Отговори
# 495
Мамчета, ето нещо любопитно 1-ва Международна Конференция за Кърмене “Пътят на майчиното мляко”

Също така за мамчетата с интерес към Отворените Врати в Шейново - ще бъдат на 30ти Марта, сряда, не на 23ти. Днес лично в Шейново ме информираха. Трябва предварително да се обадим да запазим "маса".

Олелееее, като казах маса и се сетих, че утре трябва да звъня за резервация за срещата на софиянки в сряда. Пак напомням, който иска да се включи да го направи тук

Също така да кажа, че сряда в мебелен магазин Лабиринт ще има лекция на тема "Новороденото дете". За записване тук

Край.

# 496
  • Червено знаме 11:)
За оттоците,и аз все се подувам като бухта,а изследванията ми са добри newsm78,утре съм на доки,пак ще искам да ми направят..вече искам да раждам,тежи ми много...а имам още две седмици до заветната дата..
Това с тапата ме зачуди,ако моята падне ще съм такава паника,че за 5 мин ще съм тръгнала вече към болницата,ама като съм си една невежа...

# 497
Искаааам БУХТИИИИ! Джулия! Мамчета! Не правете сравнения с храна! Особено с бухти! Мисля ги от седмици, месеци дори станаха  Joy

# 498
  • sofia
Днес бяхме на зоологическа градина - беше манифестация направо.  Ужасно съм уморена.
Браво, не сте се отказали. Ние днес отидохме до входа, видяхме каква лудница е и направихме обратен завой и се прибрахме. Често ходим там, но такова чудо като днес не бях виждала. ooooh! Синът ми после се сърди и цупи половин ден.

# 499
Пете, какво сама ще си стискаш палчетата, то те разконспирирахме май, потвърди, че да стискаме и ние! Laughing
Шшшшт,ще си стискам сама,докато не се убедя,че трябва да кажа! LaughingАма и вие сте едни следователки  Crazy
 Дидка ние спим на ортопедични и антиалергични възглавници и струват точно 25лв.Хихих.на фирма"Нани" са, и матрака също.Не съм усетила никаква неприятна миризма,а ги купихме в началото на 3ти месец от тази ми бременност.Сигурно твоите са други.Дано успееш да я върнеш.
 А бухтички вече можеш да си купиш,нода не се изненадаш ако дори една ти се стори супер тежка.Аз така се нахвърлих преди 2 семици.Изядох 2 и после цял ден нищо друго не ядох.То не беше тежест,киселини,оритвания и нищо не ми помогна.
Маминка много се радвам,че вече сте си в къщи и се гушкате!
Биг мама аве и ти си от разконспираторите  Wink
Аниии тенкс за събраната информация за капките против колики.
 И да се похваля.Днес завършихме основната част по ремонта.Остават само вратите,но те може и постепенно да се боядисат.А и с тези бои на водна основа става много бързо и почти без миризма.

# 500
Искаааам БУХТИИИИ! Джулия! Мамчета! Не правете сравнения с храна! Особено с бухти! Мисля ги от седмици, месеци дори станаха  Joy
Дидиииииииии и аз искамммммммммм.Утре ще направя ела да хапнем. cook

# 501
Tonika, пускай колет  Joy А докато пристигнат, ще търся от къде да купя - Петенце, дай точен адрес! хахаха

# 502
Искаааам БУХТИИИИ! Джулия! Мамчета! Не правете сравнения с храна! Особено с бухти! Мисля ги от седмици, месеци дори станаха  Joy

Дидиии,сори,ние всяка неделя ходим на гости у нашите,и почти през седмица карам майка ми да ми прави,и изяждам мнооого,днес пак ядох...умирам за тестени неща,то си ми и личи вече де,+23 кг съм newsm78

# 503
Ох! Излизам от форума, че с тези бухти ми разказахте играта, а тук мирише и на нещо вкусно и чакам да ме извикат за похапване, не че не вечерях вече  #Crazy

Лека и мека!

П.С. Нищо чудно след малко да се завърна с пълна сила, този форум е като магнит  Joy

# 504
  • Бургас/Пз
Мерси за идеята за бухтите  Mr. Green Mr. Green За утре сутринта имаме ябълкови мъфини за закуска, но въвъ вторник сме на бухтииии - ихааааа!!!

# 505
И ние искахме днеска да покажем пингвините на малката в Зоото, но беше някакъв ужас там Twisted Evil
Ние също обърнахме и накрая в Южния парк. Не че там беше празно или спокойно, но поне паркирахме бързо Wink
Много е хубаво като има слънчице, цели пет часа откарахме в разходки.  Laughing
За епидурала не знам, нямам опит, но имам друга операция със спинална, която направо ми разказа играта. Две седмици не можех да стана от леглото от главоболие ooooh!
Какво беше това чудо и аз не знам....

# 506
  • Пловдив
Хваща ме параноята и ужаса.
До сега бях ербап, че всичко ще се нареди, сега започвам да се съмнявам.
И аз имам такива моменти , в които се чудя как ли ще се справят таткото и малкия с дневния му режим, а и как ли ще си заваря къщата като ме изпишат- те и за половин ден сътворяват хаос подобен на военно положение... ама като му дойде времето ги оставям и каквото сътворят, такова.  ooooh! После ще се опитвам да ги вкарвам в ред. За сега уговорката е свекървата да е при тях докато съм в болницата и се надявам тя да въдворяда някаква дисциплина, ама не разчитам много. Поне гладни няма да останат- тя за това няма грешка  Wink . При теб ще е по-сложно- хем с доста допълнителни задачки хем домашните , дето ще ги мислиш ще са 3 не два броя като при мен, стискам ти палци, вярвам ще се справиш много по-добре отколкото се надяваш.  Peace
Desi_Mitkova - направо се засрамих,като ти четох поста, кога успя да отметнеш толкова неща. Аз като започна да шетам из къщата обикновено готвенето остава на закачалката, или обратното - хич ме няма, много бързо се уморявам. Ние днес също подреждахме - спалня ще става бившата кухня, в която досега имаше само ремонтни истории, едно бюро и шкаф с един вагон неща , които трябваше да се отсеят и или изхвърлят или подредят. Откакто се е родил малкия й се каня на тая стая, ама като все не сме решили какво ще я правим отлагах. Сега се замисляме за боядисването й и да я обзаведем най-накрая като спалня, че да преместим таткото там ако му пречи малкия на съня и не е пълноценен на работата (все пак той ще храни къщата, трябва да е работоспособен  Whistling). Отне ми 5часа заедно с терасата, която също бях зарязала от началото на зимата, накрая така ме стегна корема , че седнах по принуда, добре че повечето работа я отметнахме. Уж все гледам да не прекалявам, ама като ме чакат толкова задачки... убеждавам бебо да почака още към две седмици, че да поприключа с висящите задачки - не искам като се роди да ми висят един вагон неща на главата, вместо да се грижа за малките спокойно.
Момичета, като гледам в София доста неща за бъдещи и настоящи майки се организират - направо ви завиждам благородно за което , посещавайте мероприятията ако имате възможност.  Hug Винаги е полезно, ако ли не поне е невероятно като източник на положителни емоции всичко, свързано с подготовката за бебчетата и срещи с други мами.  Flutter
Аз утре съм на ЖК и ще си вземам най-накрая болничния за 45т дни - радвам се, че остискахме поне дотук, сега гледам да стискам до началото на 9я месец.  Sick После ще ходя на изследвания ако ми назначат такива и накрая при работодателя ми  - ще занеса на колежките бонбонки заедно с новината, че съм бременна  отново (те нали още не знаят нищо, дано няма неприятни реакции, за целта ще си спестя срещи с шефа ако мога, да видим как ще мине всичко).  Blush Стискайте палци да не ми правят проблеми, че от тях очаквам и такива неща, доста ми е притеснено.  ooooh!
Лека и спокойна седмица , момичета с коремчета!!!  Hug

# 507
  • Свиленград
Здравейте и от мен.Четох, четох но нищо не влезе в главата ми. Не мога да спя, пипнах някаква хрема просто ужас.Днес съм на запис на тоновете и ще питам доктора да я излекуваме и да раждам че нямам сили повече.Познатите ми си изкараха бременността с цигарка на кафенце, а аз като по учебник нищо не ме подмина.
Мисля че преди време някои мами се интересуваха от нормално раждане след секцио.Моя приятелка вчера роди точно така.Така че възможно е.При нея се е получило случайно, просто доктора бил зает и тя си родила.Единствената изненада била че сто процентовото момче се роди красиво момиченце.
Ох и аз съм от тези които нямат нищо готово.Малкото неща които съм купила са на склад в магазина.Но съм си дала инструкциите- свекървата ще чисти етажа, майка ми ще изпере всичко и ще го изглади, а ММ трябва да сложи легълцата.Никой не смее да ми противоречи, че съм на ръба на нервна криза и стъпят около мен по терлички.Отивам да пробвам да поспя.

# 508
Аааааа,не така..какви бухти ,какви вкусотии обсъждате. Днес съм на изследвания и не мога да хапна и хапка до 9-кошмар.Вече си приготвих нещо дребно за след прегледа ,докато стигна до вкъщи.У нас редовно се  правят  бухти,заради малката-и тя им е голям почитател,а аз няма как да не опитам и става..аааааа...Аз съм  плюс 8.5 кг.Но вчера докато пазарувахме направо полудях,бисквитки,пурички,шоколади-нахвърлях всичко в количката и мъжа ми ме пита-А,нещо за ядене ще купим ли?//Та аз ядох само това-цял ден LaughingВчера въпреки предупреждението на доки си позволих да отида на басеин,но вместо да плувам 1 км. наведнъж си разделих на 2 и направих 1,3.Много съм доволна ,нищо не ме боли,така че лекинко ще си тренирам,само ще си пия магнезия-за баланс JoyАко ме чуе докито ще ми опъва ушите.Ще ви изчета след прегледа,че трябва да събудя дивачката за градина.Днес се очертава още един хубав ден.Желая ви много приятни разходки и усмивки!

# 509
Добро утро и от мен!!!Абе това моето бебе разбира кога ще го водя да доктор да го гледаме и от рсно полудава в корема,сигурно е напрегнато и търси подходящата поза,май май ще го правим  модел Grinning
Вадада къде си на запис на тоновете,тук или в Пловдив?На мен още никой не ми е правил запис,днес съм в Пловдив,да видим,уж ще ме проверяват за разкритие,сигурно е гаден тоя преглед newsm78

Общи условия

Активация на акаунт