А на покривка ли се храните?

• 50 613
  • 1 109
  •   1
Отговори
# 1 005
Ето, че стигнахме до основните понятия- вкус и стил. Да възпиташ вкус, според мен, е невъзможно. Но стил можеш да изградиш, вдъхнеш и т.н.

# 1 006
  • Пловдив
Аха, и преди Пайнер не бяха модерни прическите тип "каска". Но това е друга тема, макар че може и да открием нещо общо между тази тупирана ужасия и лекьосаната, непрана с месеци покривка на някоя неССФ Laughing
Еееей, покривката я пера всеки ден! За едно ядене я правят красива.

# 1 007
Именно де. И не ходиш с тупирана метър над скалпа коса, нали? Joy

# 1 008
Сега остава да дефинираме вкус, стил и прочие понятия. Защото според мен може.
Макар че е твърде далеч от началния въпрос, покривката ми се струва спомената в контекста на развитие на обществото, а не като еталон за вкус. Нещо като 'ползвате ли тоалетна хартия'.

# 1 009
  • Пловдив
Именно де. И не ходиш с тупирана метър над скалпа коса, нали? Joy
Не Simple Smile

# 1 010

Хехе! Че всяко момиченце на 4 годинки умира да е облечено в цикламено, лакирано в цикламено, да носи цигламени пръстенчета, обувчици! Когато си на 4 цикламеното е най-любимият цвят! Никакъв пастелен тон не мож` та трогна!  Grinning
Mr. Green това е от няколко години, отскоро, примерно от създаването на Пайнер мюзик.
Впрочем, не си спомням в Разград да съм виждал дете в цикламено, но не претендирам да сме моден център.
Вълчо, грешиш. Цикламеното и резедавото са измислени много преди Пайнер.
Още през 1989 имах и такъв анцуг, и такива връзки за обувки, и никой не допускаше, че е нужно да ме превъзпитава да спра да ги нося. Спрях си от самосебе си, като им мина мерака. Човек може да се възпитава и превъзпитава не само от родителите си. Телевизия, книги, списания, че дори и форум, постоянно ни вменяват кое е правилно и неправилно, кое е нормално и кое не е, цяло чудо е, ако човек успее да запази и една  непокътната четвърт от старото си аз при това положение.

# 1 011
Ами ето, за мен масовото схващане, че цикламата е кич, не е съвсем вярно...
Цикламата е цвят като всички останали - който на някои хора стои много добре, но на някои стои нелепо.
И да, едно е да си се барнал отгоре до долу с циклама, съвсем друго е да я сложиш като акцент или в комбинация с нещо друго...
Ето например коя циклама аз наричам кич:

А ето коя циклама бих харесала, според повода:

Извинете ме за километричното писание, но тъй като подхванахме вкусове, стилове и циклама, реших, че мога да си го позволя като дам няколко снимкови примера...

# 1 012
Сервалан, цикламеният цвят сам по себе си не е кич. Дори този от първата ти снимка участва в една емблематична комбинация на Живанши ако не се лъжа- цикламено, червено и оранжево. Която аз лично много харесвам.

# 1 013
Нито определен цвят, нито определена материя могат да бъдат кич или стил, сами по себе си. Зависи къде и с какво се съвместяват.

# 1 014
 Родените около 80-те, не сте ли имали цикламени шушлякови ( така ли се пише Rolling Eyes) анцузи в ранните 90 години?

# 1 015
Родените около 80-те, не сте ли имали цикламени шушлякови ( така ли се пише Rolling Eyes) анцузи в ранните 90 години?
Аз исках много да ми купят такъв, но майка ми не склони - не заради цикламата, а заради шушляка - така и не го хареса...  А колко молби имаше от моя страна  Joy

# 1 016
Твърдо нйе Laughing
Да, да определим стил и вкус. Рокс, наемаш ли се с тази задача, че имам малко работа..
Само ще помоля групата на Киселото грозде да не ни залива с порой от снимки. Теоретиката им куца Wink

# 1 017
Моят "шушляк" беше яркозелен, в комбинация с лилаво.  Heart Eyes Супер си беше. Не съм ходила с него по коктейли и балове, обаче. Нито съм го комбинирала с токчета.

# 1 018
Момичета, сетих се за модната вълна от едни цикламени, шушлякови и намачкани шлифери. Crazy
 Joy Joy Joy

# 1 019
А така наречената, пясъчна коприна?

Общи условия

Активация на акаунт