Отговори
# 660
mirelka_123456, и аз съм като тебе - ММ е на смени и изобщо не се знае дали и кога си е у дома. Направили сме уговорка с няколко близки познати и все някой от тях ще ме закара като дойде моментът ако той не си е вкъщи. Аз все пак се надявам да имаме късмета лично таткото да си ме закара до болницата, въпреки, че познавайки го той ще е по-шашнат и от мен, но.......... ще видим каквото дойде!
Natali_ , и аз бях със същата драма онзи, но момичетата тук ме поуспокоиха, че няма как да пропусна този момент  hahaha, така че ще разчитам на интуицията си!
Диди, добре че си ти да сложиш една готина картинка за малкия Веселин, че мен хич не ме бива......... Sick

# 661
Честит син на Надето, да е жив и здрав  да носи много радост на мама и тати    bouquet
Момичета, nataliaiaia постна инфо за срещи в страната относно кърменето. Ако правилно съм разбрала в София има лекция в петък от 17 и 30ч, на тема "Начало на кърменето и първите седмици с бебето", в Ориндж Център. Необходимо ли е да се записвам предварително някъде, а също и за лекцията утре в Лабиринт?

# 662
Страхотна новина!!! newsm44
Честит син на мама Надя! Да им е жив и здрав, много да папка и да ги радва!

Много се развълнувах. Дано Надето да е добре!!! Който сържи връзка с нея, да й каже, че много, много я мислим и я прегръщаме и я чакаме с нетърпение!

А някой подържа ли връзка с Лени? И нея я мисля, след последното й съобщение за стиснати палчета. Дали няма да ни изненада с бебе? newsm53

Чудесен ден! Чудесен!

# 663
# 664
utti frutti[b][/b], , пратих и поздравителен смс от името на всички ни и тя ни благодари и ни желае пухкави бебета и леко раждане! Обеща да пише периодично как са. Ще докладвам като ми подава инфо! Ох, много се развълнувах - толкова е хубаво да се раждат бебета !!!

# 665
Ехеее......Имаме си ново бебе...Да е живо и здраво! Прегръдки на мама и малкия мъж!

Нас утре ни изписват. Най-сетне, ще стане месец, откакто съм тук. Но пък финалния резултат е прекрасен и сладко си спи.

С нетърпение 4акам всяко бебе от не6ето голямо семейство! Целувки за вси1ки!

# 666
Да честитя и тук бебе Веселин на Надето,да е жив и здрав,бързо възстановяване на мама...vision7,мисля,че не трябва да се записваме никъде за лекцията в Оринч център,на мен ми изпрати инфото една от консултантките,но не каза за записване,ще я попитам за всеки случай...

# 667
Момичета искате  ли да ви кажа сега нещо смешно да се посмееем малко  Joy
По БТВ започна в 8 новото предаване за готвачите и днес цял ден се готвя да го гледам.Преди малко започна  и много се смея със Слави и колеги.Тъкмо се наслаждаяах на вечерята и телефона ми звъни.ММ и ми казва "Категорично ти забранявам да го гледаш това предаване , че ще си изядеш ръцете от хапане " Ама токкова смешно ми стана.цяла бременност не ми се е преяждало нищо , че сега ли? Посмяхме се малко и затворих телефона.Тъкмо затварям и той пак звъни.Майка ми Simple Smile И отново чувам същата реплика  Laughing "Категорично маме ти забранявам да гледаш това нещо.Не е за тебе" Ама такасе смях че чак бебка се разрита като луда и прави салта Simple Smile

# 668
Честито бебе Веселин на Надето 25.Да порасне голямо и много,много да ги радва.А сега отчет от днешната консултация-обиколка на корем105,височина38,кръвно110/60.Плацента 3та степен на зрялост,контракции на матката,бебе-3200кг.Доки ми даде направлението за хоспитализация и обмената карта.За подуването на краката -моите са от две седмици сутрин двойни, а вечер тройни Mr. GreenПръстите на ръцете ми са постоянно изтръпнали вече от 2 месеца CryОще щях да пиша,но забравих Embarassed newsm78Лека  нощ на всички.

# 669
Да честитя и тук на Надето за Веселин, да им е жив и здрав, винаги весел! Наздраве на таткото. bouquet

Лени, успех!

Маминка, честито изписване и на вас, сигурно е много вълнуващо Simple Smile

Мирелка, не се шашкай и вкарвай във филми предварително, не се ражда за 5 мин като във филмите, и дори таткото да не е наоколо, ще успееш да отидеш в болницата на време Simple Smile  Hug

Вида, дано всичко е наред с теб, дръж ни в течение  Hug

Ето и моя отчет от консултацията днес, от ФБ, че ме мързи да го пиша пак Simple Smile

И аз отчет да дам от днешната консултация. Кръвно и урина добре, кръвното 110/70, такова съм си заковала и през цялата бременност не мръдна! Резултатите от урината и предният път са добри, явно захарта в нея си беше от закуската както си и мислехме. Дадох кръв. Бебо си е още така главично, и той не е мръднал, ама аз си го знам вече, че е мързеливко Simple Smile Чухме сърцето, ритъма добре, акушерката пак забрави да ми го запише в картона, ама каза като предният път, значи 145. Бил около 2.9-3 кг, и според акушерски прогнози щял да се роди около 3500 Simple Smile А така го искам, охранен Simple Smile Похвали ме за килограмите без нотка на съжаление към мен, че това се дължи не защото се старая а защото немога да ям като нормалните бременни, ама ще ми минело Simple Smile

Спокойна вечер на всички!   bouquet

# 670
Вече съм си вкъщи и се включвам във форума Simple Smile

Като гледам бебевалежа започна... Simple Smile

Честито бебче на Надето! Да е жив и здрав малкия мъж и много да радва мама и тате!

# 671
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА НАДЕТО   bouquet,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ ВЕСЕЛИН  Grinning,на мама бързо възстановяване.

# 672
  • Сопот, Пловдив
Честито бебе Веселин на Надето! Да расте бързо и много да радва мама!

smile3525  newsm07  baloni  sling

# 673
Честито на Надето. Да са живи и здрави и двамата  smile3535 smile3535 smile3535.

И така............. сега следва момиченце. Да се готвят очакващите такова  Laughing.

Аз реших да се разпиша да не решите, че съм родила без да се обадя. И ние като Петя правим ремонт. Другия вторник трябва да си предам и Магистърската теза. Малко по малко се стягаме и за бебчо. Купихме комплект за изписване, взехме креватчето и матрачето. Оказаха се нестандартен размер 60х130. Утре съм на запис на тонове, а после ще се видим в Мистър Пица.

# 674
Вида, аз сама се ограничих с готварското шоу, защото напоследък съм като ламя- 20 неща да има на масата- ще опитам от всичко. А миналата година без проблем си спазвах хепатитската диета- нищо не можеше да ме впечатли Simple Smile А тез готвачи показват и завъртяни ястия- ако ни се преядат от къде ще ги намерим?

Общи условия

Активация на акаунт