А на покривка ли се храните?

• 50 621
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
Ксения може и да е имала чувство за хумор, но това е било извън темите за обзавеждане и подреждане. Там беше като танк, колко девойки е разплакала заради перденца и щорички.
Това е едно от най- полезните неща, които биха могли да им се случат. По- добре да притръпнат навреме. Особено за глупостите.
Съгласна. И аз бих искала да имам куража й, ама ще ме баннат.
Ужасни, потресаващи примери на кич, простотии и щорички  Mr. Green има в ония теми.

# 961
Аз пък не разбирам защо да се пъна да показвам на някого, че това, което е харесал, е кич... И то без да ми се плаща за това! Joy

# 962
  • Варна
Ами не знам... Като човек-естет, кичът дразни дори най-долните слоеве на душата ми.
Особено озверявам като прочета поне 10 поста - "Супер!", "страхотно", "Прекрасно"...
Нещо като с мушамичките и чиниите алпака се получава Simple Smile

# 963
  • Пловдив
Ама на някои хора си им харесва. И някои "Супер!" са честни. Аз, лично, за моя дом си избирам неща, които са ми уютни и удобни на мен, ако ще и да са старомодни и кич.

# 964
А, то въобще не е нужно кичът да е старомоден, напротив. Повече пари - повече вазички и свещничета.

# 965
Защо всичко го докарвате до пари?

# 966
Защо всичко го докарвате до пари?

Защото е болна тема,от която се създават и други теми,в които се чеше болното място...и така.
Ако си беден и горд,получаваш аплаузи,ако си богат и горд-камъни Laughing

В БГ се обичат нещастните и скромните.
От тях просто не боли Wink

# 967
BelleCarina  съгласна съм с теб.

Между другото скромни са тези, който нямат др качества освен скромността.

# 968
BelleCarina  съгласна съм с теб.

Между другото скромни са тези, който нямат др качества освен скромността.

Не е хубаво човек да е скромен,но и не е хубаво да е прекалено възгордял се. Крайностите никога не са полезни,и трябва да се търси балансираност. А освен скромни има и твърде много противно арогантни женки по света.

# 969
Ами 4 тодини в клюкарника сякаш нямаше значение кой какъв е в реалния живот, но вече не е така.
Постоянно нахлуват образи и искат да им обърнем внимание - защото циците им били стегнати, доходите им големи и тн
Добре, хубаво.
Ама не, обърнете ми внимание, завиждайте ми, трябва да е така.
Добре де.
Ама не е достатъчно, трябва повече.

argun,в живота две неща са определящи-парата и красотата.

# 970
Хайде сега, който се храни на покривка е прекалено възгордял се. Не сме ли всички като стадо (една уравновиловка) не можем да дишаме и сме готови да заклеймим отделилите се.

# 971
Хайде сега, който се храни на покривка е прекалено възгордял се. Не сме ли всички като стадо (една уравновиловка) не можем да дишаме и сме готови да заклеймим отделилите се.

Покривката няма нищо общо с възгордяването,и никъде в постинга си не споменавам покривка. Говоря принципно.

# 972
Живея, за да ям или ям, за да живея, това е въпросът. Всичко останало е суета.

# 973
Дойде ли време вече за темата: А носите ли бельо? И ако носите, колко често го сменяте?  Flutter

# 974
Подобни въпроси се появиха и в темата за четките. Значи е време.

Общи условия

Активация на акаунт