Празнувам със пържолка и айрян и килата падат със Дюкан - 248

  • 39 693
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
  • Мнения: 1 731
desilosha,ти сигурно си в 3 олекотена,защото така смело използваш какаото. Heart Eyes Второфазничките трябва да внимават с него иначе.И ползваш мазнина,което за втора фаза не е препоръчително.И защо е за 2 дни дозата ,след като триците са 3с.л.? newsm78

# 661
  • Мнения: 0
а здравейте и от мен! не съм писала от едно кило време, но все още режимна:) просто много бач за наваксване след като малката беше болна!

на мен ми писна да се меря и вече го правя на около 2 седмици, иначе човек се вманиачава:) ноооооооо днес усещам аз, че дънките ми се въртят повече и си викам "Я да ударя едно мерене с шивашкия метър!" иииииииииииии още 1 см паднал:) а най-хубавото е че гърдите са си все същите (явно е нямало мазнинки там!)Simple Smile

ари пуфалих съ:) лек и успешен ден:) Hug

# 662
  • на острова на мечтите
  • Мнения: 6 354
Здравейте на вси4ки Heart Eyes Да с е извиня за сълзите и сополите от в4ера,ама не ми удържаха неЩо нервите Cry Praynig.Аз не сън вманиа4ена на кантара, ама сутрин се меря, после ти4ам, после мляко /а забравих да спомена,4е менЮто от ве4ерта беШе риба пе4ена/ и след това да видя плЮс #Cussing out #2gunfire кво Шъ ре4ете? Ама явно е от крити4еската, заЩото по късно през деня си отворих книгата и то4на на слу4айно избраната страница пиШе, 4е жените в менопауза са най оЩетени когато се отнася за отслабване, та Ще трябва да стискам зъби. Той добре 4е мъжо има в запас, та ако с4упя тези да си сложа запасните Joy.
 Много ми хареса видеото на Тяна, хе хе англи4ани hahaha
 Ина4е запо4нах да готвя по ваШите рецепти, та да ми мине яда. Само дроб4етата оЩе не съм опитала, ама последният път ми бяха направо гадни и засега нямя да купувам, пък за по нататък Ще пробвам.
ГУШКА на вси4ки стари ДЮК въл4ици и добре доШли на новите

# 663
  • Мнения: 158
Някой да е чувал за хартия за печене?

С това нововъведение може да си  пишеш в кулинарните форуми.

Освен ако не си в трета и го броиш  към галата или си в четвърта.

А, вече са те попитали...............

# 664
  • Варна
  • Мнения: 7 148
Здравейте и от мен!
Аз съм нова тук и реших да ви поздравя,макар че съм нова само във форума...Режима на Дюкан го спазвам за 2-ри път и се надявам резултатите да са като при първия път!Тогава започнах на 09.03.2009г. и бях 72кг. и приключих на 02.05.2009г. на 59кг. За по-малко от 2 месеца свалих 13кг. и бях много доволна.После естествено пренебрегнах 4-та фаза и (макар и бавно) си възвърнах килограмите!Тази година през януари станах пак 72кг.
Исках да ви помоля за някакъв линк към тема или списък със позволени храни,които могат да се намерят в магазинната мрежа!Имам предвид точно определени марки и фирми,а не кои храни са позволени.Имам спомен,че преди 2 години,когато спазвах режима,четох някъде подобен списък и ми беше от полза.Имаше и снимки на продуктите дори...Но сега не мога да го намеря нещо - то толкова неща са се изписали от тогава.Пък и от тогава нещата са се променили - може да са се появили нови продукти!Спомням си,че тогава беше голям зор при издирването...С часове се лутах из големите магазини,за да чета на всеки един продукт съдържанието.Бедничко ни е предлагането в нашата страна,поне беше преди години...Надявам се нещо да се е променило!
Благодаря ви предварително и успех на всички с режима!

# 665
  • Мнения: 1 731
http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/десерти-п/page/11/


Ето всичко ,или почти всичко. Heart Eyes Рецепти,заведения,всякакви въпроси и картинки за продуктите. Hug

# 666
  • Мнения: 87
Azalita, я кажи сумите /за гърдите и корема/, че да се  Shocked и аз... `Щото много ми се ще, ама надали ще ме огрее! Tired
Повдигане на гърди - без импланти - 3 200 евро
Пластика на корем - 3 000 евро Или обратното, не запомних точно.
Ако си правиш двете операции на куп - 500 евро отстъпка Whistling

.....да чета на всеки един продукт съдържанието.
Това винаги е добра идея.  smile3521
А иначе за нови продукти newsm78 - котидж сирене 0,8% (за мен поне е нещо ново) - доколкото разбрах, го има в Метро. Виж напред в темата, мисля, че Мариди беше пуснала снимка. В магазина, в който обикновено пазаря, има само от 4,5%. Общо взето стигнахме до извода, че  млякото може да е с масленост до 2% - и вече си зависи от вкуса  и бюджета ти. Успех този път! Hug Охо, Тони ме изпреварила  bouquet

# 667
  • Варна
  • Мнения: 7 148
http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/десерти-п/page/11/


Ето всичко ,или почти всичко. Heart Eyes Рецепти,заведения,всякакви въпроси и картинки за продуктите. Hug
Ммммдаа,явно нещата не са се променили особено много.Все същото - сиренето и кашкавала уж са нискомаслени,ама не съвсем...Кетчуп без захар не откривам никъде.Диетична горчица също.
Какво да се прави,ще я къдрим някакси в Б-я!

# 668
  • Мнения: 208
Kali_tod - чети етикети Peace ще се учудиш, колко нови неща има, които са съвместими с режима  Peace
И да има кетчуп без захар - на Дерони е такъв, мисля че и лютеница имаха, дижонската горчица е напълно съвместима с Дюкан стига да ти поняса достааа люто. Сирена и кашкавали - ЙОК, освен ако не са дом. производство и да знаеш че е обезмаслено, за сирената вече има куп заместители...
Така че като отиваш първите пъти на пазар, взимаш голямата лупа(за най-мъничките буквички, които някак си винаги са точно това което търсиш ooooh!) и си отделяш поне час в повече в преглеждане на етикети  Peace

# 669
  • Лутаща се
  • Мнения: 918
ЗДРАВЕЙТЕ!
Имам едни излишни белтъци и си наумих да правя целувки. Рецептата ще я намеря, но ми трябват указания за печене. Печката ми е обикновен "Раховец" с четири степени, без скала с градуси.
Ако някой е правил, моля да ми напише колко време и как се пече?  Praynig Дали отначало на по-силна фурна, после на по-слаба или обратното?  Rolling Eyes

ANNAFACE, онзи ден специално гледах в Кауфланд, исках да си купя Дижонска горчица. Може би има различни видове, не знам. Тази, която намерих беше в бурканче и в състава й имаше захар. За това се отказах и не си купих.

# 670
  • Мнения: 5 001
.....Ако сте със стабилна психика, изберете един момент на деня - например сутрин и се теглете всеки ден по едно и също време (горе-долу). Ако ли не - веднъж на седмица! ....

ЗабраЙ да кажИш,че трябва да сЪ качваме на кантара с оскубани вежди,епилирани и с изрязани нокти...... rotfImbo rotfImbo rotfImbo #Silly #Silly #Silly

Туй аз гу казвъм бря  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
'зех ти го от клавиатурата..... Hug Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/десерти-п/page/11/


Ето всичко ,или почти всичко. Heart Eyes Рецепти,заведения,всякакви въпроси и картинки за продуктите. Hug
Ммммдаа,явно нещата не са се променили особено много.Все същото - сиренето и кашкавала уж са нискомаслени,ама не съвсем...Кетчуп без захар не откривам никъде.Диетична горчица също.
Какво да се прави,ще я къдрим някакси в Б-я!
Горчица има по магазините - ДИЖОНСКА! Тя е без захар......

# 671
  • Мнения: 208
skarlet71 аз си взимам от тези на Bornier - или дижонска или ретро, и двете са без захар  Peace

Пък иначе и тук пише за горчицата ,ко я каква, пък ин есамо за нея  Peace

http://dukanskirecepti.wordpress.com/category/%D0%BF%D1%80%D0%BE … %82%D0%B8/page/2/

# 672
  • Варна
  • Мнения: 13
 newsm53Здравейте мили дюкеси,минавам само да ви зърна за малко,защото след малко отивам на контролен преглед за бъбреците.Иначе за протокола днес имам един малък –,но не мога да му се зарадвам,времето се намръщи,изпратихме си гостите и за капак и докито,но стига толкова съм се оплаквала,важното е че хубавото време пред нас.Чао за сега  Hug за всички
Зверка моите поздравления и безгрешна 4-та newsm10

# 673
  • Тракийка в Софийското равно поле....
  • Мнения: 439
Kali_tod - аз вместо кетчуп,  намерих в Лидъл едно доматено пюре без никакви примеси (концентрат). Много го хрупам  Mr. Green

skarlet71 - тайната е в сушенето на целувките. Вклюваш фурната и оставяш да загрее, примерно на 150 градуса (не знам за Раховеца как е). Разбиваш си сместа и като направиш тавата, изключваш фурната, слагаш тавата и открехваш вратата. Може и да затоплиш на 2 примерно, да попечеш леко, докато се втвърди малко белтъка и после изключваш и открехваш. Но аз досега съм успявала да направя хубави целувки само с един американски подсладител, който не се предлага тук. С течен не стават за съжаление - подводнява се белтъка. А сухите повечето не са подходящи за термична обработка.

# 674
  • Мнения: 613
здравейте
откъде мога да сваля книгата с рецептите на Дюкан?
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт