Новите ни козметични похождения 15

• 56 696
  • 697
  •   1
Отговори
# 390
Ами много съм изненадана от Плантерс. Досега все ги заобикалях, но ми дадоха тестери на маска и шампоан за блясък с алое и бях изумена колко драстично подобриха косата ми за 2 измивания, скалпът не ме засърбя, косата ми не се омазни, стана мека като коприна, лъскава, но и с малко обем. Сега реших да си купя направо серията за обем, защото съставките пак са подобни на тестерите, които ползвах, но пише, че са за коса като моята - тънка, дълга, късаща се и поизтощена.
Точно като моята.Много благодаря  bouquet,ще се пробва,но след като изляза от вкъщи,че бях на химически пилинг и не мога да мърдам Crazy

# 391
Аз рядко пиша в тази тема, но ще похваля един продукт, от който съм много впечатлена. След много търсене на най- добрият гел за премахване на грим, намерих най случайно това - http://static1.framar.bg/product/20081024161124rem.jpg
С нея си махам грима от седмица и нещо. Само се мокри с вода и се обрива леко лицето. Маха всякакъв ф.д.т.-ен без проблем, със спирали се справя също много добре. Нищо не оставя на лицето Голям проблем имах с намирането на гел, заради изсушаването на кожата на лицето, но с тази ръкавица такъв проблем няма.
Много интересно.На каква цена е?

# 392
  • USA, Steak State
И аз съм ползвала микрофибърна ръкавица, беше на марката Дионис. Доста доволна бях. Но това беше периода в който се преместих насам и ръкавицата ми се изхаби и просто нямаше как да се сдобия с нова.

# 393
  • София/Бургас
Аз рядко пиша в тази тема, но ще похваля един продукт, от който съм много впечатлена. След много търсене на най- добрият гел за премахване на грим, намерих най случайно това - http://static1.framar.bg/product/20081024161124rem.jpg
С нея си махам грима от седмица и нещо. Само се мокри с вода и се обрива леко лицето. Маха всякакъв ф.д.т.-ен без проблем, със спирали се справя също много добре. Нищо не оставя на лицето Голям проблем имах с намирането на гел, заради изсушаването на кожата на лицето, но с тази ръкавица такъв проблем няма.
Много интересно.На каква цена е?

Взех я за 4 лева.

# 394
Ааа добре, добре!  Mr. Green Сподели моля те после как е, че отдавна му се чудя, дали има смисъл да е толкова по-скъп от останалите.  Whistling
И в тоя ред на мисли (малко в страни от темата, ама карай), оня ден в ДМ имаше вибратори на Дюрекс, при т'ва отворени. Някой пробвал ли ги беше?!  hahaha
Ще докладвам  Grinning

# 395
  • USA, Steak State
Ахахаха ако не сте пробвайте този:
. Wink

# 396
  • София/Бургас
Ахахаха ако не сте пробвайте този:
. Wink

Това, май го няма при нас.

# 397
  • USA, Steak State
Има го има го, аз от Бг го знам. Simple Smile Тук се намира трудно по принцип. И цената му е по- висока.

П.С. Има някакъв загряващ ефект и  Crazy

# 398
  • София/Бургас
Има го има го, аз от Бг го знам. Simple Smile Тук се намира трудно по принцип. И цената му е по- висока.

П.С. Има някакъв загряващ ефект и  Crazy

Аз съм ползвала едно зелено, което имаше изпепеляващ ефект. Имах чувство, че сам подпалена.  Laughing

# 399
  • USA, Steak State
Ахахаха е те всякакви метолови неща са гадни според мен. Simple Smile
Това е  с приятно затопляне.

# 400
  • София/Бургас
Ахахаха е те всякакви метолови неща са гадни според мен. Simple Smile
Това е  с приятно затопляне.

Ами чудното е, че ментовите презервативи на марката нямат този ефект.

# 401
ChemistryLady    Hug

# 402
Привет дами.Много хубави неща показвате,а аз за сефте да се запиша в темата.
околоочен крем на EVELIN 30+,дневен крем пак на EVELIN 30+,крем емулсия за премахване на грим на CLEANIC, и "черешките" Embarassed

# 403
  • Sofia
съжалявам, че леко ще оспамя темата, но имам едно запитване.
Препоръчайте ми, моля, четка за нанасяне на пудра/на някаква нормална цена/ ?

# 404
  • София

с надеждата да има някакъв ефект  Confused

Общи условия

Активация на акаунт