Тест за овулация - 2 дни положителен

• 21 954
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Навсякъде пише, че преди зеления момент войниците трябва вече да са на фронта...
Joy Joy общо взето е така, но предполагам е добре да имаш едно подразделение в запас, които да пуснеш в разгара на битката (по време на зеления момент)

# 16
Аз този месец имах само една войска на сутринта преди положителния тест...не знам дали да се надявам да съм нечакаща на 17.04.   newsm78

# 17
Аз с тези часове и пресмятания кога се видях в чудо, то колко живеят войниците, колко яйцето, кога точно, вече не го мисля
Mariaya разбира се, че си нечакаща Peace, те могат да стоят и да чакат, но колко време, вече не знам Peace

# 18
 И на мен ми се е случвало в два последователни дни да ми показва две чертички Rolling Eyes

# 19
Може и 3 дни да покаже положителен резултат теста за овулация-при мене е така.

# 20
уфф, и аз да се запиша, трети месец правя ову тестове,  резултата е втора черта като едната хоризонтална част от нея , да речем долната излиза с цвета на контролната, а останалата горна част от чертата е розова, т.е. по -светла от контролната. Направо съм в шах. Какви са тези двуцветни черти. А на всичкото отгоре пак трябва да се гадае кога след плюса ще настъпи овулацията. Май тези тестове за нищо не стават,  кекса му е майката  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт