Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 23:00 часа - Тема 94

• 27 143
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Той Мурат хубаво е готов да и каже ,че я обича,но си мисля ,че пак ще му тряснат вратата-в преносен смисъл.
Директо ще му я тряснат май, няма да може и да се изкаже
JoyJoyJoy
Утре може и да  допълнят фрагмана , какво ще кажете Hug

# 76
  • София
Samira Garayeva TRAILER EPi 43

M: За това че Хасрет сега не е тук, най-голяма отговорност носиш ти. 
L: Достатъчно, никой не ти иска мнението. Сега се махай от пътя ми.....
M: Какво каза?
L: Махай се от пътя ми...
S: Престанете. И двамата сте виновни. Дружно съсипахте живота на дъщеря ми, ръка за ръка.
E: Това страдание наречено любов не пресича пътя на всеки и ако на някой му пресече пътя, то той трябва да го оцени. (бел. на прев. ако му кацне на рамото- бг вариант)
M: Повече нищо не ме интересува. Искам да поема риска и да й кажа колко много я обичам. 

# 77
  • Разград

# 78

Аз си мисля, че са длъжни да го направят. То подсказка, резюме и фрагман са почти едно и също.
А за вратата очаквам да му хлопне под носа. Дано не му го разбие. hahaha

# 79

Мише, благодаря за превода!  newsm51

# 80
# 81
  • София

Аз си мисля, че са длъжни да го направят. То подсказка, резюме и фрагман са почти едно и също.
А за вратата очаквам да му хлопне под носа. Дано не му го разбие. hahaha

и за мен Мурат ще си остане само с доброто намерение, з-то Х. няма да му позволи да се изкаже. Направо се държат като малоумни (извинявам се за израза)- тя мъца 10 епизода и неможа да прекъсне Левент, а сега пък няма да даде на Мурат възможност да си каже приказката  ooooh!

# 82
А целувка на мостчето йок.Беше каквото беше първи сезон.
Сега пак ще сме разделени.
Късно се сети да се обяснява момчето,ама на мене взе да ми писва и не знам колко ще ги изтрая вече тия глупави сценаристи. #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 83

S: Престанете. И двамата сте виновни. Дружно съсипахте живота на дъщеря ми, ръка за ръка.
E: Това страдание наречено любов не пресича пътя на всеки и ако на някой му пресече пътя, то той трябва да го оцени. (бел. на прев. ако му кацне на рамото- бг вариант)
M: Повече нищо не ме интересува. Искам да поема риска и да й кажа колко много я обичам.  [/b

Мише благодаря!   bouquet   bouquet   bouquet
Брях, Левент много силен!  Shocked Вече няма нужда от мнението на оджата, ами като фалира наистина няма .

# 84
Джансел е сладур ,ама гневът ми към сценаристите нещо не може да се спре #Cussing out #Cussing out.

# 85
Левент му омръзнало Мурат да му се изпречва на пътя!  ooooh! Да се маха и това е!
Пак опряхме до съвета на татко Етем! Дори и Хасрет да не даде възможност на Мурат да говори, той няма да се откаже и ще прави опити докато успее!
 Hug

# 86
За идеите фикс Хасрет или премигва разбиращо и примирено,  или  много отворена, дори и по земята може да лази,
но за истината, много  горда, търси я някъде из облаците. Mr. Green

# 87
  • София
Samira Garayeva TRAILER EPi 43

M: Повече нищо не ме интересува. Искам да поема риска и да й кажа колко много я обичам. 

Мише мерси  bouquet  bouquet  bouquet
Този , където много обича или си говори сам , или на баща си  ooooh!

# 88
Аз ще си живея с една надежда до петък - оджата ще успее да говори с Хасрет или поне ще й запуши устата с целувка в края на епизода.  Heart Eyes Ще чакам 49,30 часа този момент.   Peace

# 89
  • София
Аз ще си живея с една надежда до петък - оджата ще успее да говори с Хасрет или поне ще й запуши устата с целувка в края на епизода.  Heart Eyes Ще чакам 49,30 часа този момент.   Peace

Уси, ако си права, ще те черпя да знаеш.

помня: пост #88

Общи условия

Активация на акаунт