Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 845
  • 723
  •   1
Отговори
# 255
Много,много ви обичам и чакам с нетърпение срещичката да гушна варненки.  newsm53 hug hug
Сега се присетих да питам - съобразихме ли това, че 19.03 реално е работен ден, т.като се отработва 04.03.? Айде, аз съм лесна, ама работещите момичета ще могат ли да дойдат? Thinking

За мен няма проблем. Heart Eyes

# 256
Привет и от мен момичета,Дивачки много готини снимки-прекрасни сте. newsm10ANAFACE Честита месечинка.Вещи Joy Joy Joy няма да се очудя ако изчезнат черните маркери от търговската мрежа.Тонибг Kissing Heart На всички желая прекрасен ден. smile3525

# 257
Привет, момичета! Hug

За мен няма значение - аз винаги мога да изляза от работа ( едно от преимуществата сам да си си цар Joy)
Само не ми стана ясно в Гранд Мол-а ли ще сме или в Мол-Варна, защото първоначално беше за Гранд мола, а после Тони писа Мол Варна и се пообърках. newsm78 За мен няма значение къде ще е  - стига да се пуши Rolling Eyes (срам, не срам - лош навик и никаква воля за отказване)

Анафейс! Браво, момиче! Трета фаза и по -малки обиколки ( завиждам ти Embarassed, де да беше и при мен така) - предполагам , че от спорта, нали? Браво на теб!  bouquet

Хубав ден !  Heart Eyes

# 258
Добър ден и от мен ! Аз няма с какво да се похваля тази седмица,но търпение му е майката Grinning
Какво стана със срещата момичета-Фреш,Вероник ,Десилоша и другите пишете,за да се разберем !
Вещи,присъедини се към нас Grinning
Успешна седмица на всички Grinning
Момичета аз съм на линия , само трябва да уточним часа за да знам какво да правя с детето. иначе съм там на 100%

# 259
  • Пловдив
Фреш-аз предлагам да се чакаме отпред в 14,00 часа и да си изберем кафенце,където да седнем .

# 260
  • Варна
Здравейте момичета и момчета /ако има/.
От днес съм с вас. Правила съм Дюкан и преди, но след втората бременност не мога нещо да вкарам килата в норма. А и от както се върнах на работа вместо да свалям аз качих още.
Днес хапнах половин кофичка кис. мляко с трици. За обед си приготвих едно сварено яйце и едно печено пилешко филе. За довечера имам вкъщи още филе и ролца от раци.
Надявам се да се спрява с ударната фаза, че началото винаги е трудно.

# 261
здравей Didi4ka и добре дошла:)

аз бих пропусала рулцата от раци! погледни какво пише на опаковката!

# 262
  • София
Хайде добър ден и от мен!  bouquet

Днес едно миниатюрно минусче, но нейсе, нали тръгна - че то + ли беше 1.600кг, направо плюсище Joy Сякаш съм върнала времето някъде около 1-ви февруари. Тогава гледах тези чесла на кантара

Трябваше да се "запозная " с Дюкан за да сготвя първата в живота си рибена чорба. nuts Ми справих се, талапийката доста вкусна стана. Сложих обаче по погрешка морковче колкото малко пръстче, мн. ситно нарязано, а съм П ден, ама не мога да го махна вече #Cussing out

Иланг - иланг , чакаме те   bouquet
Анафейс, забележителни резултати! smile3525. Може ли да те попитам колко си висока?

Ех как ми се идва до Варна, момичета!!! И приятелка ме кани /тя е от нашата Дюканската гилдия /, хем на срещичката да дойда. Ама то събота, неделя да беше поне. Ех мечти, мечти....

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 14:40 от MariDi

# 263
MariDi,ми събота де .19 март си е събота. Flutter
Варненки,добре де предния път къде пихме кафе ?Нали беше МОЛ-Варна,където работи Крис4ето.Айде пак там ,че да не се бъркаме.14ч отпред пред входа.Ако някой закъснее ,ще се свърже с някой от групичката и ще пита къде сме седнали. Heart Eyes
Dido4ka,ела на срещата и за всичко ще те светнем.Няма да имаш повече въпроси. Joy
Оф,днеска ми е едно ...и аз незнам какво.Май ме е хванала пролетната умора. #Crazy

# 264
 newsm51  .... Варна , морето и неговите хубави хораа  Heart Eyes

# 265
Аааааа,Бургазлийкииииии,нема ли да се разходите бре / newsm44 newsm03 newsm53 newsm08

# 266
Аз на 20 съм на линия. Кажете само къде и в колко часа. Транспорта си го уредих, само дето ще трябва да съм с дребното, че няма кой да го гледа.

Ох, аз пък тъкмо се радвах, че слизам надолу, и вчера хоп +400, днес+ 500 още ooooh!. ей, не мога да мръдна и това си е. варирам си тука с един кг и това си е. Сега съм пред МЦ, дано обаче като ми дойде да тръгна пак надолу, че се закучих вече повече от месец на тия кг Crossing Arms

# 267
Фреш-аз предлагам да се чакаме отпред в 14,00 часа и да си изберем кафенце,където да седнем .
Съгласна  Wink Остависи тел на лична да се чуем , че как ще се познаем  newsm78 Grinning

# 268
Аз на 20 съм на линия. Кажете само къде и в колко часа. Транспорта си го уредих, само дето ще трябва да съм с дребното, че няма кой да го гледа.

Ох, аз пък тъкмо се радвах, че слизам надолу, и вчера хоп +400, днес+ 500 още ooooh!. ей, не мога да мръдна и това си е. варирам си тука с един кг и това си е. Сега съм пред МЦ, дано обаче като ми дойде да тръгна пак надолу, че се закучих вече повече от месец на тия кг Crossing Arms
Спокойно и аз  ще съм с малкия , той е почти на 9 ще го гледа  Simple Smile

# 269
  • Варна
Благодаря за приветствията.   bouquet
За срещичката може би няма да успея, че няма да има гледач за зверовете. А за въпросите-нямам такива, не правя режима за пръв път, а и книжка си имам  Peace
За ролцата-предния път си и хапвах и смъквах, затова сега смятам пак да ги пробвам, пък каквото стане  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт