Март е вече, бързичко расте Юнското човече - тема 17

• 21 516
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Деска, ще кача снимки на пеленката.. само дано не са в албума "Трета възраст" към bg-babba  Crazy Crazy Crazy

А ти се занимавай.. на мен лично такива врътни много ми успокояват нервите  Wink

Кити, ти пък какви изказвания правиш...  Shocked Shocked Shocked Shocked Много добре си изглеждаш даже!

Аууу, Къдрокоске страхотна рисунка!!! Браво! И малкото бебе много хубаво е нарисувано като момиченце, кето си играе. Wink

А ето моята калпазанка каква рисунка ми донесе преди около 1 г., когато й се молих да си оправи стаята цели 3 месеца. Накрая ножа опря в кокала и тя ми поднесе таз рисунка сгъната на леглото   Mr. Green
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1214754&l=bd71e5a453&id=1634897940

Цветич, диференциала ти не ходи гол и бос все пак да му се гледа целулита, за разлика от моя, дето дрехите не му прикриват размера  Crazy Crazy Crazy
Между другото аз и със Саша имам 3 снимки цифром и словом бременна  Wink Едната е 3 дни преди да родя. Ако ви я покажа ще паднете!  Rolling Eyes Mr. Green

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 01:06 от Vache

# 286
  • София
Извинете това че не пиша не означа, че не чета от време на време когато имам време.Прочитам няколко стр. за да вида кой как е.Ако на някой преча с това Запис - Извивинете ме отново.
 Hug

gachoni, темите тук са за ВЗАИМОпомощ. Ти как ни взаимопомагаш или взаимопомагаш само на себе си  Wink? Ако искаш да четеш недей се записва, търси си темата, и без това го правиш само от време на време. Така участваш не само в тази тема. Прегледах доста обстойно!

Да не говорим, че нарушаваш правилата
Цитат
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
Ако имате да кажете нещо по темата - изразете го с повече от една дума. Пускането на едносрични постинги, публикации с емотикон без текст, постинги "запис", както и публикации с цел трупане на брой мнения не се толерират!

И какво е това да видя кой как е? Не се познаваме и някак ми е странно някой непознат да наднича да види как съм  Wink Виж ако се познавахме както с всички пишещи в темата е друго. Има момичета, които нямат време и пишат рядко и по малко, ама пишат все пак и то смислени неща.  Wink
Мисля, че ясно се изразявам. Не ми се пише отново подобен постинг.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 01:07 от Vache

# 287
  • Sofia
А ето моята калпазанка каква рисунка ми донесе преди около 1 г., когато й се молих да си оправи стаята цели 3 месеца. Накрая ножа опря в кокала и тя ми поднесе таз рисунка сгъната на леглото   Mr. Green
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1214754&l=bd71e5a453&id=1634897940
Ох, ще умра от смях!  Joy Joy Joy Сълзите ми се стичат вече!

# 288
Добро Утрооо!!!Аз  ли съм най -ранобудна днес?
Черпя една здравословна закуска

И просто не мога да подмина рисунките на дечицата на къдрокоска и Vache. Страхотно въображение!!! A на Vache сладурката чак като  комикс  го е докарала  Mr. Green

# 289
Добро утро дами, мерси за страхотната закуска, тамън такава обичам да хапвам   bouquet
Ваче, не мога да повярвам колко изразително е нарисувала лицата ви, веждите ти....страхотно е...
Къдрокоске, рисунката е уникална на детето ти, нямам думи...
По темата с големите ни деца, аз ще споделя, че моята дъщеря навлиза в пубертета много стремглаво Sad

# 290
ВАЧЕ, на теб пък какво ти е на килцата newsm78, ще станем фини след половин-една година, дотогава има по-важни неща, нали Wink. Мисля, че и двете с ЦВЕТИ си изглеждате добре (както и аз, разбира се Wink), ама понеже се сравняваме с преди, затова срещите с огледалото са ни странни, с фотоапарата пък съвсем, ама я пък ЦВЕТИ колко е фотогенична Heart EyesСаша обаче наистина на комикс го докарва, много е сладка Party

Забравих да ви кажа добро утро и слънчев ден! Пожелавам си Пламен най-после да ме изведе някъде, че наистина не ми останаха приятели, с  които да излизам (тормозя само един напоследък, пък Пламен май го избива на ревност ooooh!).

ТЕДИ, честит имен ден, мила! Пожелавам ти най-сладко същество скоро да ти казва "мама Теди"!

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 08:48 от kitikat

# 291
Ех, големи творци вашите деца  Grinning Ама и си ги бива - вложили са старание, въображение  Simple Smile
Вчера и аз бях на ж.к. - бебеката е 1.100 вече  Simple Smile Този доктор пак ми изкара термин 13.06, а другият винаги казва, че е по-малко и го дава към 23.06. Не ме притеснява особено. Когато е готово да излезе  Simple Smile Заела е много крива поза обаче - главата, краката и ръцете са долу, а дупето някъде настрани. Док каза, че ако остане така до края ще се "кълцаме", била "косо" разположена. За щастие има твърде много време за въртене, така че и това не ме притеснява  Simple Smile
И да ви кажа нещо забавно - вчера като пекна това слънце, и наизкарах пролетните дрехи. Набутах се в една леко еластична ризка (малко я поопънах по шевовете) и доволна отидох на преглед. Като тръгнах да я разкопчавам обаче, едното копче - аха-аха-виси на един конец. И като го пипнах изхвърча  Laughing Взеха да ми се смеят док и акушерката и аз смутено: "Ми то малко му трябваше..." Laughing
За болката в ребрата (и Цвети май се оплакваше от такава)- оказа се, че изобщо не е от бебето, ами е интракостална болка, остатъчна "травма" от дългото кашляне  Sick Докато лежах на кушетката показвах къде точно ме боли - и пипаха, и с ехо гледаха - няма начин да е от бебето, док каза, че от триседмично кашляне няма как да очаквам друго  Tired
Днес трябва да ви почерпя, че съм малко именничка  Peace

Прекрасен съботен ден на всички! Моят любим замина по задачи, има ангажимент в университета до 5 ч., та цял ден ще кукам тука докато оправям къщата за довечера  Whistling

ред.: Кити, изпреварила си ме  Mr. Green Благодаря ти  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 08:34 от teddy_varna

# 292
  • Добрич
Добро утро!  Grinning
Вачеее, Сашата е уникална!  Heart Eyes Смях се с глас, да знаеш!  Laughing Сладкиш!  Hug
Цитат на: Vache link=topic=568987.msg18083055#msg18083055 date=1299883481 Аууу, [b
Къдрокоске [/b]страхотна рисунка!!! Браво! И малкото бебе много хубаво е нарисувано като момиченце, кето си играе. ;-
Ваче, не е момиченце, момченце е, ама това му били ушите - щръкнали.  Mr. Green Joy Дано не излезе вярно както беше познал и пола.  Mr. Green
Силви, не съм поръчвала от Амазон, но може да погледнеш дали няма тема в подхорум "На пазар".  Peace
Бюти, сигурна съм, че си заслужава умората!  Hug
Орикс, мерси за закуската!   bouquet
Момичета, мерси за комплиментите около рисунката на Бократа!  Hug

Много слънце ви пожелавам днес!   bouquet

П.П. Тедиии, Честит Имен Ден! Да си здрава, щастлива и много хубаво бебе на финала!  Hug
Кити, дано го навиеш и да излезете!  Hug

# 293
Здравейте момичета, какъв хубав ден се заформя с това слънце блеснало от зори.

Честит имен ден Теди !

За WC-то аз имам такъв проблем от време на време и моята рецепта е прясно мляко 1- 2 чаши и на другия ден резултатът е налице (но млякото е истинско, а не от тези по магазините). А като профилактика може да смесвате 2 лъжици овесени трици с малко кисело мляко всеки ден, сутрин за около седмица.
Чин Браво за изпитите  !
А рисунките на малчовците са супер, направо се  Laughing от сърце.

# 294
Добро утро и от мен Simple Smile Честит имен ден на Теди. Рисунките са много готини. Ваче, как ви е представила ...тя на колене те моли, а ти с пръстана нпред, като тиранин Simple Smile

Аз днес ще ходя на лов за гащички Simple Smile че моите нещо отесняха на корема Blush

От известно време на сам имам едно място на корема малко под бюста от дясно дето ме боли кожата, ама като че ли е изгорена. Не е от сутиена, той не стига до там, няма обрив, не е червено, нищо не се вижда а боли newsm78 Да имате идея от какво може да е? Да не ми изникне трета (.) Joy  само това ми липсва Simple Smile

# 295
  • София
Теди, Честит Имен Ден!!!! Да ти е живо и здраво името!  Hug

Ох, ще умра от смях!  Joy Joy Joy Сълзите ми се стичат вече!
Шунка, не е за смях, мила! За социалните е...  Joy Joy Joy Joy

Къдрокоске... извинявай, мен косите ме подведоха, не ушите  Mr. Green В крайна сметка всеки може да има щръкнали уши - и момче, и момиче  Crazy Но пък ти наистина си кърдокоска и на рисунката. Много сладко творение, браво на Малчо!  Grinning

Кити, дано да излезете с Пламен, че времето ще е чудесно! Пък и да ти кажа след това дето чета трябва да ти се реваншира! И от кого те ревнува?  Wink От приятел ли? Ми да заеме мястото на приятеля тогава и да излиза с теб когато е свободен. Да не говорим, че сега е твоето време. После, край! Е, не съвсем край де.. ама колкото и да излизаш, да правиш разни неща за себе си, децата ти винаги ще са на първо място и ще се съобразяваш първо с тях. Така че, момичета-кокичета възпозлвайте се от тия мигове спокойствие сега!  Hug (хахах, звуча като някоя лелка  Joy)

# 296
  • Добрич
Ваче, не бе, мила, това не е коса, уши са.  Joy Mr. Green Това исках да кажа в предишния постинг.  Laughing
Адаш, въх не думай за трета...Ама, като се замисля, ако и от там ще има кърма, не е зле.  Wink Hug Сега сериозно...Ако наистина се притесняваш, поискай лекарско мнение.  Peace

# 297
Добро утро, дами.Слънчев и прекрасен ден ви пожелавам  bouquet.
Теди, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН-да си мноооооого щастлива Heart Eyes.
Ваче, не си хаби времето и нервите да пишеш отново-просто трий тези постинги.Щерка ти е просто бижу.Да ти е жива и здрава Hug.
Роси, това с пубертета е дългггга история.Изисква мноооого търпение и разбиране от твоя страна.И все пак имаш дъщеря, малко и много ти е познато това състояние.Аз с моите момци, какво да кажа.Ужасът е направо пълен ooooh!.
Чинче, поздравление за взетите изпити. Ти си една невероятна, млада дама  bouquet.
Отивам да погледна пълнените чушки.Включване след малко.......

# 298
  • софия
Добро утро Simple Smile
Много сте раннобудни, Ваче ти спа ли изобщо newsm78
Теди,   bouquetжива здрава и многоооо щастлива
Много слънчев ден, ние се готвим за планината, аз не че мога да ходя, но малко разходка после хапване и да ям не мога, за нищо не ставам, снощи не вечерях за да мога да поспя, имам избор, да хапвам или да спя Close
Успешен и хубав ден от мен Hug Hug

# 299
Цветич, поне имаш избор.Една вечер ядеш, една вечер спиш Joy.
Това ми хареса...

Общи условия

Активация на акаунт