Март е вече, бързичко расте Юнското човече - тема 17

• 21 291
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета,аз  малко се поизгубих....голямо четене падна,но все пак успях Whistling
Тези дни  по изследвания Rolling Eyes
Давах кръв  за "захарта" еднократно,явно нещо е високичка тъй като ме караха да повторя днес с 4 -кратно вземане на кръв  , като преди това строга диета 3 дни  Sad Много зле ми стана и полежах доста в болницата ,докато се съвзема Sad

Между другото на мен изрично ми забраниха през тези часове  храна и вода  Naughty иначе казаха че се прекратява изследването -невалидно е ,ако  ти прилошее и  Sick също.Това за мамите на които им предстои(гледам за водичка сте писали).. Peace ЗИЗУНА е обяснила подробничко.......ЗИЗУНА и тук така само че урината еднократно Peace
Взеха ми  вчера  и секрет за гъбички ,много грубо беше,после цял ден си лежах, че ме боля ниско долу коремчето Sad незнам от това ли или защото прекалих с разходките.ОХХХХХХХХХХХХ наоплаках ви се Sad дано поне всичко е наред с резултатите Praynig  ,  големи изпитания бяха.Много се притеснявам за тази захар Sad
ЧИН- страхотна темичка , добре, че си ти да ни поддържаш Hug
Добре дошли на новите мами    bouquet
Миеле -с две ръце съм ЗА имах такава марка пералня,нямат грешка Peace ......е освен годинките  Simple Smile
 Hug за всички мами  bouquet
п.с. и извинявайте ,ако ви се стори много "разхвърлян" поста ми Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 13:55 от @ALEKS@

# 76
Добро утро момичета. Hug
Не мога да сяалям картинки,така ,че засега-гладни ще стоите.
Чин,мерси за чудната темичка.  bouquet
Говорите за теста за изключване на гестационен диабет.На мен ми го правиха през престоя ми в МД и протече така-4 пъти в деня ми вземаха кръв от пръстчето като ми казаха да си ям както си го правя обикновено в реалността.После ходих долу (на 2рия етаж мисля) за разчитане на резултатите.
Шунка и на мен вчера ми се случи това с продължителното боцкане в корема.Но и аз не мога да определя откъде идваше.Не ми се струва да беше от матката.По-различно беше ,но мина за 15ина минутки.Чета ,че и ти си под наем и търсиш нова квартира.Разбирам те чудесно,аз си скъсах нервите с тези брокери и луди бабки хазяйки ,които искат по 450 лв за коптори. #2gunfire

# 77
Здравеите мами,
ние вчера имахме гости до късно и гледам съм изпуснала 4-5 страници  Laughing добре че мъжо изми чиниите после, а аз си легнах  Mr. Green
Пожелавам на всички слънчев и усмихнат ден, а аз ще наваксвам с четенето.

# 78
Добро утро, мамчета.
Днес няма закуска от мен. Направо ви сервирам една ягодова тортичка, че моето малко момченце навършва 11 годинки.Весел и усмихнат ден Laughing.

# 79
Добро утро мами

Елдра - ЧРД на детенце! Да ти е жив и здрав и само хубави неща да го чакат в живота!

тази сутрин съм на чай, че се боря с едно канещо се да се разболее гърло.. Да почерпя и вас  Hug

Ваче
Хубави новини! Все така енергия да имаш!
благодаря за инфото за рибеното масло! Аз снощи рових доста в нето по темата и добре, че спря тока че не знам докога щях да го откарам.. След малко ще си систематизирам инфото за омега киселините и ще пусна, ако има интересуващи се.  

Бухтичка - (ох защо винаги се сещам за едни вкусотии като ти чета името Wink) Та на мен много ми помагат въпросните кремчета на Body Shop. Ако сега не можеш да си намериш от тях, има едни норвежки Neutrogena - наистина са добри! Има ги в аптеките - крем за ръце си се води. Ако се сетя името ще ти пиша

китикат
- стискам палци за хубави резултати.

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 09:04 от heberlea

# 80
Добро утро,момичета Hug
Елдра,да ти е живо и здраво момченцето,винаги да те радва и да те кара да се усмихваш  bouquetМноооого вкусна таз тортичка Embarassed
Бухтичка,мерси за успокоението -дано да е така Hug
Ваче,супер новини -все така да са и да си все така енергична и да се разхождаш по магазинчетата.
Аз това изследване за диабет не знам кога ще ми каже лекарят,аз все чакам той да каже кога какво трябва -ми така мисля ,че е правилно.Не са ми взимали секрет за гъбички ,аз също смятам,че не е необходимо да ни бъркат излишно,ако не е нужно.
Днес доста ме боли кръстът -за пръв път така силно -все едно менструални болки .
Ще хапна мюсли и ще взема душ ,дано съм добре после ,за да излезна -днес ще е чудно времето.
Искам да си купя клинче пролетно ,някаква туника и едни балеринки ,че вече нямам с какво да ходя.

# 81
  • софия
Добро утро,
Елдра да ти е живо и здраво детенцето , да е щастлив и късметлия Hug, имай милост с тази торта Wink
Шунче как са пъпките има ли подобрение.
Ваче ще се справиш с гадините, сигурна съм, знаех си че правиш нещо, а ние те мислим Grinning
Кити, утре в 10 съм, ще се въоръжа с храна и вода и ще чакам Laughing, нали съм и без час, дано има къде  да се поседне. Хубаво е че при толкова хора не претупва. Мен сигурно ще иска да ми направи гинекологичен преглед, че нали ще ме гледа за първи път, дано се размине newsm78, че ме е страх.
Чиче четеш ли нещо ми липсваш Hug
Стигнах до извода че болката горе е след хранене или пиене на вода, явно няма място в стомаха Sad
Вчера бяхме на детски рожден ден, всички ми казаха по 3 пъти че съм изглеждала много добре, как трябва да изглеждам, че не съм толкова добре не съм, но по 3 пъти, някак си се чувстваха длъжни да ми го казват хората. newsm78
Хубав ден от мен  Simple Smile, аз изчистих, заредих пералня, миялна, гювеч във фурната и чакам приятелки на кафе, че нали дребното го изпрати на детска Sad

# 82
Цвети, вече те номинирам за най-чевръста домакиня. Как изчисти, изми, гювеч сложи и изпрати детето на градина и до 9ч и пост пусна!?  Shocked Аз ако си стоях в нас, сигурно още в леглото щях да се излежавам по това време.

Елдра, да ти е жив и здрав сина!   bouquet

Ваче, съвсем вече се навих за тази сушилня, ама как над 1000лв. Уф, толкова ли са скъпи, а пусто искам новичко да е. Вчера взехме хладилник и микровълнова и ако и сушилнята е над хилядарка, вече голяма част от бюджета отиват за уреди и то накуп. Но поне да са качествени, че да не ги сменям в близките 10 години. Алекс и перални ли има на Миеле. Защото днес говорихме с мъжа ми че и пералнята ни май е за смяна, поне от една марка да ги взема и двете. Ваче, а какво й е по доброто на тази марка сушилни от стандартните например?

Бухта, крем за ръце ползвай без глицерин. Понеже глицерина изсмуква влагата от кожата още повече и така ръцете стават още по сухи. Рекламират го като полезен овлажнител, но при влажност на въздуха под 65%, глицеринът изсмуква водата от най-дълбоките клетъчни слоеве на кожата,  вместо да черпи влага от въздуха. По този начин глицеринът прави кожата още по-суха и ускорява процеса на стареенето й.

# 83
  • Sofia
Добро утро! Simple Smile

Елдра, честит рожден ден на детенце! Да ти е жив и здрав и много да се гордееш с него! Тортата е прекрасна, почнах и аз да си мечтая за една...

Цвети, ти си свършила работа за половин ден, а е 9 още! Аз тъкмо ставам, даже мислех, че е към 11 часа.  Laughing
Пъпките учудващо са по-добре, почти гладко ми стана лицето, вече не съм ядосана на докторката.  Laughing Май незаслужено я обвиних.

Силвия, при мен бодежите бяха отдясно на пъпа, според мен органите са избутани зад матката и там трябва да е бебето, ама то няма с какво да ме боде пък.  Laughing
Ние търсим да си купим апартамент, този, в който сме под наем много ни харесва - е, пълен е с някакви кофти мебели и старите ел.уреди на хазяина, но е огромен и на хубаво място. Много ме е яд, че не иска да го продаде.  Laughing

Ани, според мен си купи по-обикновена сушилня, а вложи повече в пералнята. Simple Smile

# 84
 Добро утро! Grinning
 Eldra да ти е жив и здрав рожденика!
За кърменето навън- е аз не мога да го правя. Първо, че града ни е малък и в парка няма такова скатано място, и второ (поне при мен) не мога да кажа, че нищо не се вижда. Гърдите са ми големи и просто всичко си се вижда, а и това с шала поне при лятно бебе е много неудобно т.като и без това бебето се затруднява като суче и като метнеш шал, колкото и тънък да е пак  се изпотява милото. А и вкъщи на дивана и си ми е по удобно, иначе 40мин. на гърда просто ме заболява кръста. Laughing При първото дете си направих режим- кърмя, вендага след това излизам, 2 часа разходки и в 12 часа в къщи, не мога да си представя да обколям в жегата, после след 18 часа пак така.
За пелените- честно хич не ми се занимава да пера постоянно, стига ми дето перях мокри гащи  Mr. Green
 Това изследване за гестационне диабет на какво основание ви го изписват, гледам че голяма част от вас ще го правят. Аз си следя  кръвната захар, но и АГ-то ми нищо не казва Rolling Eyes

# 85
Добро утро! Елдра, честит рожден ден на твоето момче! Много здрав и щастлив да расте! Ммм, чудесна тортичка!
Хеберлеа, благодаря за чайчето, аз пия по няколко чаши чай, но по-късно, засега съм още на кафето...
Цвети, ти нямаш удържане  Hug Как се е чувствал младежът на градина?
Ваче, ползотворен ден ти се е отворил Simple Smile
На всички, на които ще правят глюкозно обременяване - успех!
Аз вчера дадох кръв за антитела, миналия път беше отрицателно изследването, дано и сега е така.
Аз започвам да готвя, че на обяд имам среща с колежките - не сме се виждали отдавна накуп, ще си направим едно каре и ще се наговорим  Mr. Green
Хубав ден Simple Smile

# 86
Здравейте   Grinning
Благодаря от името на баба.
Елдра, да ти е много, много здраво и щастливо синчето  nbirthday.
А днес съм доста скапана от сутринта, все по-зле става положението със спането и не знам какво да правя вече  Confused Само се моля офертата за нова спалня да е добра и да започваме, че само това ми е в акъла и ми се струва единственото избавление новото матраче  Laughing
Ана2, една приятелка ми беше казала, че от 7-ми месец й били казали да си маже гърдите с нещо, което не помня как се казваше. Тъй като ужасно започнаха да ме сърбят се чудих, има ли нещо полезно, с което можем да подготвим гърдите за предстоящите събития  Laughing Peace

# 87
Привет !!! От днес трябва да започне да се постопля , нямам търпение.
 Пиша първо ,  и после ще се връщам да чета: последователността е такава , защото в противен случай ще забравя какво съм искала да ви кажа  Mr. Green

Rossy Dilova , Моят бебешор е от кротките. Рядко го усещам. Понякога сутрин - 2-3 ритничета, понякога вечер , през деня много рядко.  Успокоих се , когато на последния преглед лекарката, докато ме гледа с УЗ ме пита дали в момента усещам бебето , защото правело страхотни салта Simple Smile, а аз нищо не усещах. Тоест разбрах , че при голяма част от движенията му не го усещам, но това не значи , че то не си мърда.

За рибеното масло , както и за всякакви добавки - Аз съм си поръчвала от този сайт : http://www.iherb.com/Carlson-Labs.
Т.е не съм си поръчвала точно  рибеното масло , но видях че предлагат марката.  Доставката до БГ е около 4 долара, и продуктите идват до 10-12 дни ( поне моите , хем съм в провинцията).  

И понеже някой пак беше писал за коластрата , ама не  помня кой - да споделя и аз  - снощи сънувах ,че гушкам бебче и сутринта бях цялата мокра Simple Smile , вчера пък докато даваха бебнцата при Гала - пак. Изобщо се чуствам като някакво млекодайно.  А за тези , които са лишени от тази "екстра" - хич не се косете ,  много е неконфортно и се радвам , че не съм работа вече , иначе щеше да ми е страшно  притеснено да не би да се разхождам с петна по блузата.  За сега като излизам слагам вместо подплънки от тампоните за грим , ама се разместват ...

П.С ако някоя  от четящите дами може да ми изпрати на ЛС паролата за албума , ще съм много благодарна. Няма да пиша лични съобщения ,за да не досаждам на момичетата , затова тук ви моля.

Хубав ден !

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 10:20 от *Oryx*

# 88
  • Варна
Ха добро утро! Стопляте ли се по западната част, както обещаха? Ние тук ще правим снежни човеци, всичко е бяло  Shocked
Елдра, живо и здраво да ти е момченцето и много радост и горфост да ти носи!
Ани, много интересна информация за глицерина, благодаря. А за сушилнята, там май важи правилото "Абе Миеле си е Миеле". Но нови са наистина цифри. Погледни и Електролукс. Аз като четох преди 2 години, отзивите сочеха Бош, Сименс, Електролукс. Ние взехме последното и сме много доволни, с контейнер. За Бош знам, че хората ползват 2-ра употреба техни перални и са зверове все още, но нямам лични впечатления. 
Хеберлеа, Neutrogena ги има, да. Преди време бях ползвала техен крем и май не бях възхитена, а помня как един ски-инструктор ни беше спасил всички за 1 ден с някакво тяхно кремче. Изгоряхме и то се оказа истинско чудо. Ще ги погледна сега какво имат. А Бухтичка беше работното заглавие на дъщеря ми, но никът беше вече зает, при това от варненка. Явно много ги тачим по тоя край  Mr. Green
Цвети, аз като имах няколкодневна пауза във ВЦ посещенията, така беше започнало да ме боли горе, чак ребра и т.н. И после с единия проблем се оправи и другият, така че нищо чудно от това да те стяга. Трябва да се яде на час по лъжичка, че няма място Simple Smile

Орнела, има всякакви версии за подготовка на зърната, основно с Гармастан, търкане с тривки и т.н. Аз отказах да се подлагам на подобни изтезания и не съжалявам. Иначе за омекотяване, можеш да мажеш Лансинох - това е чист ланолин, може да се кърми, без да се отмива по-нататък. Аз съм много доволна от него, други мами също, а и е адски икономичен - голяма туба я влача от преди раждането, мазах с нея и на малката сухите петънца, и сега моите ръце и още има Simple Smile
Мен ме чака работа за половин китайски народ, да видим докъде ще я докарам. Хубав ден!

Последна редакция: чт, 10 мар 2011, 10:13 от Бyxта

# 89
  • софия
Ани, не знам дали съм чевръста но обичам да си свърша всичко бързо и да не го размотавам цял  ден, пък и нервичките ме тресат и  така се успокоявам. Но бушоните изключиха hahaha, защото освен фурна,миялна пералня, работи тв. лаптопа и един влагоуловител Embarassed
Шунче браво за пъпките Simple Smile Аз ставам в 6,30 като е малкия на градина, докато го приготвя и сок му цедя сутрин, закуска, че не го знам колко яде там.
Ани 2 малкия днес мрънка, че не иска да ходи, не е свикнал милия. Приятна среща Simple Smile
Орнелка, аз в девети месец започнах да си мажа зърната с един крем на Авент, за да не се разраняват и нямах проблеми. Може Ани2 да  ни каже Simple Smile Иначе коремчето ти е голямо и затова започва не комфорта нощем.
Бухта, ще хапвам по малко, но вода мног ми се пие, все съм жадна Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт