Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 846
  • 723
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
hahaha Вещи, направо ме разби! Laughing
Специален поздрав! Mr. Green

Мерси, мерси ...   Laughing

# 241
Добрутру,сладки. Hug Аз се възстанових вече след именния ден  Joy
Благодаря на всички за прекрасните пожелания!  love001 Много,много ви обичам и чакам с нетърпение срещичката да гушна варненки.  newsm53 hug hug
Вчера ходих с моя мъж на фитнес и днес съм -400гр. Party Party А днес ми е ден за П,ще се яде рибка ,утре -танцова. Party
Вещиии,да си раздадем казваш по един маркер и да почваме да чертаем. Joy Joy
Софиянки,много сте хубави,лъчезарни,прелестни. newsm10  love001 newsm51
Момичета ,аз пак да питам значи за ХУСК-а.Кога да го ям?Преди кафето или вечер е по-добре?Приспадате ли го към дневното количество трици? newsm78

Последна редакция: пн, 14 мар 2011, 07:34 от tonnny_bg

# 242
Добро утро. smile3525
Софиянки супер сте всички, вярвам сте прекарали чудесно.
Аз съм решила малко ограничения да вкарам в тая трета, че малко оплесках нещата и съм с един тлъст плюс.Който до Великден трябва да се стопи.
Е хайде хубав и отслабващ ден на всички дами. newsm51

# 243
Някой беше писал, че му е неприятен Хуск-а, аз си купих сега капсулиран, но още не ми е свършил прахообразния, та не мога да изкажа впечатления  Rolling Eyes на мен ми се повдига от него  Sick
От децата няма как да се спася, ако мога да махна десетина кг. се надявам малко да ми олекне, че  Tired Излизат ми едни мазоли по ходилата, според ортопеда били следствие от качените кг. през бременностите и промени в стойката  Rolling Eyes аз не съм много склонна да му вярвам, ама понеже нямам друга хипотеза Mr. Green ще си ям пилето и няма да се разправям  Rolling Eyes

# 244
Добро утро момичета!
Мименсита, благодаря за закусчицата. Въпреки, че бързаш за работа, никога на ни забравяш  bouquet
Вещи, страхотно клипче. Само белите гащи се явиха малко извънгабаритни. Да бяха боядисали и тях hahaha
tonnny_bg, и аз нямам търпение да стане събота. Моят мъжо е болен. Държа го максимално на страни от мен и децата, до колкото е възможно. Сега ме страх да не ми лепне нещо, че отиде ми срещата ooooh!
Макар вчерашният ядец, разходката ми се е отразила добре и днес мога да се похваля с -550 гр. newsm44

# 245
Добро утро и от мен  Hug
Пак е понеделник  ooooh! ooooh!
Давам отчет(направих 10 месеца с вас):
I и II фаза
14.05.2010 - 79,300кг;  Т-102,5см; Х-112,5см;  Бюст - 111см; Бедро - 68см;    Коляно - 45,5см,  Ръка - 33см
14.06.2010 - 70,100кг;  Т-95см;      Х-107,5см;  Бюст - 99см;   Бедро - 65см;    Коляно - 43см,     Ръка -29,5см
14.07.2010 - 66,400кг;  Т-91см;      Х-103 см;    Бюст - 94см;   Бедро – 62,5см;Коляно - 41см,     Ръка - 28,5см
14.08.2010 - 62,800кг;  Т-90см;      Х-101,5 см; Бюст - 91,5см; Бедро – 59см;  Коляно - 39,5см,  Ръка - 28см
14.09.2010 – 60 (60,100)кг;  Т-85см;      Х-97,5 см; Бюст - 89,5см; Бедро – 57,5см;  Коляно - 39см,  Ръка – 27,5см
14.10.2010 – 58,400кг;  Т-82,5см;      Х-95,5 см; Бюст - 89см; Бедро – 56см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см

III фаза
14.11.2010 – 57,800кг;  Т-78см;   Х-95см; Бюст - 90см; Бедро – 55,5см;  Коляно - 37см,  Ръка – 27,5см
14.12.2010 – 58,100кг;  Т-77см;   Х-94см; Бюст - 92см; Бедро – 55 см;  Коляно – 36,5см,  Ръка – 27 см
17.01.2011 – 58,400кг;  Т-76,5см;   Х-94см; Бюст - 91см; Бедро – 54,5 см;  Коляно – 36 см,  Ръка – 27 см
14.02.2011 – 57,300кг;  Т-76см;   Х-94см;  Бюст – 90см,  Бедро – 54,5см;  Коляно – 35,5см; Ръка – 26,5см
14.03.2011 – 58,600кг;  Т-74см;   Х-94см;  Бюст – 89см,  Бедро – 54см;  Коляно – 35см; Ръка – 26,5см

Общо взето килограмите са стабилни - не съм имала някакви фрапиращи плюсове или минуси. Всичко върви по книга с изключение на един кг, който обаче не мога да махна вече 2-3 седмица. Този месец ме пропусна, или по точно се канеше цяла седмица, и само ме лъжеше, аха да дойде и не ще. Но пък килото къде се вдигна от всичко това - ПМС се бетонира и няма махане. Дано този нещата да се оправят, ако не ще ходя на доФтор. Аз си го обяснявам, от нова работа, стрес, променливо време и прочие... Thinking  newsm78    Ако забелязвата обаче, въпреки тоз гадния килограм, мерките ми се променят Laughing - да знаете това спорта е чудно нущо ейййй Party Party
Та така това е - имам някакви снимки от събота (отново празнуване на 8ми март), така че са си актуални и довечера ще кача и ще се отчета в албума и  за този месец  Peace
Хайде лек и слабеещ ден от мен и успешно начало и на тази седмица  Heart Eyes

# 246
ANNAFACE,честита ти месечинка.Много добри резултати имаш.Обаче с цикъла шега не бива.Не го чакай ами сега отивай на лекар. Naughty Вярно ,че може причините да са нова работа ,съчетано със стрес ,а и пролет идва ,но все пак да те видят. Hug
veroni76 ,моля ти се дръж се.Пий витамини да можеш да се сбориш с евентуални вирусчета. Praynig Peace
На мен ХУСК-а ми е много сладък с кисело мляко като го ям.А сутрин много сладко не ми се яде ,та ще пробвам май със сол да видя как е. Joy

# 247
Много,много ви обичам и чакам с нетърпение срещичката да гушна варненки.  newsm53 hug hug
Сега се присетих да питам - съобразихме ли това, че 19.03 реално е работен ден, т.като се отработва 04.03.? Айде, аз съм лесна, ама работещите момичета ще могат ли да дойдат? Thinking

# 248
Добро утро ДЮКеси, много минуси през новата седмица пожелавам на всички ни  Heart Eyes

От децата няма как да се спася
Любезна, изживявай пълноценно всеки миг с децата си,защото ще пораснат, всяко ще поеме по своя път и тогава ще ти липсват много, аз дори в този ред на мисли си мисля, че след около 10 години когато пораснат моите, вероятно ще си осиновим едничко, защото не мога да си представя да живеем с мъжа ми в една тишина и да няма лудница около нас
Вярно е че, майката има нужда от малко почивка понякога, но тръгнат ли на детска градина има достатъчно време за осамотяване  Hug

Ехххх Анафейс, направо ти завиждам (благородно разбира се) за 5 месеца си махнала 20кг. и то 50% от тях още през първия- евала момиче, пожелавам ти да ги задържиш без усилия  Heart Eyes
Дано сега вече като се изпролети и се размърдам на вън и моите кила се поразмърдат,че много бавно се движат...

Лек, отслабващ и усмихнат ден  Peace

# 249
  • Пловдив
Здравейте, минавам да се извиня, че така внезапно изчезнах.
От близо месец съм аут ъф режима по куп лични причини. В интерес на истината съм аут от всякакви режими. Понеже знам, че е важно да кажа, че причината изобщо не е в Дюкан - чувствах се отлично, за разлика от сега.  Sick Естествено върнах всичко свалено и съм се задръстила от полуфабрикати.
Сега имам желанието да прочистя организма си от гадната храна, която поглънах и ще се опитам известно време да ям основно плодове. След това планирам да се завърна тук. Дано ме поискате пак.  Simple Smile

# 250
иланг - иланг,бързам да кажа докато си онлайн-Ще те чакаме!На мен поне ще липсваш! Hug Hug Пиши от време на време как вървят при теб нещата ,нищо че не си на режима. Heart Eyes

# 251
Здравейте мацки  Hug
Да мина и аз да се отчета има минусчеееее Party 78.800 сега преди мъничко се теглих
Ей така вече ме мотивира кантара,надявам се все така да е  Mr. Green
  Party

# 252
  • Пловдив
Добър ден и от мен ! Аз няма с какво да се похваля тази седмица,но търпение му е майката Grinning
Какво стана със срещата момичета-Фреш,Вероник ,Десилоша и другите пишете,за да се разберем !
Вещи,присъедини се към нас Grinning
Успешна седмица на всички Grinning

# 253
Момичета от Варна, прави сте. Аз не отчетох факта, че 19-ти е работен ден. На ли съм в майчински, та за мен всеки ден е почивен ден Embarassed
На мен 19-ти ми е удобен ден, защото мъжът ми почива тогава и ще гледа децата. В неделя ще ходи на село при техните. Аз трябва да заведа баткото на кръжок от 11ч. до 13ч. и после се мятам с децата и ние отиваме на село. Ако на вас ви е по удобно в неделя, няма проблем. Друг път ще се срещна с вас. Останах с впечатление, че на Тони и неОбикновена им е удобно като ден и час. Алис също каза, че ще намери на кого да повери децата си. Ако на някой не му е удобно тази дата нека сподели.

# 254
здравейте мацки! Аз събота и неделя не можах да се включа:) не съм пипала комп-а:) с детето по цял ден навън и вечер бяхме скапани:) аз съм в МЦ та с нищо не мога да се похваля освен с много комплименти от хора, които не ме бяха виждали скоро:) та въпреки МЦ-то съм в прекрасно настроение (макар и малко подута!:)

Софийски дюканки, страхотни сте:) Мноооууууу убави бреееееееее и усмихнати! Аз не можах да се включа, ама нищо! Следващия път:)

Успешна седмица на всички:)

Общи условия

Активация на акаунт