява само от моята глупост ... нищо друго не не в състояние да ме конкурира.... и да я впечатли ...

А това за запетайките - Анджелина е права... и аз се дразня ... ма к'во да правиш ... на фона на тоя кич и безвкусица, мушами, яйца във вестници с токсично мастило  - т'ва да е проблема.... ма все пак дразни.

# 815
 Аз мислех, че темата е за акуратното сервиране, а то много весело при вас. Запис.

# 816
  • София
То и йогите предъвкват една хапка 100-ци пъти,както от уважение към храната,така и от здравословна гледна точка,ама надали на бизнес вечеря ще стоиш и ще преживяш доволно като крава(нищо лично в случая)докато обсъждате със шефа ти важен проект.

Добре,не шефа,а първа среща с родителите на съпруга ти  Laughing
Примери бол.
И заключение едно-некултурно ще е.

Йогите преди всичко не биха яли поне половината от показаните тук манджи, колкото и последните да са "от котюр" Simple Smile Всъщност те, йогите, биха искали от теб да проявиш културата си (ако имаш такава) към тях, като не коментираш избрания от тях начин на живот. Разбирам колко сърцерадирателно обидно е за теб някой да пренебрегне стоте фасона, за които си се трудила 2 часа, и да предпочете да си дъвче марулята колкото пъти счита за необходимо. Съветвам те да започнеш да свикваш с мисълта, че хората имат различни приоритети, хобита и представи за естетика.

Не мога да повярвам колко изтъпя темата последните 20 страници. Не че преди беше извор на мъдрост, но пък беше забавно. Сега се наблюдава някакъв флууд от напъни да си покажем културата, просто трябва да се предадем и да се възхитим. "Аз имам нови буки..."

# 817

То и йогите предъвкват една хапка 100-ци пъти,както от уважение към храната,така и от здравословна гледна точка,ама надали на бизнес вечеря ще стоиш и ще преживяш доволно като крава(нищо лично в случая)докато обсъждате със шефа ти важен проект.
Не стотици, а 40

мушами, яйца във вестници с токсично мастило  - т'ва да е проблема.... ма все пак дразни.
Ако си спомняш, ставаше въпрос за едни 50 лева

# 818
Аз вече се обърках...

# 819
Двете девойки, няма ли кой да ви оцени и да ви харесва в реалния живот, че търсите изява тук newsm78 Станахте досадни вече Stop
Време е за вечеря - бягайте да слагате масата Peace

# 820

Не стотици, а 40

мушами, яйца във вестници с токсично мастило  - т'ва да е проблема.... ма все пак дразни.
Ако си спомняш, ставаше въпрос за едни 50 лева

Върни страница - две назад... питам най-коректно как да си дам наградата....никой не отговаря...

# 821
  • Варна
Баси! Откъде се пръкнаха тези двечките?
НЕма такава досада!  Stop

# 822
Двете девойки, няма ли кой да ви оцени и да ви харесва в реалния живот, че търсите изява тук newsm78 Станахте досадни вече Stop

Има, ма много захаросано ми идва всеки ден, та търся нови хоризонти .... и нови усещания   

# 823

Има, ма много захаросано ми идва всеки ден, та търся нови хоризонти .... и нови усещания   

Е, не се ли начеса вече newsm78

# 824

Няма,няма кой да ни оцени Cry
Толкоз хубост за нищо! Sad

Каква ти маса,аз живея сам-самичка.Ще ям пред компа и ще ви чета.
Цялата съм "в слух" Grinning
Много ми е забавно като ме поучават непознати Grinning
На един клик съветчето,само клик и четеш.
Keep going! Party

Общи условия

Активация на акаунт