Зимата си заминава, СЕПТЕМВРИЙЧЕ на разходки се надява!

• 23 983
  • 698
  •   1
Отговори
# 90
Сега и аз да кажа за Ади  Rolling Eyes
Много ми е кротък пу-пу-пу  Praynig Играем си, спинка хапва и ака.. и всичките му бебешки работи, НО....... Днес дойде брат ми да ни/го види. Влиза при нас в стаята и аз му го давам да му се порадва. В мига докато го слагам в ръцете му малкия започва такъв истеричен рев, все едно дявол вижда  Confused Викам на вуйчото" стой малко да си побъбрим и той ще свикне с присъствието ти". Минава време, брат ми посяга внимателно да го пипне за ръчичката. Малкия с ейййй таива очи  Shocked и след малко  newsm45 Не мога да сваря да го успокоявам. Еййй, така беше през цялото време  Sad
Мисля си, че свиква по цял ден само с мен и се плаши от други хора. Макар, че брат ми и друг път е идвал  newsm78

# 91
brilliant и при нас е така и аз едвам издържам, не се отказвам да излизам заради това, но всеки път само като си помисля какво ме чака и...  ooooh! и всеки път си казвам ми да си реве сега какво да направя (след като наистина съм пробвала с какво ли не да я разсейвам) и си казвам да не се ядосвам, ама то на тази истерия не се издържа лесно и като не можеш якето и обувките да си обуеш от бързане Sad стискам зъби, стискам зъби и по някое време пак откачам...дори съм правила глупости, които по-добре да не си признавам, хихихихихи...та исках да кажа, спокойно не си сама!
Вани, има такива дечица, явно твоя Ади е такъв...моето определено не е от тези, както бях споменала и по рано, аз съм и супер безинтересна и всеки нов човек или ситуация е добре дошла, ужасно е любопитна и обожава всякакви нови и непознати работи.

# 92
antonia, ние започнахме капки Малтофер. Правихме и изследвания за серумно желязо, ЖСК, урея и креатинин и понеже и серумното желязо беше под нормата педи каза да почваме Матофера. Но близо месец не е приемал нищо. То при нас имаше съмнения, че бактерията в урината има връзка с ниския хемоглобин и дълго време третирахме този проблем.
А за хапването на пюрето - аз му давам (12ч на обед) 60-70гр. картоф/тиква или картоф/авокадо (за сега само това съм въвела) и той пак си суче след това при това винаги стабилно - по 200-220гр. На следващото ядене ми суче по 120-140гр.(това е в 4ч.) В началото се шашках, че приема много голямо количество наведнъж, но щом така му е добре, евала! То детето си знае и после на следобедната закуска не си товари така стомахчето.

Вани, и ние мием косичката всяка вечер с шапмоан Wink

fata, много странно ви е посъветвала тази лекарка  newsm78
Аз не мога да си легна ако не съм си взела душ, за мен чистотата е здраве  Peace

БиРенкА май нахлу в темата ни само да се заяжда или греша?

Мирка, и аз бихго пропуснала Малтофера при тези показания, Вие сте точно на гранична стойност и сега почвате със захранването. Виж другите дечица, които са малко по-напред и хапват по-отдавна си имат много добър хемоглобин. И ние като напреднем ще захлебим желязце както си трябва. Жалко, че при нас е толкова нисък и се налага да го пием допълнително, но пък е за доброто на бебо. Дано само да нямаме проблеми със запек или други странични 'екстри'.

bubolechence, сподели за закаляването, че ми стана интересно.

Честита половин годинка на Влади на Алхимика! Да ти е все така лъчезарен и заедно с каката да ти пълнят къщата със щастлив детски смях   ukliam1 baloni

# 93

fata, много странно ви е посъветвала тази лекарка  newsm78
Аз не мога да си легна ако не съм си взела душ, за мен чистотата е здраве  Peace

Е, при нас е друго, но бебешката кожа е много по-нежна и честото къпане разрушава естествената защитна бариера. Особено като се ползват шампоанчета и сапунчета. А с какво се цапа бебето, че да има нужда от ежедневно къпане?  Wink Но... в България така е прието - бебето да се къпе всяка вечер, без да се замисляме дали наистина е хубаво.
Не искам никого да убеждавам - споделям  Peace

# 94
  • София
Момичета, понеже разбрах една хубава новина и не мисля, че Еми ще се разсърди като споделя - малката Алекс е добре. И те са чули заветното - "нямате повече работа тук".

А да, и се чувствайте виртуално почерпени - 6м и 8кг дупе не са шега работа  cheers

# 95
  • Варна
Добро утро!Я, да ви сервирам една закусчица

brilliant, споко още малко да се затопли и вече няма да ги навличаме и разходките ще са по-приятни. А според мен има връзка между бременоста и нрава на бебе. Когато бях бременна с баткото, що нерви съм изпотрошила с работата и до последно работих, разбирай последния работен ден преди датата на секциото. Беше и още е много раздразнителен и ревлив. Захласва се, като се разплаче, а като нещо не е както го иска то е истерия, то е чудо. Обратно с Дани всичко беше мнооого спокойно, сега и той е супер спокоен. С каката също ми беше спокойно, и с нея не разбрах какво е да имаш бебе.
Вани, такъв си е Ади - нежен и деликатен  Hug Не е въпрос на свикване.
desunique, явно и нас това ни чака  Tired. Днес на обед сме на консултация и ще видим.
Хубав ден момичета  Heart Eyes!

П.п.Алхимика, направи ли торта на Влади? Ако ти е в повече може да изпратиш насам в колетче  Mr. Green.
v_spasova , честита ви половин годинка!

# 96
Момичета, понеже разбрах една хубава новина и не мисля, че Еми ще се разсърди като споделя - малката Алекс е добре. И те са чули заветното - "нямате повече работа тук".
Прекрасна новина за началото на деня!  bouquet
Нека е щастливо и безгрижно детството на Алекс, а за цялото семейство всичко лошо да е останало зад гърба им и да им предстоят само хубави дни!

Честито на всичките ни малки септемврийчета, родени на 10-то число! Да са живи и здрави и много послушни!

# 97
Браво на Алекс и оттук - нататък им повелавам да нямат никакви проблеми и само да се наслаждават на прекрасни мигове с Еми!
Честити месечинки на всички бебчета,родени на 10-ти и на техните мами!

Вие изобщо не ме успокоихте, относно порастването. Аз се надявах,че като мине годинка и ще ми стане по-лесно. Въпреки че и майка ми ми каза - малки деца - малки проблеми, големи деца - големи проблеми. Но поне се надявам малко по-лесно да стане, че така ако вървят нещата на 25 години ще съм в Психото на 4-ти километър, много са ми зле нервите и понякога имам чувството,че не са ми останали такива.

# 98
NKl , радвай се на бебо сега, защото наистина по-зле става.
На мен малката никакви грижи не ми създава за разлика от баткото, който все за нещо е сърдит и тропа с крак или има за нещо претенции. И колкото повече се стремиш да му угодиш, той толкова повече ти се качва на главата. От наглед най- дребни и безобидни неща такава драма може да направи!А аз така изпушвам покрай него, че не е истина! ooooh!
Направо се чудя как може да има такова дете, още щом си отвори очите и ще намери повод за нещо да се разсърди и заинати. И това продължава през целия ден, докато заспи. Като наближат почивните дни и направо ми настръхва косата! Какъв беше тоя неговия характер, какви бяха тия бебешки и детски пубертети, нямаха ли край не знам! Или ние нещо грешим във възпитанието и подхода?...Понякога се чувствам толкова лоша майка, особено когато не намирам друг начин, освен с викове и заплахи да се справя с кризите му. Sad
Мами на по големи дечица, помагайте със съвети, че толкова съм се отчаяла!

# 99
  • Варна
NKl , номера е да го даваш спокойно, без да се впечатлваш от дреболии и с повече "майната му"  Joy. Ако снощи някой ме беше видял как бях  afwitch newsm29 af ще ше да реши , че съм луда. После обаче получих най-страхотните рисунки за мама /едната на стената в кухнята/, придружени с прегръдка и целувка и всичко забравих.
Как беше :Не си струва да се ядосваш за дреболии, а всичко е дреболии"  Whistling

# 100
  • Варна
Аз не съм много по-голям опит, но снощи установих, че до като не се развикам, никой вкъщи не чува какво говоря. На първо място е мъжо Twisted Evil .

# 101
  • в мечтите си
Добро утро!
Минахме и ние на консултация.Вървим си малки като при Томелисе...65 см, 8 кг...,но то и аз и мъжът ми сме ниски та незнам какво очаквам,

Цяла нощ не сме спали.Само се буди и реве.В 2 неиздържах,събудих я и акахме доста трудно.Реших,че е от това и вече ще се спи,ама неееееее ето и сега ревна

# 102
  • у нас
Прекрасна новина за началото на деня!  bouquet
Нека е щастливо и безгрижно детството на Алекс, а за цялото семейство всичко лошо да е останало зад гърба им и да им предстоят само хубави дни!

Честито на всичките ни малки септемврийчета, родени на 10-то число! Да са живи и здрави и много послушни!

newsm44 newsm68 newsm10

# 103
Добро утро.

Даниелка,стискам палци за малката душичка.Дано се пребори. Praynig

antonia, сърце нямах да не направя,но е преобразувана от тази на сестра и Laughingще я снимам днес и ще ви я покажа.Но пак има нужда от помощ в яденето.

Емимли,радвам се,че при вас нещата се нареждат.Чакаме и тук да се похвалиш,целувки на борбената Алекс Heart Eyes

beb4o_fb,бързо оздравяване на свеките,че да ти помага повече Hug

Къпането, и при нас не е всеки ден,аз и не излизам всеки ден с тях,че сама няма как,Влади не търпи нито слинг нито кенгуро,Мая не седи в количката и филма е пълен ooooh!съответно не са мръсни и понякога пропускам...

По-късно ще продължа,че не мирясаха тези малките до мен Laughing

# 104
Аз не съм много по-голям опит, но снощи установих, че до като не се развикам, никой вкъщи не чува какво говоря.

Същата работа съм и аз.. Вчера им казах, че нямат майка, ами пъдарин вкъщи  Crazy

Ulia, дъщеря ми понякога изпада в такива криви състояния. Намерила съм начина да се справям с настроенията й като я игнорирам - в смисъл, че не почвам да говоря и увещавам веднага, ами просто не й обръщам внимание на изблика. Да видиш как веднага почва с добро.

Общи условия

Активация на акаунт