А на покривка ли се храните?

• 51 990
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 645
Темата трябва да влезе в годишните номинации.

# 646
BirdsFlu, никой не те е убеждавал, че "разните му пръснати по масата стъкленички, икебанки, свещички и прочие" възпитават децата в етикет. Тея работи възпитават в естетика, която в много случаи е субективно виждане за красивото.

А-ха, СУБЕКТИВНО.

Но си съгласна, че един свещник или китка на масата възпитават по-добре от една мушама с тава мусака по средата. Или не си съгласна?

Не знам, нямам мушама и не готвя (още по-малко пък мусака)  Embarassed

Ако искаш вярвай, ако искаш - не, обаче познавам наистина стойностни хора, които са се хранили на вестник... Когато изобщо е имало с какво да се хранят... И невероятни лекета, да не използвам по-силни думи, израснали сред така прокламираната в темата естетика на хранене...
Вманиачавате се вече. Твърде много лични комплекси избиха тук. Затова казвам, че темата е забавна.

# 647
Темата трябва да влезе в годишните номинации.

По- скоро определени постове.

# 648
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Аз обичам да закусвам, обядвам или вечерям на терасата, откъдето имам прекрасна гледка към Средиземно море и не е важно как и с какво е подредена масата, хората с които си на нея.

А покривчица ползваш ли?

Естествено, е захваната е със щипчици към масата и е малко неестетично но е практично. Имам един приятел Хуан (Ченкете му е прякора) като излизаме с катера му за риба хапваме в не чак толкова естетична среда, но пък е много хубаво.

# 649
Аз обичам да закусвам, обядвам или вечерям на терасата, откъдето имам прекрасна гледка към Средиземно море и не е важно как и с какво е подредена масата, хората с които си на нея.

А покривчица ползваш ли?

Естествено, е захваната е със щипчици към масата и е малко неестетично но е практично. Имам един приятел Хуан (Ченкете му е прякора) като излизаме с катера му за риба хапваме в не чак толкова естетична среда, но пък е много хубаво.

Ох, сега ще кажеш и че ядете с ръце на лодката и ще има припадъци в темата.

# 650
Само не казвай, че си облизвате и пръстите, че ще има разболели се форумки Laughing

ето, с argun сме на една вълна

# 651
Само не казвай, че си облизвате и пръстите, че ще има разболели се форумки Laughing

Защо да се разболеят? По-скоро доволни за поредното доказателство колко се отличават от сивата маса  bowuu

# 652

Хайде, да не прехвърляме кича от масата, в общуването, а.

# 653
Защо да се разболеят?

от потрес и погнуса

# 654
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ами риба как се яде. Освен ако не чорба де? Grinning

# 655
Абе, има едни такива хора, които независимо дали нещо е по техен вкус или не, трябва задължително да изръсят подигравателен коментар. Няма завист, а просто липсва етика в отношенията. Ето - моята скромна диагноза на темата... Joy
Пример - аз не харесвам оранжево, но на показаната снимка на тераса по-напред - ми харесва как е съчетано с кафявото. Т.е. защо трябва да кажа на нещо кич/грозно/смешно/неудобно като просто може да се каже - не харесвам този цвят или за моят вкус е прекалено претрупано, или каквото и да било, т.е. да се изтъкне истинската причина без излишни подигравки, смешки и оригиналничене...

# 656
Рибката се консумира не с пръсти, а със специален нож и двузъба вилица.

Аз я хапвам с пръсти, освен ако не е филе.

# 657
Ами риба как се яде. Освен ако не чорба де? Grinning
С вилица, разбира се. Много мразя да ям риба с ръце, след това имам чувство, че няма измиване тая миризма и лепкавост.

пп. току що привърших парче щрудел, с ръка. С единия крак съм  при мърлите  Grinning, да си знаете.

# 658
Рокс, недей тъй.
Вода и лимонов сок в купичка на масата, избиват всякакъв аромат от пръстите. Може и натриване с резен лимон.
Има и специални гелове, именно за справяне с миризмата по пръстите след консумация на рибоци.

Шишето с гелчето го държа под масата, че не е естетично.

# 659
Имам един приятел Хуан (Ченкете му е прякора) като излизаме с катера му за риба хапваме в не чак толкова естетична среда, но пък е много хубаво.

Това онзи от "Синьо лято" ли е?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт