ФУТБОЛНИ фенове - (тема 9)

• 22 006
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • Манчестър
Не знам ама на мен лично ми е много криво сега като го чувам като Камп Ноу. Докато Стоичков играеше там винаги, ама винаги нашите журналисти са му викали Ноу Камп и аз така си го знам. И сега с това Камп Ноу дето стана модерно напоследък, все едно че ми бъркат в червата направо...  Confused

И на мен така...за мен си е и винаги ще бъде Ноу Камп.

PS...аз се стягам сега за битката в 17,15..

# 121
  • Варна
ами те не са т.нар, те са си каталунци......имам един колега и като му кажа ,че е испанец и побеснява...
кибритлии, даа  Mr. Green
Е, поне си обясних някое друго поведение на определени спортисти, но така или иначе не ги направи по-симпатични  Mr. Green .., а  напротив  Mr. Green

# 122
Аз пък там никъде не го видях да е изписан Ноу Камп, само Камп Ноу, като спирка на метрото примерно, влизане от южния вход..  Rolling Eyes

Малко пиене по повод празника, ай наздраве Simple Smile брат ми има имен ден  Hug

# 123
Като кажеш на каталунец , че е испанец се обижда така както да кажеш на македонец , че е българин. Пък ква толкова е разликата - никва.  Mr. Green

# 124
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Испанските ми документи са на два езика – валенсиано и кастелиано. До такава степен искат да са автономни че собственото си наречие са го признали за официален език.  

# 125
Аз ще погледна Левски какви ще ги накъдри и после ще викам за Арсенал  Peace

Айде наздраве, че отдавна не сме попийвали

# 126
Аз пък там никъде не го видях да е изписан Ноу Камп, само Камп Ноу, като спирка на метрото примерно, влизане от южния вход..  Rolling Eyes

Малко пиене по повод празника, ай наздраве Simple Smile брат ми има имен ден  Hug

Да ти е честит именника. cheers

# 127
  • Ænima/Albuquerque
Чух наздраве...

Цеце, честит именник!   bouquet

# 128
  • Варна
Ай Наздраве Цеци, да е жив и здрав братчето ти  Hug

Довечера няма да споделям футболни емоции с вас, че сме на гости и там ще викаме  Crazy Twisted Evil Crazy

п.п.
Като кажеш на каталунец , че е испанец се обижда така както да кажеш на македонец , че е българин. Пък ква толкова е разликата - никва.  Mr. Green
Mr. Green, баш баш и на нас такава асоциация ни направи  Mr. Green

Испанските ми документи са на два езика – валенсиано и кастелиано. До такава степен искат да са автономни че собственото си наречие са го признали за официален език.  
Joy, ох по-луди са, от колкото си мислех  Mr. Green

# 129
Цец да ти е живо и здраво братчето )
Наздраве !

# 130
Цеци, жив и здрав да е брат ти!   bouquet

На здраве от мен с един плодов сок.  Embarassed Sick  Crazy

# 131
Победа за Черноморец

# 132
  • Манчестър
Хихихихи.ако се вярва на Диема, ще гледаме МанЮтд и Леитън Ориент..

http://www.diema.bg/1#

# 133
 LaughingНе са го оправили от преди, още когато не са знаели дали Лейтън или Арсенал ще е победител.

# 134
Тъкмо да преместя на Арсенал и те Левски взеха че вкараха  Peace

Айде Топчиииииии!
 cheers

Общи условия

Активация на акаунт