Новите ни козметични похождения 15

• 56 630
  • 697
  •   1
Отговори
# 630
  • Somewhere far away

# 631

Лакът и спиралата са страхотни!

# 632
  • София
Не ти ли се  струва,че малко прекаляват с ароматите  newsm78
Ох, ами не, аз толкова много ги обичам!  Heart Eyes Особено гуавата и папаята, намазах се и после ММ цял ден ми викаше, че му мириша на тях.  Crazy А другото с морския аромат още не съм го пробвала. Иначе преди съм имала кокос, който също беше много вкусен!  Crazy

P.S. Момичета, имате ли някакви впечатления за козметиката на Ericson Laboratoire ? И по конкретно ме интересува този крем - http://www.hennessyhb.ie/store/product/6599/EL-Bio-Pure-Equa-Matt-50ml/  Thinking

Последна редакция: нд, 17 апр 2011, 16:35 от kashmir

# 633
  • София
Ексфолианта го изрових сред прахове за пране и сапуни в едно квартално магазинче в "Стрелбище". Самата продавачка беше изумена как го открих, защото отдавна не бяха я снабдявали с него  Crazy Даже не знаеше колко струва... Дано дистрибуторите се освестят и започнат да внасят марката по-системно!

# 634
Ексфолианти и въобще продукти на St. Ives има в Малкия Цум / вътре има два козметични щанда и само на единия ги продават/ на ул. Пиротска.   Peace

# 635
  • Стара Загора

# 636
  • USA, Steak State
Нови придобивки Без белия

# 637
  • Бургас
 спирала и гланц на Ланком цвят Survival Coral страхотен цвят,  възползвах се от 20 процента намаление на марката
и 3 молива на есенс от серията Metalics нещо такова също са много добри и трайни и от новите им гел очни линии + четката им Simple Smile

# 638
  • София
Чудя си дали да си взема тази пудра  Thinking
Някой ползвал ли я е? Някакви отзиви?  Rolling Eyes

# 639
# 640
  • Стара Загора

# 641
  • Somewhere far away
и от новите им гел очни линии + четката им Simple Smile
Четките им отделно ли се продават?

# 642
и от новите им гел очни линии + четката им Simple Smile
Четките им отделно ли се продават?
Да.Около 3.50лв.

# 643
MAC Well Dressed Руж

# 644

Доволна ли си ? Позовала съм подобен продукт на Матис, но за доста повече пари. Чудя се дали да не пробвам и този на Белея  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт