Януарче весело играе, майка му за ...... пролетта мечтае!

• 28 477
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Може. Ма, Мисия Лондон е бляк.  Crossing Arms  Laughing

Е, аз бях силно впечатлена от "Светът е голям, спасение дебне отвсякъде"...  Heart Eyes
И за двете си абсолютли права!  Hug Heart Eyes

# 91
Предложение за тема: "Януарче на слънце се пече, а майка му усилено плете"  Mr. Green

# 92
  • София
Предложение за тема: "Януарче на слънце се пече, а майка му усилено плете"  Mr. Green

Joy

Леле, що таланти се събудиха с тез стойностни разговори!...  Crazy Party

# 93
Добро утро плетачки!
ДаВинчи, не си уточнила на колко куки.  Laughing
Цвет, мерси! Heart Eyes
По холандкста телевизия има едно предаване на потребителите и имаше ужасяващи данни от излседвания на пангасиус и тилапия за вредни вещества. Съдържаха ужасно много пестициди, Trfluralin и Chloorpyrifos, причиняват ракови заболявания, левкимия при децата, репордуктични проблеми. Наричат я риба от обратната канализация.  Sick
Снощи се подготвих да плета дъъълъг шал и като ме сви стомаха, щях да се гътна. Толкова зле никога не ми е било, а и не знам от какво се получи. И така си седя недоплетена.  hahaha

# 94
Сънищата ми не са били напразни (понеже вярвам в тези неща), в 4:30 ми се обадиха, че мои приятели са катастрофирали, в 6:00 единият е починал... Само на 29...

# 95
  Ели......

# 96
  • София
Ели тъкмо се канех да ти пиша за сънищата .... моите съболезнования....

# 97
Ели, това е ужасно!

Аз много се плаша от моите сънища, защото са се сбъдвали. И сутрин не мисля за тях, опитвам се да не ги помня  Confused

# 98
  • София
Сънищата ми не са били напразни (понеже вярвам в тези неща), в 4:30 ми се обадиха, че мои приятели са катастрофирали, в 6:00 единият е починал... Само на 29...

Няма утеха...  Hug Няма подходящи думи...  Hug Това са неизбежните и болезнени процеси, от които няма да избягаме (сега или по-късно)...  Tired

# 99
Момичета, моля ви, знам че помага, стиснете едни палци и за другия ни приятел, който е бил в колата...състоянието му се е влошило...

# 100
   Ели,не намирам думи в такива случаи....
     Praynig  Praynig  Praynig

# 101
  • София
Момичета, моля ви, знам че помага, стиснете едни палци и за другия ни приятел, който е бил в колата...състоянието му се е влошило...

Разкажи малко повече... Или поне на мен, на ЛС

# 102
  • София; Дружбето
Praynig

# 103
  • София
Баси и великата съм - 8.35 е, а детето е закусило, аз съм изкъпана (с косата) и обяда е сготвен!  Flutter Следва клубче с йога за него и масаж за мен.  Whistling

А, днес и "внучето" ми има питка!  Party (на дружката внучето, помните....)

# 104
  • София

Ели, много съжалявам за загубата ти  Cry

Дано вторият ти приятел има късмет  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт