Тест за овулация - 2 дни положителен

• 21 950
  • 20
  •   1
Отговори
Според вас нормално ли е тестът за овулация да е положителен в два последователни дни - 14 и 15 ден? На 14 ден - по-тъмна резултатна линия , на 15 ден - пак две черти, но еднакви като цвят.

# 1
  • Живее на Луната
Да случвало ми се е и на мен. След първия положителен ден започнете опити всеки ден в прдължение на три дни, след това един почивка и на следващия ден пак. Така шансовете да хванете момента са най-големи. Успех  Praynig

# 2
Така и направихме...дано да проработи Simple Smile

# 3
Mariaya , нормално е да имаш два последователни дни положителен тест. При мен често се случва така. Секс му е майката и през двата дни - че и на третия Laughing

Успех и скоро да се похвалиш!

# 4
Да, аз си мислех, че може би по някакъв начин е свързано и с това колко време яйцеклетката може да бъде оплодена... Доколкото съм запозната е индивидуално. Дано да сме улучили този път Simple Smile

# 5
  • София
Да, нормално е.
Добре е тестовете за О. да се правят от (-) до (-). - по-добре се улавя пика на ЛХ , а и ако има проблем с ЛХ може да се забележи чрез тестовете

ПП. Положителния тест не ти гарантира, че ще има О. - той само ти показва кога да я очакваш

# 6
denis, точно това ме обърква малко...от прочетеното по темата за плодовитите дни, аз разбирам, че след като се появи положителния резултат от теста за овулация, най-походящите дни за зачеване са били 2 дни преди него и два, три дни след него...Правилно ли разбирам?

# 7
  • София
Да, нещо такова Simple Smile
(+) ову тест ти посочва кога да очакваш О.
Тя настъпва 12 до 48 час след пика на ЛХ.
Фертилните дни са:
- 2-3-4 преди О.
- деня на О. и
- 1 ден след О.

# 8
Много полезна графика. Благодаря.
Аз си правих опити с овулационния калкулатор в един сайт. И там плодовитите дни бяха около овулацията, а самата дата на овулацията не беше включена към тях, което ме озадачи. 
Иначе аз съм като часовник...28 дни цикъл, 14ти ден - овулация...дано да има значение, че цикълът ми е толкова редовен и подреден.

# 9
Момичета виждам, че не е писано в темата от месец, но не искам да пускам нова и за това пиша тук.
Малко се пообърках с тестовете за ову и за това моля за помощ Embarassed
Преди правих клеар ову, винаги съм имала един единствен ден с ясно изразена втора черта, а не по два или повече, както се случва, от скоро правя дигитални тестове, на тях пише, че се правят само до положителен и след това не е необходимо, та теста ми беше + в четвъртък, понеже съчетах тестовете с фоликуметрия, в петък фоликулите не се бяха пукнали, /имах 2, като май единия беше задържан/, и съответно в понеделник вече се бяха пукнали, но това означава, че маи са се пукнали от 2рия до 4тия ден след + теста. Чудя се ако Овуто е толкова време след теста, може би сме я изпускали до сега Rolling Eyes ако някои може да помогне с мнение, ще съм  Mr. Green

# 10
Firegirl, овулацията настъпва от 24 - 48 часа СЛЕД положителен ову тест. Аз съм си засичала ову около 40 часа след +тест.

# 11
Това не први ли до 2 дни след + теста, мало се обърках Embarassed

# 12
# 13
Навсякъде пише, че преди зеления момент войниците трябва вече да са на фронта...т.е аз разбирам, че е най добре след бледия резултат, а дали е така...

# 14
Ясно, мерси Денис Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт