Новите ни козметични похождения 15

• 56 652
  • 697
  •   1
Отговори
# 600
Оо като видях слънцезащитните, да спомена че са пуснали комплекти на Юсерин слънев протов алергия с подарък за след слънце. Това е единственото, което ме спасява лятото. Ще се запася.  Peace
аз също го ползвах, тъй като съм силно алергична през лятото, обаче го спрях след като установих, че ми оцветява белите дрехи в жълто и после трудно се пере, не съм го ползвала една година и не знам дали са променили цвета, миналата година ползвах на Юриаж и също останах много доволна, въобще не се изринах дори на плажа и не цапа
от днес това взех си 30 мл да го пробвам дали ще ми хареса, само че моят не е същия като на снимката от новата серия на Виши е и не намерих снимки в нета
взех и тези

# 601
  • при моите деца .....
От днес - 2 дневни крема
и

# 602
  • София
anbibian, да ти кажа аз нямам подобен спомен. А поне 3 поредни лета съм с него.  Thinking

# 603
  • USA, Steak State

# 604
# 605
soni4ka 121212, като пробващ лосиончето за махане на грим кажи как е. Аз от няколко години все на Балеа ползвам и ме е страх да сменя, защото съм имала доста разочарования.

А иначе точно вчера изхабих и пилинга, който си си купила. Не е лош, но много бързо свърши при мене  Crazy. Сега мисля да пробвам и другия пилинг. До колкото знам Алверде имат само 2 пилинга за лице или се лъжа?

# 606
# 607
  • София
Едва намерих любимия си ексфолиант за лице!

# 608
# 609
soni4ka 121212, като пробващ лосиончето за махане на грим кажи как е. Аз от няколко години все на Балеа ползвам и ме е страх да сменя, защото съм имала доста разочарования.

А иначе точно вчера изхабих и пилинга, който си си купила. Не е лош, но много бързо свърши при мене  Crazy. Сега мисля да пробвам и другия пилинг. До колкото знам Алверде имат само 2 пилинга за лице или се лъжа?
Ами това за грима го пробвах, но само един път и май малко и пареше на очите, но не съм сигурна..По-късно ще си трия спиралата от очите и ще пиша....Иначе пилингите на алверде и аз знам, че са 2.

# 610
# 611

Ами това за грима го пробвах, но само един път и май малко и пареше на очите, но не съм сигурна..По-късно ще си трия спиралата от очите и ще пиша....Иначе пилингите на алверде и аз знам, че са 2.
Тоалетното мляко е хубаво, сеа си махнах спиралата от очите.

# 612
А днес новите ми козметични похождения са заздравител за нокти на perfect 5 в 1 и масло на икаров за нокти.

# 613
  • Over the rainbow

# 614

+ едно ружче на Lovie

Общи условия

Активация на акаунт