Отговори
# 615
Здравейте и от мен. Ленито, Мирта благодаря за отговорите Simple Smile. И на мен ми се видя едно и също, но за едното ми взеха 12 лв., а за другото 30 и вчера се бях много ядосала. Ама човек нали за детето е готов на всичко, а пък и като не е грамотен в тази област....Но пак така се учим Simple Smile

# 616
  • sofia
inka_l , на различните места са различни ценоразписите. До колкото знам в МД записа е 12 лв., в Шейново 30 лв. , а в ОБ мисля, че са безплатни. То по принцип в Шейново като отидеш и кажеш:  Добър ден, на регистратурата и вече ти искат 5 лв., че си ги поздравил Confused. Много са комерсиализирани, просто страшно съм разочарована от тая болница, преди не беше така.

# 617
За Шейново ми казаха 10лв за тонове, не знам за какви 30лв става въпрос.

# 618
  • sofia
Не знам защо са ти казали 10 лв. Ето ценоразписа: http://www.sheynovo-ag.eu/
NST - 30 ЛВ.

# 619
  • София
В МД София е 12 лв. записът на тонове.

И аз не съм готова с чантата за родилното и не съм прала още дрешки. Смешното е, че само това са ми притесненията за сега и не такива свързани с раждането например - хихихи!

# 620
Мда и аз го видях. Може би ако LadyDidi си е платила за някакъв пакет свързан с раждането ( понеже доколкото помня ще ражда там) и се доплащат само 10 лв.
В ОБ не ме взеха по здравна каса на ЖК, много любезна беше докторката, но каза че е претоварена и нямало как. Иначе и аз исках там, че ми беше близо и до работата и до вкъщи.
Навън запръска май, дано да се оправи това време....

# 621
Здравейте, тумбачета! И аз да се разпиша днес, не че имам какво да кажа, ма просто така, защото ми е приятно да си общувам с Вас  Hug
Благодаря на всички момичета, които са разглеждали новите ни придобивки и са изразили мнение!
Емичка, и Вашите неща много много ме зарадваха - така ми изплакнаха очите тези бонбонести розови нещица - разкош просто!
За тоновете  да Ви кажа и моя доки не ми ги е слушал - само на ехографа ми казва колко са ударите в минутка и това е за сега, но пък като  се замислих, че аз от днес съм в 36 седмица, така че сега вече може и да ги слушаме като ходя на ЖК.
Снощи установих, че вече съм +17 кг  и това леееекичко ме депресира, но няма какво да се направи, така че колкото толкова.  smile3515 После ще се свалят явно и това е!
А за тези амбулаторни карти не знам вече - аз си взех такава по съвет на познати, защото вписвали болничните там, но на мен за сега никой не ми е искал такава  newsm78 и не ми вписвал нищо. В четвъртък на ЖК - то ще си питам, че това с документите много ме притеснява нещо  Sick
Ми това за сега, оставям Ви да догладя последните неща на Жоркото, че се мотая от 3 дни!
Хайде до после!  Hug

# 622
здравейте и от мен коремчета  Simple Smile
тези дни такова слънчице грее тук че трудно се задържаме вкъщи   Nature Sunny направо нямам търпение да се разхождам с бебка  1stroller
таткото се върна от командировка, та вече спокойно си чакаме  Simple Smile
добре дошли на новите мами

Биг Мама аз бях писала преди време за малиновите листа и плодове. на курса за бременни който посещавах казаха че могат да предизвикат контракции следователно раждане и ни казаха да не пием чай или отвари от тях, както и да не ядем ананас.

за тоновете   - на мен ми ги записват всяка седмица  

кажете някакъв лек срещу подути ръце...така боли че вече откачам  newsm45

# 623
Мадлене, няма лек. И моите се подуват и ме болят много, особено сутрин. По-малко газирани, дори хич, без солено и кисело- това е. Аз ги мия и с ледена вода-действа добре, но временно.
Всеки болничен се нанася в картона. Независимо дали е 1 ден или 1 месец. След всеки болничен, поне на мен ми слагат голям печат на регистратурата, в който описват колко дни е последния болничен и колко дни съм ползвала до момента. Така лекарката следи да не станат повече от разрешеното.

# 624
Момичетаааааааааа , аз май ще съм смедващата със бебе ........ Днес ми изтече една много гадна слуз но е съвсем прозрачна. Тече по малко ,  но постоянно.Май моята бебка иска да много вече да излиза.Постоянно имам едни болки ниско долу , пробождащи и силни но за части от секундата и изчезват.Може би за 5 до 10 сек. и изчезват, а бебка е много активна.Вече не знам какво става.А и не знам дали да звъня на моята АГ защото миналия път ми каза само отивай веднага във Дева Мария или в ОРБ.И сега лежа и си пия магнезия и не знам какво да правя.Казах на ММ , че няма да е лошо пт 21 вече да си пусне отпуската че може и още другата седмица да изненадам всички с бебе.Ох искам вече да свършва всичко и да съм си с бебка у нас.Но пък иискам да изчака още малко ..........Абе шашната работа.Ако някой има идея от какво може да са тези болки , нека сподели моля .

# 625
Мен нещо ме е прихванал синдрома на гнезденето както го нарече Биг мама, а като че ли нямам признаци да раждам, освен това и ми е малко раничко още сякаш, но знае ли човек от четвъртък влизам в 9-ти месец. За сега единственото, което е на лице и забелязах снощи е, че кокалчетата на краката ми леко започват да се губят. Дано не стана като при предишната бременност - ШРЕК, че тогава беше лято и слагах чехлите и готово ама сега с тия обувки ще видя зор.
Добре дошла на втората ни майка-героиня.
Утре като се прибера от консултацията ще докладвам

# 626
вида обади се веднага на лекарят си....на мен ми звучи като начало на раждане...стискам палци и да докладваш  Hug Hug Hug

# 627
Вида тръгвай към болницата мила ,така ще си по спокойна ,пък ние стискаме палчета Heart Eyes.

# 628
момичета много се разстроих туко що разбрах от мъжа ми че заминава за италия след 1 сед. отива за 10 дена и аз ще стоя тук самичка много се притеснявам ако през това време в което го няма да родя а болницата е на 15 км а и нямам книжка а и свекърва ми неможе да кара #Crazy #Crazy #Crazy #Crazyами ако почна да раждам през ноща ужас ще полудея немога да се успокоя много ме е страх Cry Cry Cry Cry Cry Cry

# 629
Вида и на мен това ми звучи като контракции,ама аз нямам никак опит така че newsm78
все пак по-добре се обади но докито и виж той какво ще каже,стискам палци всичко да мине леко и чакаме да се похвалиш.

Общи условия

Активация на акаунт