А на покривка ли се храните?

• 50 775
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 690
Имам питане, ама е извън тематиката. Само на предходната страница трима потребителя не слагат интервал след запетайките. Защо?
Питам само защото съм пре-много любопитна  Simple Smile

# 691
Терри, какво ти се хапва? Да видя дали го имам в менюто със снимки.

Без претенции съм.Много обичам свински уши,но едва ли предлагаш.Дай нещо модерно,някой морски рак,суши.
Терри, как възнамеряваш да хапнеш ушите?:

а. На покривка със специален скалпел за уши
б. На мушамата с вилица
в. Върху вестник с голи ръце

Laughing

А сушито как ще бъде изядено - с вилица или с пръчици? Имай предвид, че при тукашните тесни хоризонти вилицата се приема за връх на цивилизацията, та е възможно пръчиците да бъдат приравнени на ядене с пръсти, понеже на нас не са ни в културата.

# 692
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Явно не сте яли бъркани яйца на вестник. Laughing

# 693
BirdsFlu, ти пак ли не схвана нещо? Често ти се случва, ма недей така веднага да питаш, 'земи помисли малко и ако пак не си схванала, пак ме попитай...

Това не ти се получи, пробвай пак.

Не искам да ти развалям удоволствието да се почувстваш One Day Queen  Hug Щом ти харесва да се изживяваш като "жертва" на всеобща завист и тук-таме възхищение - давай Joy  

Това с "получаването" го прочетох и по-напред в темата, явно е няква мода. Трябва нещо да ти се получи, ма не разбирам какво, продължавам да участвам, искам да разбера.

Не ми разваляш удоволствието, ти си неизменна част от него, моля те!. Ох, жертва не се чувствам, трябва ли? На какво и на кого? One Day Queen - - това сега признание ли е, сарказъм ли....  newsm78, май е второто.... недей, мила, се пробва на мен, не връзвам.

И айде не разваляй хубавата тема с традиционния си стил, да се бъзикаме е едно, да се заяждаме  е друго ....

# 694
недей, мила, се пробва на мен, не връзвам.
И айде не разваляй хубавата тема с традиционния си стил, да се бъзикаме е едно, да се заяждаме  е друго ....

Какво ви става днес, не знам  Joy Значи, когато ти го правиш, е "бъзик", а когато го прави друг - "заяждане"  Joy Добре, така да е.  Joy Нали не връзваш, какъв ти е проблема?

* * *

Темата наистина е хубава, толкова не съм се забавлявала от много отдавна във форума...
Прекрасно е, че има толкова много хора, винаги готови да обяснят на другите за какво става въпрос  Peace

Продължавам да следя с интерес  bowuu

# 695
Със свинските уши ме хвана на тясно, но благодаря за прозорливостта и разбирането, нямам такова нещо.

На морска тема само това имам... а и една сьомга  със сметаново-винен сос с червен хайвер, ма не съм качила снимките... ако държиш ... ще се потрудя

Калканът е зле комбиниран с туршия, срамувам се, но все пак трябва да започнете отнякъде с коментарите, та ви помагам.....  Joy

# 696
Ох, дай албумите направо, айде.

# 697
Калканът е зле комбиниран с туршия, срамувам се, но все пак трябва да започнете отнякъде с коментарите, та ви помагам.....  Joy

И какво да коментираме,като не сме опитали?

# 698
Ауу, това бялото върху мидите какво е?

# 699
Ох, дай албумите направо, айде.

Ако може- по глави, според тематиката.

# 700
недей, мила, се пробва на мен, не връзвам.

Какво ви става днес, не знам  Joy Значи, когато ти го правиш, е "бъзик", а когато го прави друг - "заяждане"  Joy Добре, така да е.  Joy Нали не връзваш, какъв ти е проблема?

* * *

Темата наистина е хубава, толкова не съм се забавлявала от много отдавна във форума...
Прекрасно е, че има толкова много хора, винаги готови да обяснят на другите за какво става въпрос  Peace

Продължавам да следя с интерес  bowuu

BirdsFlu, kакво се правиш сега? Темата вървеше добре, откакто се появиха снимки, върви още по-яко. Що искаш да ме изгониш и да развалиш кефа на толкова много потребители? Толкова рядко се жертвам в името на общото забавление, а тук не получих никакво признание за безкористната ми жертва. Много сте себични кучки тука.... Crossing Arms

# 701
Ауу, това бялото върху мидите какво е?

Хаххахахааа, мъжът ми се изпусна в неправилната посока .... Joy

# 702
Спри вече снимковия материал, разбрахме идеята. Аз и доста огладнях.
Не точно след последният ти постинг  Rolling Eyes

# 703

Т'ва ще да е + че съм стара мома, както някой правилно предположи.  ooooh!
Казах мома, а не стара мома.

# 704
Омаза се. Обаче дори тук не прояви никакъв финес.

Общи условия

Активация на акаунт