Каква е вината на Фатмагюл? ( Fatmagül'ün Suçu Ne ? ) -9

• 36 097
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
Да, намушкаха Мустафа, отиде му контешката риза  Mr. Green, но май не беше Ердоган. Може той да е наел хора за това. Мукадес бяга сама, без сина си. Но вероятно се връща, защото от резюмето оставам с впечатление, че Рахми разбира истината в края на епизода. А за Кристен, започвам да си мисля, че няма да има такъв персонаж.
Бяга защото къщата е зад нея.

# 61
  • Пловдив
В кого ли се зазяпа Фатмето.
Някой да преведе...binzi, merii на балкона сте.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 19:51 от mariana51

# 62
  • Пловдив
Да, намушкаха Мустафа, отиде му контешката риза  Mr. Green, но май не беше Ердоган. Може той да е наел хора за това. Мукадес бяга сама, без сина си. Но вероятно се връща, защото от резюмето оставам с впечатление, че Рахми разбира истината в края на епизода. А за Кристен, започвам да си мисля, че няма да има такъв персонаж.
Бяга защото къщата е зад нея.
Някакъв брадат стои на първата седалка. Но както преведе мери, Мустафа попада в собственият си капан. Много му пораснаха рогата на Мустафа. Много важен стана - да живее като богатите иска.

# 63
Мерйем:Мукаддес  я няма събрала си е багажа,и на Мурат също

# 64
в края на фрагмента пред Фатмагюл Керим ли е ,сякаш има някой ,но тя гледа другаде

# 65
Мукадес щом е с багажа на Мурат, значи има намерение да го вземе от училище. Ако преди това кака Мерием не я открие и върне.

# 66
  • Пловдив
В 0,16 минута когато Мерийем съобщава на Керим за бягството на Мукадес,
До него е Фатмето. Стопирайте кадъра и ще видите косата и. Те двамата са някъде.
Интересно.

# 67
  • Пловдив
Ердоан злодеят е в действие. Вурал е май на границата на полудяване.
Керим и Фатмето като, че ли гледат къща. На високо са и има изглед към морето, не към реката.

# 68
  • Пловдив
Салито може да чака Мукадес. Все пак това е син. Тя се е осигурила. Рахмито - реве като дете.
До четвъртък как ще издържим - незнам. Голяма зарибявка сме с този филм.

# 69
Честит празник, момичета! Бъдете обичани и обичайте!  newsm51

Поздрав-шегичка от един арабски форум с двама красиви мъже:
http://www.me7tar.com/vb/t95996.html

[color=navy]Съвети на Бехлюл към Керим:[/color]

Бехлюл: Керим, защо си толкова тъжен?
Керим: Заради Фатмагюл. Не мога да я накарам да ме обикне. Ти как успя да я накараш да се влюби лудо в теб?
Бехлюл: Ти си хлътнал по нея и не знаеш как да я накарш да те обича? Първо, престани да ревеш! Усмихвай се и си промени прическата!
Керим: Тя се плаши от любовта след това, което й направих.
Бехлюл: Трябва да я гледаш по този начин! И да си с леко отворена уста по този начин! И да носиш свежарски цветове! Винаги използвам тази своя усмивка – жените казват, че е много готина!
Керим: Но тя не става за Фатмагюл. Какво ще кажеш за този поглед?
Бехлюл: Да, работи по него и го използвай за нея!
Керим: Мислиш ли, че може да свърши работа? Имам предвид, че ти си по-хубав от мен. Чух, че тя харесвала руси мъже. Може би трябва да си изруся косата?
Бехлюл: Мм, не знам, няма да ти отива. Но трябва да я следваш навсякъде! Аз я следвах дори в банята.
Керим: В банята ли? Да не си луд? Да не искаш да ме зашлеви като теб? Аз просто искам да ми се усмихне и да ми каже две думи. Не става с банята.
Бехлюл: Трябва да я изненадаш с голяма стъпка като тази! След това тя ще бяга след теб. И не
забравяй, опитай всичко това и престани да ревеш! И ако имаш нужда от нещо, аз съм насреща!

# 70
 rotfImao rotfImbo rotfImao

Жалко, че Фатмето няма сестра, че да прочете получената й любовна бележка от Керим. Joy

# 71
  • Пловдив
Sara bri имахме нужда от освежаване. И арабски ли разбираш.
Благодаря, че те имаме в темичката.

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 19:06 от mariana51

# 72
  • Пловдив
Мукадес колко леко се изнизва - с бюста напред.

# 73
sara bri страхотен диалог rotfImao rotfImao
kassandra810107,за фрагмана, smile3525
meriii,за преводите, smile3525

Очаква ни доста интересна серия Peace
Много въпроси,но отговорите чак в четвъртък ooooh!
Вурал беше ли в колата при случката с Мустафа или на мен ми се стори така Rolling Eyes

# 74

Общи условия

Активация на акаунт