КАКВО правите старите се дрехи

• 47 150
  • 217
  •   2
Отговори
# 105
  • sofia
 Ей това и това
Че даже събирам и на родата неизносените дрехи.

# 106
vesi1 поздравления. Аз нямам нито нерви, нито виждане за такива пачуърк красоти   bouquet

# 107
Веси,
много са красиви  Peace

# 108
Vesi1, страхотни са, де да можех и аз да правя такива красоти!  newsm74

# 109
И на мен ми е леко кофти да ги хвърлям по кофите.
Защото съм виждала какво ги правят.
Ако ги вземат - ок, ама те ги разпиляват по земята.
Иначе, за това, че ще ги носят цигани или който и да е - просто като ги хвърлям си казвам, че тези дрехи вече не са мои и на тяхно място ще ми дойдат нови и по-хубави! Grinning
ООО И НЕ САМО  разпиляват в най  добрия случай биват продадени за по 1 лев или ако е нещо по -така за по 2-3 на сергийте на пазара аз лично съм го виждала Peace

# 110
  • Tам през Атлантическия океан
Преди малко оставих до кофите два плика с мои и на децата дрехи.Омръзна ми да ги подмятам напред- назад.Много запазени. След пет минути ги нямаше.
I аз така правех преди ако не намеря на кой да ги дам  Peace
Винаги съм ги оставяла прани и гладени дори и пред кофата  Peace

Сега където съм  има специални пунктове където ги оставям от там на сетне те преценяват кое за къде  Grinning

# 111
   Давам ги. В службата събират за една фондация, предимно детски или за домове за стари хора и една църква.
   Намислила съм и аз един пачуърк от стари вълнени костюми, които вече не ми стават, ама де да видим ще ми остане ли време.

# 112
  • София /Абсурдистан
Ей това и това
Че даже събирам и на родата неизносените дрехи.
Страхотни неща майсториш, поздравления!
Аз раздавам или изхвърлям. Също така съм продавала, купувала, разменяла и подарявала в Продавалника и др. подобни сайтове, при това не само дрехи, а и други вещи.

# 113
  • Boston, MA
Иначе, за това, че ще ги носят цигани или който и да е - просто като ги хвърлям си казвам, че тези дрехи вече не са мои и на тяхно място ще ми дойдат нови и по-хубави! Grinning
ООО И НЕ САМО  разпиляват в най  добрия случай биват продадени за по 1 лев или ако е нещо по -така за по 2-3 на сергийте на пазара аз лично съм го виждала Peace

И какво толкова, че ще изкарат 10 лева от на някого парцалите. Егати и човекомразенето.

# 114
Нали сте ги изхвърлили.
Вчера сложих две торби стари дрехи до контейнера. С това приключи отношението ми с тях Simple Smile

# 115
Случвало ми се е да ги изхвърлям ,но в повечето случаи ги раздавам ,носила съм и на домове за сираци,когато дрехите са запазени.

# 116
Давам ги на една приятелка и тя ги носи в домове.Понякога ги оставям до кофата за болкук и изчезват за отрицателно време.

# 117

И какво толкова, че ще изкарат 10 лева от на някого парцалите. Егати и човекомразенето.
ооооооо не мила не съм човекомразец Mr. Green Mr. Green напротив само уточнявам какво съм видяла

# 118
Моите дрехи оставям до контейнера,винаги чисти разбира се,човек не знае дали ще ги вземе някой в нужда или просто ще ги видиш разпиляни но всеки знае себе си....дрешките от децата ми нося в службата /ЦНСТ-за дечица от 3 до 7 годинки/и пада голямо разглеждане и избиране bowuuносят си ги с усмивка когато играят през почивните дни а и новичките им оставят за детската градина за да се чувсват добре Heart Eyesима и доста майчета,който носят обувчици и дрешки за малчовците а после много се радват когато видят дете облечено с тях  bouquet

# 119
Ей сега приготвих една торба и ги оставих на жената, която почиства входа на кооперацията ни.
Всеки път е много доволна Simple Smile, аз също, защото си освобождавам гардероба.

Общи условия

Активация на акаунт