А на покривка ли се храните?

• 50 667
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 855
  • Варна
Е, не прекалявайте. 90% ми се вижда много.

# 856
Тъкмо щях да кажа, че останалите 10% сме всички тук. Mr. Green

# 857
Кое му е точно хигиеничното, че не схващам? newsm78
Покривките ги изпирам на 60 градуса. С мушамата как точно се процедира?

Забърсва се с вода и евентуално препарат. Не бих казала,че едното е по-хигиенично от другото. Разликата е,че е по-лесно да се забърше мушама,отколкото да се пере и глади покривка. Разликата е и в естетиката- покривката,стига да е изгладена, чиста и здрава,изглежда по-добре от мушамата,която визуално простее.

# 858
argun,в живота две неща са определящи-парата и красотата.Граматиката е много назад.Да,да.Сега тука ще се изредят да ми говорят за вътрешна красота,но нъцки.Всички знаем как е реала.А преди да сте започнали да се успокоявате с "по дрехите посрещат"-ала-бала-ници,да ви светна,че умът също не се мери с граматика.И кво стана сега?Добре че е виртуала да си давате кураж.По повод "лесни и трудни".Виждал съм снимки и на трудни,най.често са и тежки.Пийс.

# 859

Пипи, кви са тия чинии, бе, душко Rolling Eyes newsm78

# 860
На мушама се храним- адски хигиенично е, нетрудоемко и удобно.
Кое му е точно хигиеничното, че не схващам? newsm78
Покривките ги изпирам на 60 градуса. С мушамата как точно се процедира?

И аз това винаги съм се чудила. Мажеш с гъбата, мажеш с парцала, ама винаги си остава мръсотия.  

argun,в живота две неща са определящи-парата и красотата.Граматиката е много назад.Да,да.Сега тука ще се изредят да ми говорят за вътрешна красота,но нъцки.Всички знаем как е реала.А преди да сте започнали да се успокоявате с "по дрехите посрещат"-ала-бала-ници,да ви светна,че умът също не се мери с граматика.И кво стана сега?Добре че е виртуала да си давате кураж.По повод "лесни и трудни".Виждал съм снимки и на трудни,най.често са и тежки.Пийс.

Тери, много си близо до моето виждане - по дрехите посрещат. За мен правописът е това.

# 861
  • Варна
Оооо, ще ти кажа - едни такива метални, гадни, доста очукани, алпака май му казват ... Не ме питайте откъде знам. Замъкнаха ме на "екскурзия" в едно село. Още го припомням на мъжа ми по време на скандал.

# 862
 Като чиниите в студентските столове?

# 863
argun,в живота две неща са определящи-парата и красотата.
Легналата чертичка трябва да е между две шпации.

# 864

Бъркаш кардинално за това кой си дава кураж във виртуала.
Като цяло си имал и по-добри моменти, приемам, че сега си в интелектуално зацикляне.

# 865
Оооо, ще ти кажа - едни такива метални, гадни, доста очукани, алпака май му казват ... Не ме питайте откъде знам. Замъкнаха ме на "екскурзия" в едно село. Още го припомням на мъжа ми по време на скандал.

Ахаа,  едно време сервираха малебито в такива Crazy

# 866

Ти на децка традина не си ли ходила? Или на пионерски лагер?

# 867
Мисля, че в стола на СУ може още да има такива, който е любопитен да ги види, да търси там. Имаше и едни странни вилици с хиляди белези по тях, вероятно от зъбите на изгладнелите студенти.
Едно време там готвеха и най-мазно в цяла София.

# 868
  • Пловдив
Неползващите мушами приказват за почистването им ей тъй по принцип. Аз не бих спорила, лесно или трудно се пере и глади (или няма нужда от второто) покривка. Мушамата се забърсва с попивна гъба, а не тази с която си мия чиниите. Ако е мазна с веро някакво. И един път седмично с доместос профилактично. Това, че сте виждали мръсни и засечени мушами при някои баби на село, не значи че всички са такива.
А показаните по-горе мушамички са култови. И аз бих им се смяла. Но сега поне има голям избор, за всеки вкус по нещо

# 869
Едно време в училищния стол се хранехме в такива и в детската градина също - едни алуминиеви, очукани и гадни... Crazy Sick

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 22:11 от Пипи Дългото чорапче

Общи условия

Активация на акаунт