ФУТБОЛНИ фенове - (тема 9)

• 21 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Лондон
KIA, ти експертно мнение ли даваш или просто казваш какво ти се иска да стане Rolling Eyes

Аз изпуснах мача на Сити, много ме е яд, имах си самостоятелна вечер в къщи и мислех да се насладя на един...интересен мач, обаче детето ме приспа, вместо аз него, станах след като всичко беше свършило...

Утре обаче грешки няма да правя, нямам търпение всъщност Laughing

# 571
Е Ливърпул ще бият Сити, но още следващият кръг ще паднат от Арсенал. Понеже Юнайтед не бива да стават шампион   no   Твърда единица е мача в събота, за хората които залагат на тотото   Grinning      

И аз мисля, че МЮ не бива да стават шампиони, но няма как Simple Smile тази година е тяхната. А за Пулци... де да знам, Керъл се отпушва, гледам, тъй че може да влезе в серия някаква Simple Smile

За утрешния мач не се вълнувам толкова , колкото за първия.  Tired Не, че МЮ са някви извънземни, но трябва някакво чудо да стане. Но пък кой знае, татко Карло някаква "специална изненада" ни готви  Joy http://chelsea.gong.bg/view_article.php?article_id=196473  doh

# 572
Добро утро.Дано днес мачовете са хубави?

# 573
Добро утро! Гри[/b], благодаря за кафето..

На мен хич не ми е футболно, но хвърлям по едно око в темата и ако разрешите да споделя : от четвъртък съм на работа - свърши майчинство, отпуски и всички екстри.... Sad
От 3 дни се мъча да се приготвя (раб. аксесоари) и все не ми идва. Разкофтила съм се.

# 574
  • Mars Hotel
Шами,   spoko трудна е адаптацията след почивката от майчинството. Но пък е разнообразие, ще ти хареса.

Много ми е притеснено за довечера. Като знам, че сме на няколко часа от официалния провал на сезона... Sad

# 575
  • Манчестър
KIA, ти експертно мнение ли даваш или просто казваш какво ти се иска да стане Rolling Eyes

Аз изпуснах мача на Сити, много ме е яд, имах си самостоятелна вечер в къщи и мислех да се насладя на един...интересен мач, обаче детето ме приспа, вместо аз него, станах след като всичко беше свършило...

Утре обаче грешки няма да правя, нямам търпение всъщност Laughing

Не си изпуснала много...и аз не успях да го гледам. Иначе последно от градския фолклор на Манчестър...нали снощи Тевес е напуснал рано заради травма, и сега както изглежда МанСити ще трябва да купуват ТомТом, щото само Тевес знаеше пътя до Уембли...

Иначе за тази вечер съм със свито сърце и много зависи Съра с какъв състав ще излезе. Челси имат много добра история на Олд Трафорд. Иначе мисля,че бих заложила на 2:0, 2:1..

# 576
Здравейте!  Hug

Много ми е притеснено за довечера. Като знам, че сме на няколко часа от официалния провал на сезона... Sad
Много песимистично, Све  Rolling Eyes Аз имам надежда някаква за Челси, а и не искам Юнайтед да печелят на всички фронтове  Crossing Arms

# 577
Мацки имам нужда от малко помощ в един специфичен превод няколко изречения на английски - при това спешен за вчера  Praynig Praynig Praynig помагайте моляяяяяяя

# 578
Давай ги изреченията Simple Smile и да не можем ние да помогнем ,може да питаме други Simple Smile

COME ON CHELSEA!!!

Све , и аз имам същите опасения Sad но състава този път е по-добър от предишния. Както каза един друг фен, дано тази вечер Господ е син лондончанин  Laughing

# 579
  • Ænima/Albuquerque
А дано, ама надали.  Mr. Green

# 580
Шами, пиши на лични, мисля, че мога да ти помогна  Hug

И айде Челси!  Sunglasses

# 581
Обобщено кинезитерапевтичните насоки за превенция и профиактика са : прилагане на специализирана кинезитерапия в общата физическа подготовка; целенасочена тренировка за подобряване и поддържане еластицитета и контрактилоспособността на мускулатурата и системен спортно – медицински контрол.
   Заключение : Профилактиката на пубо – аддукторния синдром предполага изграждането на цялостна система от методи и средства с участието на всички специалисти, която да обхваща многогодишният тренировъчен процес от детско – юношеските школи до високоразрядните професионални състезатели.

Закъсвам с думите : високоразрядни ; еластицитет и контрактилоспособност....

Благодаря предварително  Hug
Пускам и моя вариант поправете ме ако съм сбъркала много :

The object of the observation were 137 patients in different age  groups over a period of 7 years.
Summary kinesitherapeutic guidelines for prevention and prophylaxis are: application of specialized physical therapy in general physical training, targeted training to improve and maintain ????????????? and muscle and sports system - medical supervision.
Conclusion : Prevention pubo - adductor syndrome involves the construction of a complete system of methods and involving all professionals, covering many years of training process of children - teenage ?????????????  professional athletes.

# 582
Ей страхотни сте)))))))
Благодаря ви много. Явно ще трябва да черпя НЕ виртуално  Hug Hug Hug

# 583
Уаууууу Simple Smile пиши и в темата с въпросите Simple Smile

Вкараме ли един гол всичко почва от начало, само че ние ще имаме предимство, щото головете ще са ни на чужд терен.  baby_neutral baby_neutral baby_neutral

# 584
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Ей страхотни сте)))))))
Благодаря ви много. Явно ще трябва да черпя НЕ виртуално  Hug Hug Hug

Summary kinesis therapeutic guidelines for prevention and profiaktika are: application of specialized physical therapy in general physical training, targeted training to improve and maintain elastitsiteta kontraktilo and the ability of muscles and sports system - medical supervision.
   Conclusion: Prevention of pubo - adductor syndrome involves the construction of a complete system of methods and means of involving all professionals, covering many years of training process of the children - teenage high schools to discharge professional athletes.

Общи условия

Активация на акаунт