А на покривка ли се храните?

• 50 779
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 750
Дори в тази ниша победителката е отдавна известна - никоя не може да мине Шанталчето  Grinning Но пък нейните включвания обикновено са забавни и приятни, а тук се надскачат предимно дебалансирани персонажи.

Аргун, наричаш Грозденцето "дебалансиран персонаж"? Срамота....

# 751
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ааааа, Оти, ти изби рибата!!! Твойто чувство за хумор никой не го разбира, ма като гледам и ти не цепиш мрака с възприемчивост!!! Омъжена съм има - няма 4 години, това е мъжът ми на снимката.

Но ако това е твоят начин да ме провокираш да ти пусна и снимка от сватбения ден - казвай.... в настроение съм .... Joy

Човече, браво на теб, типичен форумски детектив... браво за халката...   bouquet

Грозденце, прекрасна си, и май много млада.... и за т'ва си смела....  bouquet
Жалко   bouquet Сега ме питаха от Ещорил дали си портвърждавам резервацията за другата седмица и аз я отхвърлих

# 752
Дори в тази ниша победителката е отдавна известна - никоя не може да мине Шанталчето  Grinning Но пък нейните включвания обикновено са забавни и приятни, а тук се надскачат предимно дебалансирани персонажи.

Честно казано по-скоро ти отговаряш на това определение.
Чела съм те и в други теми през годините, спомням си как навремето една потребителка те накара да си изпросиш бан, и с учудване виждам, че не си мръднала и на милиметър напред през това време. Заради една претрупана маса омаза цялата тема.
Ако имаш поне малко чувство за такт, помисли дали да не се извиниш на авторката за това, че обърна темата й на чат и вече се чува подрънкване на катинар. Но след дебелашката ти шега за това в коя посока свършил мъжът ти, се съмнявам, че ти е известно значението на думи като "възпитание", "такт" и т.н.

# 753
Ами ти беше писала някъде,че си мома,и нямаш деца,доколкото си спомням. А ако ще пускаш нови снимки давай,виждаме,че днеска си решила да блеснеш  Mr. Green Е, хубава си де,никой не може да ти го отрече,ама защо това неистово желание за изява? Тебе те видяхме,мъжа ти също,видяхме ти манджата, масата, дома,какво още ще показваш,че да ни шашнеш съвсем  Whistling?

Важното е да е весело.
Все пак "Всичко е суета"  Wink
И по форуми и навсякъде.

# 754
Дори в тази ниша победителката е отдавна известна - никоя не може да мине Шанталчето  Grinning Но пък нейните включвания обикновено са забавни и приятни, а тук се надскачат предимно дебалансирани персонажи.

Честно казано по-скоро ти отговаряш на това определение.

Тя е!Тя е! Joy Отдъхнах си! Laughing
Знаех си,че външността ми лъже Mr. Green

# 755

Абсолютно,и silviti днес цял ден ни го доказва.  Wink

# 756
Ами ти беше писала някъде,че си мома,и нямаш деца,доколкото си спомням. А ако ще пускаш нови снимки давай,виждаме,че днеска си решила да блеснеш  Mr. Green Е, хубава си де,никой не може да ти го отрече,ама защо това неистово желание за изява? Тебе те видяхме,мъжа ти също,видяхме ти манджата, масата, дома,какво още ще показваш,че да ни шашнеш съвсем  Whistling?

Стига бе, вие сте шашнати? От какво бе, душа?

Сега, понеже усещам, че темата отива на заключване поради обема и моето непремерено поведение, искам да си препотвърдя наградата за снимка на маса. Тя, разбира се, отива при Янтра - служебно, не знам как да й я предам, предлагам по банков път, ако е склонна да си пусне банковите детайли на ЛС.

# 757

Абсолютно,и silviti днес цял ден ни го доказва.  Wink

Да,себе си е!
Скромността е поза.И не се отдава на всеки!

# 758
  • Варна/Лондон
За заключване не знам, ама да не ви изтупат заедно с трохите през терасата. Laughing

# 759
Стига сте се дракали за нищо.Едно е да си хубава жена,друго е да си средностатистическа кифла.Тука има форумски разочарования бол.Върви им граматиката,ама на вид никакви ги нема.Няма да споменавам поименно.Те ще се разпознаят сами.Хубавиците са малко и радват окото,като пуснат по някоя снимчица.Някои ни радват,а на други им късат сърцето.Живот. Laughing

# 760
За заключване не знам, ама да не ви изтупат заедно с трохите през терасата. Laughing

шшшшт
Аз слагам покривката...какво толкова пък сега newsm56

# 761
smile3555 50 страници покривки и мушами.
А к'во ще кажете за вестник:
1.Постилааш /по добре върху покривка/,
2.цапаш,
3.ядеш и четеш,
4.смачкваш и
5.изхврляш.
Няма по- удобно и масата си е с поривкита и вазите и пръчките....
Ако бе показала еченца на ратишка, щеше да издухаш Янтра

# 762
Стига сте се дракали за нищо.Едно е да си хубава жена,друго е да си средностатистическа кифла.Тука има форумски разочарования бол.Върви им граматиката,ама на вид никакви ги нема.Няма да споменавам поименно.Те ще се разпознаят сами.Хубавиците са малко и радват окото,като пуснат по някоя снимчица.Някои ни радват,а на други им късат сърцето.Живот. Laughing

Терри,я подай едно насам newsm24
Мисля,че така ще ми е по-лесна аранжировката Mr. Green

202uu

# 763
  • При хората, които обичам
Какво е "еченца на ратишка", може да има в гардероба на киприте, че да блесна и аз?

# 764
Хвърляш един мокър вестник на печката с дърва, чукваш 4-5 яйца, леко ги разбутваш, колкото да се спукат жълтъците, поръсваш със сол, може и с пипер, и с вестника сервираш върху мушамата на масата.
За по сигурно леко може да подгънеш 4 страни на вестника, да се получи нещо като капак на кутия.

Общи условия

Активация на акаунт