Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 839
  • 723
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета
Идвам да се оплача от себе си Sad
Уж съм стриктна, но не ми се получават нещата. Имам страхотен плюс. 1 кг. Не зная какво да правя. Няколко дни не се теглих умишлено, за да не се дразня /плюсът ми е още от пмс и още вчера трябваше да е паднал/. Сега съм ПЗ 2ри ден от 3. Чудя се дали да не направя утре един ултра чист протеинов само с месо с много малко кисело мляко колкото за триците вместо трети ПЗ. Не е логично да качвам ако съм стриктна, нали? Ако беше вода не трябваше ли да го няма вече или стои заради зеленчуците?

Иначе да се похваля. Grinning Пих кафе с Падаща звезда вчера.  Laughing Това момиче изглежда наистина невероятно и прави страхотен сладкиш с трици. По вкусен беше от истинските /до колкото си спомням истинските Mr. Green/ Crazy Hug

Софиянки-сладуранки Hug Hug
Виждам, че и варненскра среща се е офирмила. Simple Smile

# 271
  • Пловдив
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-20.03.11г.,14,00 часа пред МОЛ Пловдив ! Засега сме-Вероник,Десилоша,Фреш,Иланг-иланг,Онли Heart Eyes

# 272
  • Пловдив
Момичета, мен поне месец и половина - два не ме бройте. Пътувам постоянно - в петък свършвам часовете и отлитам, в неделя вечерта се връщам, а през седмицата в училище ме правят луда гърците. Съжалявам, просто нямам физическа възможност да дойда. Чакам с нетърпение май месец да видя малко почивка.

# 273
...ми събота де .19 март ...
Варненки,добре де предния път къде пихме кафе ?Нали беше МОЛ-Варна,където работи Крис4ето.Айде пак там ,че да не се бъркаме.14ч отпред пред входа.Ако някой закъснее ,ще се свърже с някой от групичката и ще пита къде сме седнали. Heart Eyes
Устройва ме! Peace

# 274
Сега остава да заформим списъка ,че да видя на някой телефоните имам ли?Ааа,на Тумбето ще звънна,да НЕ ЗАБРАВЯ. Heart Eyes

# 275
  • на острова на мечтите
НямаШе ме два дни и сте изписали орталъка Heart Eyes Привет, все пак Grinning
Аз днес съм озверела/тук плагиатствам името,ама от яд Ще се пръсна/. Толкова съм стриктна,а това л..й...о кантарът от една седмица не мръдва надолу, а и се стегнах да ти4ам сутрин/по 30 мин,4е тоина4е не стига времето/и ...ниЩООООООО #Cussing out .Благородно завиждам на вси4ки с минуси. Аз в4ера правих един ДЮК сладкиШ и го омаахме по4ти веднага, ама май Ще е за последно, ако кантарът не се вкара в правия път SickДнес само протеини smile3513
Хайде на вси4ки приятни среЩи и голямо мляс от мен  love001

# 276
Привет, привет   bouquet

Спецялно за Аннафейс  Hug пиша.Това с цикъла е серьозно и трябва да вземеш мерки.Причината сигурно е по-голямото натоварване от спорта. Случи ми се и на мен мин.година като за месец бях всеки ден в залата направо като влезех там и не ми се излизаше. Цикълът ми никакъв го нямаше и тогава моя умничък съпруг ми каза, че това е от натоварването.Спрях за седмица, започнах всеки ден да вземам рибено масло и проблема се реши бързо. Причината обаче може да се крие и в щетовидната жлеза.Аз съм с хипер функция и точно затова големите физ. натоварвания са ми противопоказни. Нещата са свързани обикновено. С хормоните шега не бива. Моя съвет е да обърнеш внимание и най-важното е да отидеш на ендокринолог да си изследваш жлезата, ако не си го правила. А за рибеното масло няма да спра да ви повтарям  Mr. Green особено на тези които спортувате  Peace

Медлар  Hug не се ядосвай.Карай си по схемата.Не се затормозявай с тоз килограм. Ще падне  Peace Ако искаш последния ПЗ вечерата не яж много зеленчук само краставичка примерно, вечеряй малко по-рано и продължи после с чайче или водичка.

Приятна вечер ви желая   bouquet Аз отивам да потичкам малко  Laughing

Упс, забравих  Laughing Шушка тъкмо днес си мислех за теб  Hug  Бургазлиййки  Heart Eyes , ако всичко е наред, дай боже юни-юли ще се видим   bouquet

# 277
  • Лутаща се
Здравейте!
В Кауфланд намерих и си купих замразена херинга. В момента се размразява, а аз мъдря и не мога да измисля как да я приготвя.  newsm78
Дайте някоя идея моля  Praynig

# 278
Да те предупредя само, че е бъкана от кости. ooooh! И то едни тънички и разклонени, ужас някакъв! Ние нашата я пекохме на скарата, ама мъжО много я омърмори и сега се е заел да маринова останалата. Да видим, ще става ли поне така за ядене.

# 279
skarlet71,след като има много кости както казва (не)Обикновена що не я изкиснеш малко в равно съотношение вода:оцет/Ние поне така правехме с попчетата.После става една хрупкава,разкошна просто.Пробвай и с херингата така.И после на скарата.
(не)Обикновена ,записах си телефона ти,ще се чуем по някое време като седнем. Heart Eyes

# 280
  • София :(
       Добра ви вечер  Hug

Цитат на: tonnny_bg  link=topic=568756.msg18098555#msg18098555 date=1300079609
Аз се възстанових вече след именния ден  Joy
    tonnny_bg , това прозвуча като възсанових се от смъртоносно заболяне  Joy    

Аз съм решила малко ограничения да вкарам в тая трета, че малко оплесках нещата и съм с един тлъст плюс.Който до Великден трябва да се стопи.
    zverka, това защо ли ми звучи все едно, че аз съм го писала...  newsm78
     Божеее, Любезна , амо ти си глезла, бе и на ортопед даже ходиш  Shocked Аз пък си газя мазолите на общо основание  ooooh!
     ANNAFACE , честита месечинка и все така да ти върви, и в трета, и в четвърта и докато свят светува  Peace  bouquet
     Ех, иланг - иланг , как не пожали собствените си усилия поне...  Sad
     ozverela , кръшкачка  hahaha Wink

стига да се пуши Rolling Eyes (срам, не срам - лош навик и никаква воля за отказване)
     alis_1 , за бой сме с теб, ама нейсе...  Blush
      Dido4ka , добре завърнала се в "правия" път и успех  Peace Обачеее..., малко ми се струва количеството храна като за ударна, пък и тез рулца... Ама аз имам особено отношение към тях де  Blush

Ех как ми се идва до Варна, момичета!!! Ама то събота, неделя да беше поне. Ех мечти, мечти....
     MariDi , бива ли след две срещи само да ми четеш мислите, при това през монитора  Crossing Arms
      mmmshushy80 , де се загуби, девойко хубава  Heart Eyes Hug
      Medlar , свалянето, освен от храната, зависи и от психическата нагласа  Hug Хапвай си режимно, но не пропущай среща с Кантарев, защото и някои режимни храни имат негативно влияние и ако не следиш показанията, няма как да разбереш кое как ти действа  Peace И що така "апокрифно" пиете кафе с Падаща звезда !? Без снимки, без дявол... Поне рецептата за сладкиша да бяхте споделили...  Rolling Eyes
      tqna , а през нас няма ли да минеш, да те нагушкаме  Sad
      skarlet71 , като чуя херинга, първата ми асоциация е осолена, ама я погледни на TheNMaster в подписа, имаше една рецепта за риба - сардела, струва ми се, че и с херинга ще се получи добре...
     Малеее, пак стана никое време, добре че и утре няма да има шеф  hahaha Хайде да раздавам козинките, да изпращам мъжО на работа и...

да ви пожелавам...
          Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 23:15 от mimensita

# 281
Любезна, изживявай пълноценно всеки миг с децата си,защото ще пораснат, всяко ще поеме по своя път и тогава ще ти липсват много, аз дори в този ред на мисли си мисля, че след около 10 години когато пораснат моите, вероятно ще си осиновим едничко, защото не мога да си представя да живеем с мъжа ми в една тишина и да няма лудница около нас
Вярно е че, майката има нужда от малко почивка понякога, но тръгнат ли на детска градина има достатъчно време за осамотяване  Hug
Не си ме разбрала, имах предвид 25-те им кг. а не да се отърва от децата Mr. Green, защото все още ги разнасям и двамата, та с тях удряме почти 100 кг.  Аз децата съм си ги мечтала, дочакала и не ги давам без бой или нещо много важно и за минутка  Crazy
Мименсита, ами идва ми човека на крака, как да не ме прегледа (кат' ше ми яде от скарата Crossing Arms)  newsm78 инак не съм се засилила на никъде, освен на фризьор почти два пъти годишно  Embarassed и два масажа отнесох тази година, добре че се схванах Mr. Green аз вече казах,че с тези 25 кг. няма разделяне  Joy

# 282

Анафейс! Браво, момиче! Трета фаза и по -малки обиколки ( завиждам ти Embarassed, де да беше и при мен така) - предполагам , че от спорта, нали? Браво на теб!  bouquet

И аз така предполагам - за това казах, че спорта е голяма работа  Peace
Съвет от сърце - всички в трета, чертвърта, пета и прочие - спортувайте  newsm39
Тялото се стяга, и изглежда много по добре на същите килограми, че дори ив повече Peace

Tqna  Heart Eyes имам рибено масло, ама кой да го пие Embarassed Embarassed Ще му сменя мястото, да ми е винаги пред очите, белким стана по сериозна. Пък дано не е от жлезата Sad , а да е наистина от засилената физ. активност, чакам този месец другата седмица пак, дано всичко е ОК, ако не наистина отивм на дофтор, няма да се оставя така.

Мерси много и на всички останали - пожелавам на всички да постигнат целите си, и най-вече да ги задържат без усилия и проблеми Peace
Айде лекичка от мен Hug

П.П. Качила съм и няколко нови снимчици - малко са поорязани, но са от съботното излизане, не съм се снимала сспециално днес Wink

# 283
tqna, права си, не е добре да се отклонявам от графика. Така ще направя утре. Хапвам по план с по-малко зеленчуци  Hug
Мименсита, това кафе миналата седмица още щеше да е, обаче ме повали една температура и останахме без кафе. Рецептата по-добре тя да я каже, че аз не запомних добре. Но ще я пробвам по спомен да видим какво ще сътворя. Дано да го докарам като нейното, че наистина беше супер вкусно.  Praynig Mr. Green
Психическата нагласа наистина е важна, не само за сваляне на кг. Аз тези дни нямам настроение за нищо. А днес даже храната не ми е вкусна. За капак майка ми ме гледа, гледа и ми предлага шоколад да съм ядяла, че съм й изглеждала анемична ooooh! Аз се чудя къде да се скрия, та да не виждам нережимности, тя...  #Crazy Обаче ще взема да наблегна на дробчетата тези дни. Телешко не мога да готвя, най-много на подметка да го направя.  Whistling

Лека нощ от мен и спокойни сънища  Hug
Утре е нов ден  Simple Smile

# 284
  • NICE,FRANCE

Анафейс! Браво, момиче! Трета фаза и по -малки обиколки ( завиждам ти Embarassed, де да беше и при мен така) - предполагам , че от спорта, нали? Браво на теб!  bouquet

Съвет от сърце - всички в трета, чертвърта, пета и прочие - спортувайте  newsm39
Тялото се стяга, и изглежда много по добре на същите килограми, че дори ив повече Peace
Подкрепям с две ръце казаното от тебе,Анафеис Peace
Както споменах в предния си пост,тренирах доста усилено и бях 66-67кг,но изглеждах доста по-добре от сега на 63 Sad.Заради здравословен проблем сега не правя гимнастика,но до месец най-много,всичко ще мине и се заемам отново( baby_neutralдай Боже).  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт