Отговори
# 630
Моята АГ я няма в момента в града Sad Докито при който ще раждам в момента също не е на работа Sad
В момента нямам никакви болки откакто легнах и смятам така и да продължа.Ако пак се появят болките ще звъня да ме водят в болницата да видим какво е положението.А секрета продължава по-малко по -малко да си тече.

# 631
Мили мамчета, нося една щъркелова вест  newsm44 newsm44 newsm44- нашето ново Априлско попълнение вече е факт - nadeto25 от тази сутрин вече е мама - има си СИНЧЕ - ВЕСЕЛИН, с перфектните мерки - 3 100, 00 гр. и 51, 00 см. И двамата са добре  Tada На нея и цялото и семействo да им е честито слънчицето  newsm07 и да им носи само радост и много много усмивки !!!

# 632
  bouquet

олеле... излизам за малко.. и хоп...
едно бебче дошло Simple Smile да са живи и здрави ...

А като гледам едно дава сериозни заявки че иде Simple Smile

mirelka_123456, аз също много се разстройвам в момента, в който мъжо каже че заминава за някъде ... така че напълно те разбирам ... е моя сега не е тръгнал на никъде но все пак ... познато усещане.
Опитай се да се успокоиш .... и да си уговаряш бебчо да си чака тати...

# 633
Тъкмо честитих във фейса - да честитя и тук -  Да е жив и здрав Веселин! Да носи много радости на мама и тати!  Бързо възстановяване на гордата мама! Simple Smile   bouquet

mirelka_123456, нямаш ли някой познат с кола? Евентуално да се уговорите ако започне раждане да е на линия?

Аз днес като написах, че нищо не съм изпрала се стегнах и направих една дезинфекция на пералнята. След това пуснах завивки, одеалца и малко дрехи. Ние дрехи нямаме много все още де.

Започна бебевалежа май... Grinning  newsm30

# 634
Честито бебе Веселин! Бъдете живи и здрави!
Вида имаш опция да се обадиш и на Спешна помощ- бременните са сред приоритетите им.
Мирелка- наистина си уговори някой на разположение. И моя мъж тоя месец отсъства доста, но вярвам, че бебка ще се роди след последната му командировка другата седмица. Не се отчайвай. Все пак те трябва да изкарват парички, за да сме добре, нали така Simple Smile

# 635
mirelka_123456 много добре те разбирам.На мен всеки понеделник ми се налага да изпрзщам ММ и да го посрещам в петък и все с рев го изпращам.ММ работи в Ямбол и за момента я караме така,ама аз не знам колко още ще издържа така.Днес ми е особенно криво и притеснено и одеве му казах да звъни да си пуска отпуската от другия понеделник и да е тука вече че ми писна.В определени моменти усещам , че имам ужасна нужда от него  Cry
Така че знам много добре как се чувстваш, но не се отчайвай и стискай докато си дойде.
Честито бебче на надето25. baloniДа ви е жив и з драв малкия Весселин и само да ви радва.

# 636
Имаме си бебе, имаме си бебе newsm68 newsm44 newsm68 страхотна новина!!!
Да са живи и здрави и много щастливи цялото семейство newsm51

# 637
bvl за сега смятам да изчакам.Ако стане много страшно по-късно ще звъня на зет ми да ме кара в спешното или при моя доктор ако е там.

# 638
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА НАДЕТО25 !!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Аз се обадих на личната за тази амбулаторна карта и тя каза да си купя от книжарницата, а тя ще я попълни и завери Flutter

# 639
  Да честитя и тук новото ни попълнение- честит син Веселин на Надето!  Да е живи и здрав, много да папка и много да спинка, а на мама бързо възстановяване!

# 640
  • Варна
Да честитя бебче и тук, много да ги радва, живо и здраво да е.
Сега мисля и Лени,дано мине нормално. Praynig

# 641
Еха,страхотна новина nadeto25 честито ти бебенце!Да ти е жив и здрав!

# 642
мирелка и аз бях така до скоро.....знам че е много гадно..той не може ли да откаже?????  а относно колата, книжката свекървата и при мен беше така...но при мен всеки ден беше по някоя приятелка и ме пазиха  Hug Hug Hug опитай се да организираш няколко мацки, ще ти е по лесно и приятно. стискам палци за успешен развой на събитията  Hug Hug Hug

честито бебче Веселин много здраве и щастие му желая, безгрижно и весело детство  newsm51

# 643
Честито бебче Веселин!Да е много здрав,много щастлив,много да папка и да слушка!!!   bouquet
На мама-бързо възстановяване.

Еххх,че хубава новина.Май ще започне бебевалежа и тук. Simple Smile
Аз днес цял ден бях навън.Сутринта ходих на запис на тонове,както и на преглед,защото нощеска ми падна и тапата.Доки каза,че нямам разкритие и нямам никакви признаци за раждане.Той каза,че без тапа мога да си стоя и повече от 2 седмици,така че място за притеснения-няма.Бебка вече е 3,000 кг.
След това бях малко на разходка,да донакупя нещата,които ми останаха от списъка и вече съм напълно готова с нещата за беба.Остана само още една пералня с нейни дрешки,които ще извъртя утре.След това се захващам с гладенето.
Натали,този комплект ми е подарък от сестра ми,но да ти кажа-по магазините не съм виждала чак толкова голям комплект.Ето какво намерих Тук и тук

# 644
Честито бебе Веселин на мама Надя! Да са здрави и много щастливи заедно мама и бебо!
Чакаме и други чудесни новини Wink

Момичета,
купували ли сте течност за миене на бебешки принадлежности?
Предишния път не съм купувала,пък и нали си се кърмехме..., ползвах си Pur (сега и без друго сме на Frosch), пък и нямаше така масово бебешки препарати. Снаха ми ползваше някакъв на Бочко. Мисля да си го купя и да го взема и в болницата...

Общи условия

Активация на акаунт