Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

• 39 756
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • Лутаща се
TheNMaster, имаш право за това мерене. Май всекидневното при мен води до вманячване и няма да е зле да започна да се тегля през ден-два.
Лястовичке, Мастърчето имаше съвсем друго пред вид. Тегли се колкото си искаш - и сутрин, и вечер.
Тя визираше тегленето и грамажите на порциите храна, изчисляването на грамовете на чистите протеини и милилитрите на млякото.  smile3528

При мен задържането си продължава, аз пък си продължавам режимно. Не може Кантарев да ми се инати безкрайно.  #2gunfire
А херингата не е консерва, а замразена. Реших обаче да я оставя за ПЗ дните и да я приготвя с лук и домати.

# 466
TheNMaster, имаш право за това мерене. Май всекидневното при мен води до вманячване и няма да е зле да започна да се тегля през ден-два.
Лястовичке, Мастърчето имаше съвсем друго пред вид. Тегли се колкото си искаш - и сутрин, и вечер.
Тя визираше тегленето и грамажите на порциите храна, изчисляването на грамовете на чистите протеини и милилитрите на млякото.  smile3528

Ааа добре - извинявам се  Laughing. Аз го меря от тази гледна точка, че после точно да ви го напиша като ме питате колко мляко изпи или колко извара изяде.  Wink

# 467
Лястовичке, много е хубаво,че обърна внимание на думите на съфорумките и се вразуми  Peace ,добре че има кой отвреме на време да ни   341uu ,че иначе ще ОКР
и аз имах лош опит с ЛИДА и очаквах вълшебство ама тц, наистина ще е добре да я върнеш- не помага , а и вреди много Peace

# 468
Ха добрУтро!  Grinning
Гледам - пак се вихрят страсти, та... Ще взема да ви повдигна настроението като ви се покажа! Mr. Green
Не се смейте много! Crazy
А варненките да гледат хубаво, че да ме разпознаят на срещата! Whistling

Ей мА на
- http://goldyv.snimka.bg/daily/moyata-borba-s-lakomiyata.578505.0.big

Паролата е - 54321
Да уточня само, че на първата снимка са ми максимално достиганите килца  ooooh!/като не броим бременностите/ и е правена през далечната 2006 г. В средата е от лятото на 2010, а килцата са тези, от които стартирах на 14.11.2010. А последната е  от оня ден. Flutter

# 469
(не)Обикновена ,утре ще ти кажа колко добре изглеждаш  Joy Joy

Мисля начин как да се преброим за утрешната среща. newsm78 newsm78
Колко долу-горе сме ?

# 470
nikolexa, много смислен пост  Peace

Значи да приемем, че за моето ежедневие прием над 2000 калории означава пълнеене

И че ако тези калории са под формата на протени аз мога да си позволя 3000 калории приблизително, защото 30 % от тях ще отидат за изгаряне. И така ще си запазя теглото

# 471
След 2-те седмици на задържане с точност до гарм, които ми изпилиха нервите до край >< си направих седмица само на месо, мляко, трици и яйца, без никаква зеленчуци или готвено и резултатът е на лице- минус 1,6 кг. И така...продължавам вече и със зеленчуците ^^  Mr. Green

# 472
  • Стара Загора
Привет и от мен.Защо се нападате така момичета,нали на всички  целта ни е да сме хубави.Днес ми е 3 ден на П,но сутринта нямах никакво минусче,на всичко отгоре съм и болна от вчера и пия от разтворимите прахчета.А вечерта бях на р.д и си позволих половин чашка винце,но всичко друго спазих.Също така чакам и мц и може би затова няма минусче.

# 473
  • Лутаща се
Постигнала си страхотен резултат. Браво на теб.
За колко време? Да, видях, от 14.11 до сега.
Супер си!

Баси, преядох.  Close
Правих си пица без брашно - с яйца, мляко, извара, телешко месо и много зелени подправки. Излезе впечатляващо количество. Хапнах половината и ми беше супер. Защо обаче ми трябваше после да ям кремче?  ooooh!

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 11:28 от skarlet71

# 474
  • Пловдив
Skarlet,кажи ми моля ти се какво е това кремче,което си си хапнала? Grinning

ПЛОВДИВСКА СРЕЩА-20.03.11г.,14,00 часа пред МОЛ Пловдив

# 475
  • Лутаща се
Skarlet,кажи ми моля ти се какво е това кремче,което си си хапнала? Grinning
Ето:
НАЙ ЛЕСНОТО ЖЕЛИРАНО ДЮКАНСКО КРЕМЧЕ
Продукти

1 кофичка кисело мляко 0.1%, 1/2 степче с предпочитан аромат, 100мл. прясно мляко 0.1%, 1 пак. желатин на "д-р Йоткер"

Приготовление

Разбийте с миксер киселото мляко с добавеното степче, добавете прясното мляко и разбийте отново. Добавете желатина приготвен по указанието на опаковката и разбъркайте отново. Налейте сместа в купички или оставете направо в купата и поставете в хладилник. Бързо, лесно, вкусно!

Рецептата е на Тумба-Лумба.   chef Благодаря ти, Тумбе   bouquet, спасяваш ме!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434186.45

Правя двойна доза, като разделям на части и слагам различни по аромат степчета. Много ми харесва със степ Лимон, Ягода, Вишна, новият с Манго и Маракуя, болеро Кокос.

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 12:01 от skarlet71

# 476
  • Варна
Здравейте момичета! Все още съм си режимна, последните два дни беше супер напечено на работа и не можех да ви пиша. Лошото е, че не успявам добре да се храня на работа, защото все някои ми виси на главата и вечер като се прибера имам чувството, че мога да изям целия свят.
Днес ми е пети ден на протеини, от утре 5 ПЗ. Тази сутрин бях почти 3 килограма надолу, надявам се и днешния ден да даде резултат. Нямам търпение да хапна зеленчуци. А довечера сигурно ще си забъркам и аз кремче. Като ми се прияде сладко хапвам кисело мляко със степче.
За днес си бях взела кисело мляко с трици и дроб за обяд, но нещо не ми стигана яденето и като че ли ще ходя да си купя още едно кисело мляко  newsm78
Мимс, тези чисти протеини на снимките са много интересни  newsm53
Необикновена, много добре изглеждаш, поздравявам те за резултата, аз почвам почти от твоите начални килограми и се надявам да имам същия успех

# 477
  • Варна
Момичета,аз си мисля ,че всички или по-вечето сме тук зада черпим информация от другите,които вече са минали по този път"Питай патило, а не старило"този форум е за това,книги има,има и достатъчно информация навсякъде,но в крайна сметка всеки си избира дали да се бори с килограмите с помоща на този форум или само с книгите и неговата си компетенция!Това,което искам да кажа е,че ние сме тук,защото имаме някакви въпроси  или си споделяме нещо от нашето ежедневие и така кой с каквото може да бъде полезен на един или друг.На мен лично този форум много ми помага,всички момичета са много духовити и полезни разбира се-  bouquetблагодаря  bouquetсутрин си пия кафето с вас взимам си идея за менюто зареждам се с воля от вас и така до вечерта.Утре ще дойда на срещата-нямам търпение Grinning

Последна редакция: пт, 18 мар 2011, 12:52 от elan71

# 478
Покриви ми се тавата, както си беше във фурната и сега не мога да я извадя  Crossing Arms
Ще си изчопля рибката така, пък ще видим довечера "техника" какво ще измъдри  Joy
Иначе още съм 54кг  Flutter

# 479
Покриви ми се тавата, както си беше във фурната и сега не мога да я извадя  Crossing Arms
Ще си изчопля рибката така, пък ще видим довечера "техника" какво ще измъдри  Joy
Иначе още съм 54кг  Flutter
Пробвай отново да я извадиш след като изстине . Peace

Общи условия

Активация на акаунт