Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 830
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Medlar браво  Peace точно така.Тръгнеш ли да ги въртиш и да караш повече протеини отколкото е необходимо ще ти писне и айййде отиде коня в ряката  Joy Сега за телешкото   chef на мен ми е любимо и почти всички протеинови дни изкарвам с него или рибка.Нарязваш го на кубчета,лагаш го в тенджерата под налягане покриваш с вода не много, а колкото да покрие месото хубаво.Пускаш котлона и отпенваш хубаво.След това нарязваш една главичка лук на полумесеци и хоп при месото, овкусяваш с каквото ти дойде наум и ти е вкусно, слагаш малко зрънца пипер.Затваряш тенджерата и като засвири намаляш котлона и вариш час и половина.Става мозък направо  Peace Пази го от домашните - ще ти го изядат  Joy Същата рецептичка си ползвам и за воденичките. Като приготвя телешкото така предлагам на съпруга да му направя гарнитура с ориз (да не ме подяжда   Mr. Green) пък той казва - да бе такова вкусно месо ти ориз ще му слагаш я направи една голяма салата и го давай насам  Laughing.
Пробвай и да ти е сладко  Hug

Мименситке  Hug ти ще дойдеш юли в началото да попечеш слабото дупе  Whistling

Аннафейс всичко ще е наред само си обърни внимание  Peace Иначе Браво за постигнатото, Браво и за спорта и не пренебрегвай рибеното масло. Пий го с протеините и ще получиш като екстра и хубави нокти и коса  Wink

# 286
Ето къде била тайната за разкошната коса на Тяна! Heart Eyes

ANNAFACE, и аз се впечатлих от отчета ти - намалящи см в 3-та! Peace
При мен в оскъдна плавна 3-та - отдавна спряха да намалят см, имам си и +1 кг Sad, но приемам, че е нормално Rolling Eyes...

# 287
  • София :(
          Добро утро  Hug
     Хайде на кафето...

Въпреки че с най-голямо удоволствие бих се върнала да поспя...
     А, Любезна, щом ще ти яде от скарата няма къде да ходи  Wink
     tqna, мила, сбъркала си ми дупето с нечие чуждо  hahaha, обаче и моето тази година може да го лъхне морски мъздух..., поне има такива планове в неясното бъдеще...  Sunglasses
      В близкото обаче се очертава да хуквам за работа, отново... Аман бе  ooooh!
           Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 288
Добро утро  food010
След два дни ядене на режимна храна и никакви други отклонение нещата се раздвижиха при мен.
Няма да се дам и ще ги махна тия две килца.
Аннафейс мила как го правиш това в трета да сваляш.Спомням си, че една друга мацка беше писала, че сваля в трета.При мен не се получава сега.Първия път като правих диетата беше наистина така и в трета свалих.Но тогава беше лятото.Надявам се сега пролетта нещата да се поправят.
Понеже напоследък ми е много напрегнато и да си призная правя всепозната грешка да си хапвам сладичко.Сега съм си купила и почвам гоблен да шия.Пожелайте ми успех newsm10
Оф пак стана дълго писание.Хубав ден на всички дюканки newsm51

# 289
Добро утрооо.  love001
След вчерашния П ден ,съчетан с фитнес вечерта ,днеска осъмнах с голям МИНУС  newsm68 newsm44
Днес пък съм на танцова ,така че надявам се до края на седмицата да регулирам килцата.Уфф,бях стигнала до 64,400,днес съм 62,900  Party Party Ммм,много готино.Хепи,хепи,хепи  newsm44 newsm44 newsm44
Изиграх ви танца на радостта сабахлян. Joy Joy Joy
Момичета,3 фаза я дават за застопоряване на килцата,не за сваляне,имайте го предвид. Heart Eyes
zverka ,аз като чуя гоблен и плетки и не мога да се сдържа да не питам нещо. Laughing Малко извън темата ,ама няма да се разпростирам .Та с какви конци шиеш?
mimensita,ми така си е .То хубаво празници ама от тях следва късно лягане,късно ядене,после ...ядове . Joy Отделно главоболие и т.н.Обичам празниците ама после трябва да си почивам от тях. Laughing Laughing
Времето се стопля ,да мине и тоз април и съвсем ще се усмихнем. Heart Eyes
Пожелавам ви слънчев,спорен и отслабващ ден.И не забравяйте водата. Heart Eyes Hug

# 290
Добро утро да пожелая и аз
И да се оплача каква съм голяма патица-заблудена при това  smile3514
Гледам триците ми на свършване,отивам в магазина да си купя нов пакет и какво виждам???
ми те не били ОВЕСЕНИ, а пшенични, понеже като си ги купя ги изсипвам в една кутия и изхвърлям пакета, въобще не съм се усетила какво съм направила когато съм ги копувала, само се чудех защо не набъбват и не са толкова вкусни като предния пакет,ама мислех си че е защото са по-едри,
малееееее, чак вчера се усетих какво съм направила и така последните около 3 седмици не съм яла овесени трици, чудя се, на това ли се дължи задържането ми....
Старши Дюканки, вещи в занаята какво мислите...

# 291
Аннафейс мила как го правиш това в трета да сваляш.

Добро утро  Peace
Верче не свалям килограми изобщо Peace Имах един момент на умопомрачение на кантара, когато реши да ми покаже 3-4 пъти 56 и нещо (след боледуване или ултра чисти протеини) за 4 месеца, но само ми ги смигна и не се затвърдиха. Даже сега съм и почти кило отгоре от първия ден на третата Sad Но това не ме притеснява - залъгвам се че е мускулна маса  Wink Wink Wink а и според мен е по-важно как изглеждаме, а не колко тежим Peace Не че при мен няма какво да се желае още - но се надявам с постоянство (пък и лятото като дойде) - да се променят нещата в положителна посока за мен Peace
Сантиметрите са от спорта със сигурност- още от началото ходих 3 месеца на фитнес (3 пъти седмично, когато децата са на гимнастика за по час и нещо - като предимно съм тичала на пътеката и от време на време и коремни) и от 1 месец въртя редовно колелото в къщи (но не ходя на фитнес). Аз разлика не виждам много за сего, но то е и твърде рано още, само като си вземах мерките (дори сама се учидих), но съпружеското тяло казва, че и на поглед и на пипане - спорта дава отражения Laughing Laughing Laughing Laughing

Корни
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Ха честита ти месечинка  и на теб мила Heart Eyes  Чакам някоя нова снимка с НОВА РоклА (ако вкараш някоя подобна от първа страничка -  ще убиеш рибата, не само да ти я носят такава  Laughing)

Айде слабеещ ден на всички и много минусчета Peace

П.П. За 3Гф и 4ГФ - ще сменяте ли схемите и графика за съботната намаляваща луна, която чух някакви репортажи, че щяла да бъде много близко до Земята, и в нам си кво положение, което на кусурнайсет години ставало  Naughty сори, за обяснението, ама слушах с половин ухо, щото другото и половина ми плющаха от ядене Rolling Eyes Rolling Eyes

Rosi_69 видях тааааа, слизай бързо от балкона да обадиш какво става с теб  Hug Hug

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 08:51 от ANNAFACE

# 292
  • София
Добро утро и от мен  bouquet

Днес съм с едно по-голямо минусче -400гр, че то си е почти половин кило.  newsm44
Значи, самоанализ : за мен цеденото мляко на Олимпус 2%  - само на голяяями празници, когато останалите ядат торти, иначе забранено Sick - води до пристрастяване особено със степче лимон Joy;
после никаква говежда или телешка пастърма, колкото и да е чисто месо, може би заради солта - говоря дори за тези, които не са толкова солени по моя преценка Sick;
и трето за сега, никаква пушена, веяна и т. н. риба - заради солта ли е или мазнички ми изглеждат - да не би да ги оливат в някаква мазнина не знам, но това е  Sick

MariDi,ми събота де .19 март си е събота. Flutter
Тони, ми събота работен ден, а неделя почивен и по-може да се пътува. Аз съм айляк сега, но мъжа е на работа в събота до 5ч. Можеше да пътуваме или вечерта или в неделя - казва той - цитирам Joy Идва ми се, но трябва сама да пътувам, пък може и да го направя -мен кво ми пречи освен скуката. Малко разнообразие добре ще ми дойде travel

Мимс, какво да се прави, сродни души Laughing И благодаря за каменцето  Kissing Heart

Хайде слънчев и усмихнат ден на всички Flowers Sunflower

# 293
Добро утро. Най-после и аз да сменя подписчето с един килограм на доло. Нещо се бяха закучили при мен нещата. Най-после раздвижване в желаната насока. newsm44
Относно в кой МОЛ ще е срещата, аз нямам претенции. Ако срещата е на 19/03 /събота/ от 14 ч. Мол Варна, пишете ме и мен.

# 294
Трябва да се уточним във връзка с това ,че събота е работен ден ,на кой му е удобно към 14ч и кой може след 17ч ,примерно.Ако трябва да я поизместим малко срещата в смисъл относно часа. newsm78
Мен не ме бърка .Аз така или иначе съм във Варна ,ще обикалям складовете преди това. Heart Eyes

# 295
  • Варна
Здравейте отново.
Вчерашния ден мина успешно, само малко глава ме боля края на деня. Имам минус от 1,200  Wink
Вечерта си направих измислена салатка-едно яйце, 2-3 ролца от раци и малко кисело мялко с черен пипер. Беше ми като гарнитура за пилешките филета Laughing.
Днес си хапнах триците с мляко, за обед пак имам пилешки филета и една кофичка кис. мляко.
Довечера смятам да взема или пъстърва или ципура, че и на мен ми се е прияла рибка.
Мименсита, защо ти се струва малко яденето ми, мисля, че добре, не съм гладна, нито се ограничавам в количеството. Но ролцата ще ги забравя  Peace
Ядат ми се плодове-само това ме гризе сега. От друго мога лесно да се откажа, но най ми е трудно с плодовете   Confused

# 296
Иначе да се похваля. Grinning Пих кафе с Падаща звезда вчера.  Laughing Това момиче изглежда наистина невероятно и прави страхотен сладкиш с трици. По вкусен беше от истинските /до колкото си спомням истинските Mr. Green/ Crazy Hug
Падаща звезда Мноого ме заинтригува  този сладкиш. Дай точна рецепта.  Praynig

# 297
  • Лутаща се
А добрютро и от мен.
Да ви кажа по-гадна риба от тази херинга до сега не бях чистила  Sick Вони ужасно. Нямам идея как ще я готвя и ям. За сега я сложих в ябълков оцет + зърна черен пипер и дафинов лист.
Ще я видя довечера как ще е. Най-много да нахраня кофата за боклук  Wink

_______________________________________________________________________________________   
Цитат на: Medlar в Пон., 14 Март 2011, 16:58
Иначе да се похваля. Very Happy Пих кафе с Падаща звезда вчера.  Laughing Това момиче изглежда наистина невероятно и прави страхотен сладкиш с трици. По вкусен беше от истинските /до колкото си спомням истинските Mr. Green/ Crazy Hug
Падаща звезда Мноого ме заинтригува  този сладкиш. Дай точна рецепта.  Praynig
_________________________________________________________________________________________

И мен ме интересува тази рецепта Simple Smile

# 298
  • на острова на мечтите
Привет на вси4ки Grinning Днес имам малък минус и съм малко по спокойна.
Скарлет, исках да ти пиШа за херингата, 4е първо е мазна, с много кости и тук/в Сицилия/ я варят и после се 4исти за да се добави към салата от портокали. Аз,както ве4е писах, си я купувам опуШена и по4истена, но е много солена и я слагам само когато правя тази салата от портокали.
ГУШКА на вси4ки  love001

# 299
Херинга с портокали ? #Crazy #Crazy #Crazy Ужас.Абе тез чужденци какви невероятни съчетания на храната правят само ... Laughing newsm09

Общи условия

Активация на акаунт