Отговори
# 60
baroneska , моя доктор ми каза, че ако хемоглобинът все пак е над 100 не е чак толкова притеснително. При бременните има намаляване на показателите, но като се пие лекаството с желязо, няма повод за притеснение.

bvl , аз също я имам тази книга, още не съм я разучила подробно, но ми се вижда доста добра, с цветни снимки и обяснения.

за козметиката - май съм се насочила към Мустела, защото ми я хвалят доста, колебая се и за Бюбхен

LadyDiDi, мерси, много съм доволна...

# 61
  • София
LadiDIDI, благодаря ти много за отговора!!!

Sweet Moni, Борис е толкова сладък!!!

Момичета, за Себамед и аз съм се насочила към нея, но не мисля да вземам сапун. За какво се ползва сапун?

Natali, честито легълце!!! На мен също много ми харесва!!! Днес ми казаха, че трябвало да напълня легълцето с играчки!

# 62
Това за играчките не го знаех, защо се прави?

# 63
Не съм ви дочела, но само да пусна едно инфо за Окръжна болница Пловдив.
http://ag-plovdiv.com/news/index/
И да честитя на рожденичката днешният двоен празник. Много щастие и едно послушбо и любознателно бебче.

# 64
  • Пловдив
Да ви кажа защо съм се замислила за тия документи толкова- ЛЛ ми каза, че такова направление не можела да ми издаде, да съм си го търсила от АГто. ИНаче от коментарите тук разбрах за тези документи - придния път са ми ги спестили явно от мързел, не че не си родих и без тях разбира се, но за обменната карта бих искала този път поне да я взема, че предния път беше едно разправяне как така без документи, като преди месец още трябвало да ги взема , те как да знаели какви проблеми съм имала и как да реагират ако нещо стане... та затова сега съм решила да си ги спестя тия обяснения и да имам документ да хвърля направо да си четат.  Peace
baroneska  - дано не е нещо притеснително, внимавай само от излишни нерви да не си докараш контракции!!! Сигурно някоя мама ще се включи с медицинско обяснение...  Hug
Natali_ - креватчето ви изглежда много удобно, да си го ползва мъника със здраве като му дойде времето. Особено ми харесаха двете чекмедженца отдолу - ще събират повечко багаж от единични, дано ти е толкова практично, колкото ми изглежда!  Peace
Мисля да взема и на А-Дерма шампоан-пяна против млечки корички,ползва се 15 дена и са доволни хората.
Това за първи път го чувам - ще се разровя за него, че сега баткото има крустички и може да ни свърши работа, знам ли...  newsm78
Това за играчките за първи път го чувам, само да не забравите като сложите мъника в леглото първия път да излязат играчките, че са по-скоро опасно украшение, отколкото да му правят впечатление, особено в началото като са по-малки бебоците.
sosmy  - приятно разглеждане, ако нещо те впечатли освен това, което разказах в предната тема моля да споделиш, аз никъде не мога да мръдна вече, особено пък без шофьор и кола  Crazy

# 65
  • sofia
Видях снимките на нашите бебенца - Бо и Ели - страхотни са. А Бо видимо и пораснал - браво!

Относно козметиката - аз си взех на Хип. Мислих, мислих и това реших. Взех си шампоан за вана, олио и крем против подсичане.

Относно дрешките - тези, които съм купила не са много, но си спомням, че и първия път бяха горе-долу толкова и са били достатъчни. Купих 6 бодита, 3 цялостни гащеризона и 2 без чорапче отдолу. Имам 2 шапки, 1 терлички и 1 чорапки, 2 елека, 2 одиалца и няколко тензухени и бархетни пелени, два комплекта за леглото, 2 хавлиени кърпи. Като се замисля - доста скромно, но щом първия път ми бяха достатъчни, смятам, че и сега ще е така.

# 66
  • София
Natali, и аз самата не знам. Една мама с близнаци е казала на сестра ми и аз се чудех защо, но мисля да го направя довечера. Ако някой знае, нека сподели!

Къде мога да видя Ели, Бо го видях и е страхотен! Ех, тези мъничета толкова са популярни от раждането си още!!!

# 67
  • Варна
"Сапуна" на СебаМед не е сапун, а миещо блокче Mr. Green Не съдържа сапуни и алкали. Само той,като продукт, става за тяло и коса заедно. Съдържа Урея Фосфат, само 2%, което примерно на фона на Мустелата е идеално.
Аз още не съм избрала. Спряла съм се на Хип и СебаМед. Веледа отпадна. И при двете серии съм избрала продуктите, само да реша коя ще е.

# 68
  • sofia
ЕлБиЕн, в албумчето където са снимките на Бо има и на Ели. Мамите отдолу са написали кое бебче кое е .

# 69
  • София
И аз съм се спряла на Себамед, мисля да взема шампоан и само с него да мия бебето, а от кремовете нещо за мазане, но се чудя олио или крем.

Мирта, благодаря ти!!!

# 70
Страхотни новини,имаме си ново бебенце!
Да е живо и здраво!
Честит празник мамчета!

# 71
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МАЙЧЕТА!!!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, НАДИТУ!!!

Диди, пак си направила чудеса!
За козметиката - взих си на Юриаш, но ММ ги донесе от Франция. Дано са добри.

Днес ми е мързелив ден.... абсолютно нищо не ми се прави. Утре ще отида до офиса и най-вероятно сутринта няма да си пия хапчетата, че ако се разтреперя докато карам няма да е най-приятната емоция.

# 72
За козметиката - СебаМед. Майка ми ще го пазари, но долу-горе ще съдържа крем за дупе Simple Smile т.е. против подсичане, шампоан (или нещо подобно- не я разбрах) и олио. Това за начало.. по-натам ще се допълва...

# 73
delilah_qk , надявам се чекмеджетата да събират доста неща. Още не съм почнала да подреждам, та затова не знам, но ми изглеждат големички. В началото се колебаехме за трансформиращо се легло, но то е доста по-дълго и заема повече място, а така хем имам 4 чекмеджета, хем и място за скрин. Пък като дойде време за по-голямо легло (живот и здраве), ще му мислим тогава... Simple Smile

# 74
Мили майки, от името на Ла Лече Лига бих искала да ви поздравя за празника с този клип "Удоволствието да си майка / The Joys of Motherhood".

Пожелавам ви щастливо, изпълнено с любов и слънчеви емоции, майчинство  Hug

Общи условия

Активация на акаунт