Отговори
# 510
Добро утро и от мен!
Аз да се оплача, че пак цяла нощ не успях да заспя. А тия киселини направо излизат извън контрол..до сега си ги траех чинно, защото аз съм с проблемен стомах откак се помня и те не са нещо ново за мен, но от два-три дни положението става отчайващо - направо в устата си ги усещам, като легна да не говорим, а страшно внимавам какво ям - такива бухтички и прочие са направо химера - даже само ми се карат, че почти съм спрала да се храня, но как да не спреш като знаеш какво те чака след всеки залък...Отделно ужасно ме плащат някакви пребождания откъм влагалището - като с игла, направо ужас за невежи като мен...
Отивам да си взема изследванията, че току що ми казаха, че микробиологията не е чиста и да видим с какво ще ме натъпчат. Отделно ще мина да ме тестуват и за упойките и после през другия доктор, дето ми води ЖК за болничния. То пак стана цял ден обикаляне Rolling Eyes

Прекалих с оплакванията май Embarassed/от недоспиването е сигурно/ - ще ме извинявате...дано след разходката съм в по-добро настроение...може да се "излекувам", минавайки през един магазин за едно комлектче дето съм харесала, но вие с тия приказки за объркванията на пола пак ме дотрепахте Shocked

Длулия, аз малко по-късничко ще вървя към Селената, ти кога ще си там?

# 511
  • Червено знаме 11:)

Длулия, аз малко по-късничко ще вървя към Селената, ти кога ще си там?

Аз съм от 14.30ч,моят доки  нещо обърна часовия пояс за прегледи Laughing Grinning

# 512
  • София
PEMY, и аз имам проблем с киселините, дори вода да пия ми излизат такива и до сега се спасявах само моментно със сода и талцит, но от онзи ден насам пия прясно мляко без захар и дори си държа една чаша до главата нощем и странно, но това най-много ми помага.

Аз всъщност от дете не пия прясно мляко, но сега явно нещо ми става!!!

# 513
Добро утро и от мен! Отдавна не съм писала, че с това хубаво време все сме по разходки Simple Smile Ние вече сме 38ма седмица и сме 3 300 Simple Smile

# 514
Жалко - аз Кръшков трябва да го хвана преди обяд там, а после в 14:30 съм при този по ЖК.

ЕлБи, и това го пробвах, но успокояването е за минути..

anemothiella, браво на вас!

# 515
Здравейте и от мен Wink
Аз днес също съм на преглед и ще видим дали момата се е обърнала. Ако е мома,разбира се. Напоследък все по-често чувам за объркване на пола.  newsm78 Така че,както казва един мой приятел - най-сигурно е като се роди бебето.

Аз вчера доста време обикалях по магазините,разглеждах за легло,количка и да ви кажа - хич не съм в час. Уж четох в интернет разни там мнения за това какво трябва да гледаш в една количка,ама пак нищо не съм запомнила явно.

Съжалявам,ако се повтарям или има такава тема,но моля ви споделете какви колички сте си купили или планирате да закупите? Аз харесах една на Cangaroo - Victoria, но според майка ми това не е удачен модел,защото крачетата на бебето висяли във въздуха. Вече и аз тотално се обърках, Знам само,че не ми харесват триколките.

И още нещо - за легълче,спряла съм се на легълце 140/70 с три нива на матрака и люлящо се. Дали е добре? Мами с предишен опит, моля споделете.

А сега ви оставям,защото ме чака учене,нали съм студентка  smile3521

Желая приятен и слънчев ден на всички и една много успешна седмица  Hug

# 516
чета , че коментирате киселините
аз да се похваля , от тези ужасни киселини , ми .... щях да напиша един цинизъм  :Lil:
толкова да силни моите киселини , че вече повръщам кръв
както вече едно момче писа , и вода да пия , след минутка имам ужасни болки
 Stop взимайте мерки на време, с една лека щадяща стомаха диета , не диета за отслабване , а просто за да подобрим храносмилането си

лек ден коремчета

П. С. Вече имам гигантски корем , а съм на работа , няма как . но вече се чувствам като кит   bouquet

# 517
Добро утро.
Тази сутрин моето бебе е много мързеливо. Помръдва от време на време- едва-едва. Незнам дали да се притеснявам. Обикновено около 7 часа започва да си играе в корема, а тази сутрин-не.Ох, сега се размърда-пак за кратко. Дано просто денят и е мързелив.
delilah_qk как така колегите ти не знаят че си бременна? Направо ме изненада.
За киселините- и да ям и да не ям, като имам киселини -имам. Може от една филийка хляб да се появят. Онзи ден ядох 15 вида храна на едно гости- и нямах никакви киселини. За това си похапвам, пък каквото ще да става- взимам Талцид и ям ябълки като се появят. реди да забременея не знаех какво е това да имаш киселни.

# 518
  • Варна
И аз съм с Талцид-появяват се от нищото. Дано поне има коса, че тези киселини да не са били напразни Mr. Green

# 519
Добро утро, мами,

явно болежките ни съпътстват всички...

Аз имам ужасни киселини (преди не знаех какво са), но ги боря със сода или прясно мляко с канела. Не ми се пият лекарства.
Освен това ме болят костите и краката са ми постоянно подути. Вие имате ли такива оплаквания? Нощем едвам се завъртам в леглото, а ставането си е направо приключение  Laughing

Иначе в последните дни само пера, гладя, подреждам, но като гледам има още доста за доподреждане (че с този ремонт всичко сме разбутали....)

# 520
Здравейте и от мен!
И аз от два дни съм,отново,с проблем с киселините.Легнах си така-с горящо гърло,заспах и като се ококорих в 2ч и 3 часа се въртях.Освен това имам чувството,че дясната ръка не е на рамото ми.Странно е,но ме изкарва извън нерви и потрепвам цялата като при  втрисане от студ или Т.Това става само нощем.Е побърквам се.Даже и Калина се дразни-рита толкова силно-първо с единия,после с другия крак с такава скорост-ще я правя спринтьорка  Joy.В резултат на всичко в 7ч се събудих,станах,пийнах си чайчето и подхванах четката и боята.Направих закуска,семейството стана,оправих спалнята и всичко това до 9ч.Гнездя ли ,какво става не знам Simple Smile.
 Хахаха,Галка,с косата ме уби.И с Рони имах киселини и все си мислех:"Това дете ще се роди с черна коса до кръста(черна,защото аз съм се родила с такава ,а и до сега съм тъмно кестенява).Като се роди и мия показват още с непрерязана пъпна връв и затворени очи първото нещо,което видях беше носа на свеки и късата-русо-червеникава.Хахахаха.Е не беше до кръста,но имаше около 3- 4см.
Наталка с обръщането в леглото си имам тактика.Първо се обращам на гръб,после правя леки гъсенични движения  hahaha към центъра на спалнята и след това внимателно се завъртам на другата страна.
А за подуването на краката-все още нямам.Предишната бременност през 9м от стоене седнала или права много се надуваха-Стигнах до там,че от 37ми номер чехли ми ставаха само 39ти.Беше края на юли и целия август.Ужасни жеги.Реших,че като родя и ще си влеза в обувчиците,но не.Останах си 38,5-№39.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 10:43 от petia47

# 521
Да ви почерпя с малко закъснение за РД на нашия батко, който в събота стана на 10 години. Цял ден не седнах и много се изморих, но малко преди 12, когато той ме гушна и ми каза, че имал най-хубавия празник цялата умора изчезна. Сега и бъдещата кака тръпне, че тя има РД след 1 седмица.

Аз хем се опитвам да почивам заради контракциите, които имам, хем хич не ми се отразява добре по-продължително стоене в къщи. Като излезна на вън и попадна сред повече хора и се чувствам все едно съм сред извънземни. Всички ми се струват странни, а аз като че ли не ходя по земята.

За падането на "тапата" - май няма общо правила. При мен първото раждане падна точно като тапа с едно ясно и силно "пльокане" и на веднъж  и след 4 часа бях родила. А вторият път повече от 24 часа преди да родя по малко падаше като обилно гъсто течение, което в началото беше бяло, а след това бледо розово.

Хей, пловдивски мами, искате ли да се организираме да се видим на живо.

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 10:55 от San_ya

# 522
здравейте коремчета аз да ви кажа четах някаде за тези киселини трябвало да се дъвче дъвка на мен ми помага вечер преди да заспя олеква ми вадя дъвката и заспивам,но наистина са ужасни леле едвам ги търпя:(

# 523
Добро утро на всички  bouquet

Аз се събудих в 6:30 с болка в стомаха от глад...ами, нямаше как, станах и закусвах толкова рано за мой ужас....но после как си заспах  Joy Сега забелязах, че бебка пак си е завъртяла крачетата отляво...това вече за трети път тези дни...не я знам какви ги върши Crazy

За киселините и аз първо вземам дъвка и в повечето случай има чудесен ефект, ако са още в началото Peace

Относно тестяното - направо умирам за всякакви закуски, хлябове, кексове...с предната бременност от 7-мия месец всяка сутрин закусвах с козуначена кифла....докато родих. После се поспрях, защото резултатът беше не толкова кг, а целулит ooooh! Ама, какво да се прави. И сега, и сега си ме дърпа към тестото Joy

# 524
Здравейте Мамчета,
Да се включа и аз за киселините, както и за болките в таза.
Киселини и аз имам,а и от предишната бременност АГ беше казал да си имам винаги газирана водичка до мен не каква да е, а Михалково, и да пийвам по малко-2-3 глътки всеки път, когато положението е нетърпимо, така и правих тогава, така правя и сега, и ме облекчава, но гледам да не прекалявам, че газираното много подува!
Относно болките и аз съм така, особено от дясната страна, направо са нетърпими, боли почти денонощно. Но забелязах едно тези дни като се постопли времето, когато правя повече разходки и не не заседявам на компютъра или в легнало положение не боли чак така.Но легна ли или седна ли на стол после 10-15 мин.имам нужда от раздвижване, докато понамалее болката. С каката ме болеше само когато повечко шетах вкъщи, а сега боли постоянно.

Общи условия

Активация на акаунт