Отговори
# 645
Добре дошъл на малкия Веселин!!! Честито на мама Наде, татко и всичките роднини!!!

Мами, аз съм се зачудила (дори и с риск да прозвуча смешно), но не знам дали ще разбера, че моментът на раждане е дошъл. Понеже ми е за пръв път и не знам какво точно са родилни контракции  Confused, нито пък тапата как пада, за водата предполагам ще се ориентирам, защото било като напишкване....

Аз също разчитам на мъжа ми да ме води до болницата, като настъпи моментът, но, ако случайно го няма и не мога да се свържа с него, просто ще си хвана едно такси. Едва ли ще ми откаже някой да ме закара до болницата.

# 646
Честит малък мъж на nadeto25! Да расте много усмихнат, лъчезарен и буден! На мама бързо възстановяване, а на тати - леко изтрезняване!

# 647
Честито бебче и тук на Надето!!! Все така да са добре и бързо да се прибират в къщи  newsm07

# 648
mirelka_123456 много добре те разбирам.На мен всеки понеделник ми се налага да изпрзщам ММ и да го посрещам в петък и все с рев го изпращам.ММ работи в Ямбол и за момента я караме така,ама аз не знам колко още ще издържа така.Днес ми е особенно криво и притеснено и одеве му казах да звъни да си пуска отпуската от другия понеделник и да е тука вече че ми писна.В определени моменти усещам , че имам ужасна нужда от него  Cry
Така че знам много добре как се чувстваш, но не се отчайвай и стискай докато си дойде.
Честито бебче на надето25. baloniДа ви е жив и з драв малкия Весселин и само да ви радва.
охх какво да кажа живея в този квартал от 3 месеца и непознавам почти никой и ми е неудобно а  и за такси съм мислила но докъто дойде.......офф ще  му мисля Cry Cry Cry

# 649
  • Бургас/Пз
ЗА бургаските мамита:
В петък, 18 март, със съдействието на едно от училищата за бременни(МАМИ) се организира среща, на която ще дискутираме всичко за кърменето. Всяка мама, бъдеща и настояща, е добре дошла, ще може да зададе своите въпроси, да потърси помощ или подкрепа.   
Срещата е в бар "Нико", ул. "Райна Княгиня" 14 (намира се до кафе "Хаваи", бившият "Гролш") от 10-12ч.
Акушерката при докторката ми води лекции на тема кърмене.

Бургаските майчета, ако искате хайде покрай лекцииката да си направим и една срещичка. Малко е ранен часа преди обяд, ама все пак може да се организираме  Grinning

Честит СИН на на НАДЕТО, бързо да се възстановява и да ни разкаже за щастливото събитие!!

mirelka_123456 , таксито е много удобен вариант, все пак раждането няма да приключи за 10-15мин. Въпросът е да не бързаш много и само да те връщат, защото ако нямаш регулярни болки /контракции на 5-10мин/  или изтекли води няма смисъл да седиш в болницата и само да се стресираш още повече. Аз първият път тръгнах 3 часа след като ми изтекоха водите, а вторият се закарах сама с болки на 10минути. Това, което можеш да направиш първоначалано е да засичаш честота на болката, но не да се вторачваш в нея и да я чакаш по часовник!

# 650
Мирелка, не мисля, че раждането ща стане бързо. Ще имаш време да повикаш някого или такси. Аз дори мисля, като се започне, тепърва да си правя тоалета, за да не ме бръснат в болницата.

# 651
дано остиска до термина поне ММ ще си доиде до тогава дано не бърза да излиза макар че ако излезе до 3-4 дена ще е още по добре понеже всички сме си в нас но едва ли нали съм си карък   Crazy #Crazy #Crazy

# 652
Честито момченце на Надето!     ylinfantHug

Да е жив и здрав Веселин и да носи много радост на мама и тати!!!   smile3525

# 653

ДОБРЕ ДОШЪЛ НА ВЕСЕЛИН И ЧЕСТИТА РАДОСТ НА МАМА НАДЕ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО! БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА НАДЕТО И СКОРО ДА СЕ ВЪРНЕ В НАШИТЕ РЕДИЦИ С НОВИНИ ЗА БЕБО!

ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ!

# 654
  • Пловдив
ЧЕСТИТО БЕБЕ ВЕСЕЛИН НА МАМА НАДЕТО25 - СТРАХОТНА НОВИНА, ДА СА ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ЗАЕДНО !!! МАМА БЪРЗО ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯВА, А МАЛЧО ДА НАДДАВА!  Hug    smile3525  sling ОЩЕ ЕДНО ЩАСТЛИВО КОМПЛЕКТЧЕ МАМА И БЕБЕ - ХАЙДЕ СЛЕДВАЩИТЕ?!?  Wink
Днес ми изтече една много гадна слуз но е съвсем прозрачна. Тече по малко ,  но постоянно.Постоянно имам едни болки ниско долу , пробождащи и силни но за части от секундата и изчезват.Може би за 5 до 10 сек. и изчезват, а бебка е много активна.
И аз мога да опиша така как се чувствам от неделя вечерта, с разликата, че тези болки не са постоянни- ту ги има , ту ги няма. Аз предполагам си ги докарах с доста дълги разходки - къде по работа , къде заради хубавото време. А за течението- и при мен го има подобно слузесто, гъсто, но не е прозрачно, по-скоро като белтък на яйце , ама бяло-жълт, непрозрачен (няма някакви червеникави или кафеникави примеси...).  Thinking Решила съм да не се шашкам обаче- ако наистина се започне нещо съм решила да грабна малкия и двете чанти и да хвана такси директно за болницата, като пътьом ще мина да го оставя при баба му на нейната работа, така дори таткото да го няма няма да загубя много време и ще стигна бързо предполагам. Не искам да го мисля много, че ще ме хване паника. Когато тръгне нещо да става все ще се намери някой да помогне с баткото, аз не вярвам да не се справя и сама.  Whistling
mirelka_123456 - не се притеснявай толкова мила, все пак такситата не закъсняват повече от 5мин, а за раждането се искат няколко часа все пак  Hug

# 655
  • Бургас
Честито момченце Веселин на Надето25! Да бъде здрав и бързо да се прибират вкъщи!

И аз от днес съм в деветия месец  newsm68

# 656
Колко хубава новинааа  newsm68 newsm44
Да е жив и здрав малкият Веселин и бързо възстановяване на мамчето  Hug

Ейййй,коремчета,започва се с бебевалежа  smile3521
Хайде,чакаме следващите Simple Smile

А само да попитам,каква е страницата във фейсбук?Искам да се присъединя.

mirelka_123456, не се вкарвай в някви филми. Успокой се и не мисли лоши работи. Всичко ще е наред и няма да бъдеш сама,когато раждането настъпи. Таткото ще е до теб, ще видиш  newsm10

# 657
  • sofia
Честито бебче на Надето!
Да е много здрав и много послушен!

# 658

ЧЕСТИТО БЕБЧЕ ВЕСЕЛИН
[/size]
БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ НА МАМЧЕТО И ДА СЕ ГУШАТ С БЕБЧЕ В КЪЩИ !!!!!!!!!

# 659
Честито бебенце и от мен, Наде! Бъдете здрави и щастливи  bouquet 

Момичета,
купували ли сте течност за миене на бебешки принадлежности?

Не, не съм купувала и този път не мисля да купувам. Но кърмех и нямах нужда, дано и този път нямам.
Да споделя, че съм ужасно болна от някакъв вирус, който лепнах от синът ми. Толкова зле не съм се чувствала никога, ужасно е. А той вчера беше рожденник и вместо празник, имахме ужасен ден.
Така че, момичета, пазете се, защото усещането е отвратително. На всяко кашляне, получавам контракции Laughing

Общи условия

Активация на акаунт