Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 826
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Добър ден прекрасници Hug
имам едно бързо питане! може ли да се ползва  мая за забъркване на хляба  Mr. Green
милият ми кантар от испански произход Joy все още показва 78 #Cussing out ама ще чакам няма как
дано докато се върна другата седмица да съм мръднала малко на долу
хубав и усмихнат ден Ви желая сладурки  Hug

# 301
GRAX,виждала съм дюканска рецепта за хляб с мая но не съм сигурна в рецептите на Тумба Лумба ли беше.

Да се похваля след дългия застой днес съм -1кг.,може да са помогнали и трите дни разходки +раздяла с МЦ.

# 302
  • Лутаща се
И така, понеже първа си тръгнах от срещата първи отзиви...
Ако знаете как ми се оставаше, но ми свърши обедната почивка  ooooh! Така че, за съжаление аз вече съм в офиса, а мацките още си пият кафетата  Cry
Супер готини са, определено ще се радвам да се видим пак. Снимков материал ще има, но не от мен, щото си нямам фото.
Сега изчезвам, щото трябва и да поработя  #Cussing out, но все пак нали и заплата ще чакам в края на месеца  Money
 Mr. Green

# 303
grax,мая при триците ли да слагаш?Ако е така ,няма смисъл.Маята се свързва с брашното,с триците няма д аима същият ефект. newsm78

# 304
  • на острова на мечтите
Хоп,отново съм тук Joy И аз като 4ух за първи път салата от портокали се ШАШНАХ, ама сега е моята предпо4итана. Естествено портокалите не са сладки, а 4ервени и са страхотни на вкус. Paese che vai,usanze che trovi kakto kaзват тук,т.е. разли4ни страни, разли4ни оби4аи.   chef

# 305
Здравейте Дюканки, аз гледам да ви чета редовно, но не пиша.
Интересува ме, тъй като скоро се надявам да започна 3-та фаза, в 3-та фаза нишестeните храни как се теглят (имам в предвид порцията която е дадена на сурово ли се тегли) и дали мога да ги консумирам приготвени както за цялото семейство (с мазнина) или пак си се приготвят по Дюкански?
Не ми се карайте много, очаквам вашите отговори и мнения.   bouquet

# 306
tonnny_bg
gardenia1979
мерси Hug и аз мисля че няма нужда ама една колежка се е запънала да съм слагала мая в хляба
че щяло да стане по хубаво,нищо неразбира през 2 мин.прави нововъведения слака зехтинче 3 капки, беконче,една шушка сиренце и тн. Mr. Greenама на мене ми писна да и обяснявам да си прави каквото иска ,после ще плюе по режима че недейства, естествено #Cussing out

# 307
Здравейте Дюканки, аз гледам да ви чета редовно, но не пиша.
Интересува ме, тъй като скоро се надявам да започна 3-та фаза, в 3-та фаза нишестeните храни как се теглят (имам в предвид порцията която е дадена на сурово ли се тегли) и дали мога да ги консумирам приготвени както за цялото семейство (с мазнина) или пак си се приготвят по Дюкански?
Не ми се карайте много, очаквам вашите отговори и мнения.   bouquet

Нишестяните се мерят в готов вид.Ако сложиш мазнина,го смяташ за гала. Flutter

danilu,така е ,разни хора -разни идеали.Просто ми стана чудно ама то както сметаната в Русия си имат една солена за манджички,а нашата преди си беше само в сладък вариант. Heart Eyes

# 308
Здравйете мили момичета! Не съм ви забравила, но ....
Аз тъкмо си направих лентичка с отслабване и се налага да я сменя с лентичка за друго  preggoSimple Smile
Така че вместо да слабея това лято ще се закръглям, а живот и здраве след година ще се включа отново във вашите редици.
Хубав ден!

# 309
  • София
Момичета да ви попитам само кога се включва хлябът? Благодаря ви предварително! Hug

# 310
  • Лутаща се
Здравйете мили момичета! Не съм ви забравила, но ....
Аз тъкмо си направих лентичка с отслабване и се налага да я сменя с лентичка за друго  preggoSimple Smile
Така че вместо да слабея това лято ще се закръглям, а живот и здраве след година ще се включа отново във вашите редици.
Хубав ден!
Честито   bouquet Пожелавам ти лека бременност и безпроблемно раждане  Heart Eyes

# 311
Здравейте и от мен момичета!

Мимс, не съм кръшкачка пък! Нямаше на кого да оставя дечко да седи с него в парка! А и като гледам сте били на закрито в зала за пушене и нямаше да ме пуснат с детето, дори и да бях тръгнала! Обещавам да се включа на сбирка на открито, че и аз съм една долна мръсна пушачка:)

А иначе аз съм луднала...таман пуснах детето на градина вчера и вечерта ми направи пристъп от кашлица.....и днес педиатърката ми потвърди съменията за започваща пролетна алергия ..... та пак е вкъщи и аз се опитвам да жонглирам между болно дете и работа! Работа от вкъщи, ма пак си е работа...май довечера ще седя до късно да наваксвам.....айде оплаках се......а забравих....и съм в МЦ (върхът!!!!!!!!!!!)

# 312
А добър ден и от мен Simple Smile
Времето навън е страхотно и ми се отрази супер на настроението, въпреки, че днес вкъщи имаме един неприятен повод, но няма да ви занимавам. Исках да кажа, че стоенето на слънце ми подобри психичното състояние.  newsm03

MagieA, честито! Лека и спокойна бременност Two Hearts newsm32
ozverela, дано бързо се успокои детето. Все така се случва. Всичко на куп се изсипва на главата ти и се чудиш кое да подхванеш първо.  Crazy

За сладкиша на Падаща звезда й казах какъв интерес има. Ама наистина беше много вкусен Joy Та дано намери тези дни време да го каже точно как е.  Praynig

Момичета да ви попитам само кога се включва хлябът? Благодаря ви предварително! Hug
В трета фаза. 2 филии пълнозърнест хляб на ден.

Лелеее, отворих първа страничка и се стреснах от снимката с късата пола hahaha

# 313

Аз тъкмо си направих лентичка с отслабване и се налага да я сменя с лентичка за друго  preggoSimple Smile
Хубав ден!

newsm44 newsm68 Ихааа,прекрасна новина.ЧЕСТИТО И ОТ МЕН!ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И СЛЕД 9 МЕСЕЦА ДА СЕ ПОХВАЛИШ С ЕДНО ЗДРАВО И КРАСИВО БЕБЧЕ.  love001 newsm10

# 314
Хубава срещичка си спретнахме  Grinning Party
И все повече се убеждавам, че тези момичета не са за тази диета - слаби, елегантни, стегнати, хубави  bouquet

Ето две снимчици Grinning
Снимка 1 - Скарлет, Гардениа и аз Embarassed
Снимка 2 - същите Crazy

Лек, усмихнат и отслабващ ден на всички Grinning
ПС: Одобриха ме за бригада, разгледах офертите и най-вероятно на 25.05 - отлитааааам Party Party Party

Общи условия

Активация на акаунт