Март е вече, бързичко расте Юнското човече - тема 17

• 21 516
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
Августа, там съм, само да не ми мине котка път.  Laughing
Доколкото разбрах, на тези отворени врати гледат и на ехограф бебето? Или преди е било така. newsm78

# 196
Августа, става въпрос за наследствената пенсия от баща ми, която ми се полага. Имам чувството, че докато вземат решение, ще мине времето за даване (понеже съм последна година студентка). Няма никаква приемственост между различните институции. В НОИ 3 пъти ме връщаха за разни документи. Всичко има занесох преди 2 месеца. Казват ми, че всичко е ОК и парите са преведени в пощата. От пощата ми казват, че имам картон, но пенсията е спряна поради липса на един документ. При поредното връщане в НОИ се оказва, че всъщност те въобще още не са погледнали допълнителните документи, които съм занесла и не са започнали да ги обработват и казват,ч е всичко е ОК по първоначалните... hahaha Ако разбра нещо въобще. Като цяло някакъв омагьосан кръг, от който изход няма ако нямаш познати, защото в притивен случай отказват дори да дадат информация  Joy

# 197
  • Пловдив
Добро утро, момичета Hug
ДИДОЛИНКА, успех и дано всичко мине добре   bouquet
ЦВЕТИЧ, чакаме добри новини Hug
ХЕРБЕЛЕА, поздравления за хубавите вести Hug А тази торта сега да ми е в ръчичките, трохичка няма да остане Joy

Ние име за момиче си бяхме измислили още преди около две години и не сме го променяли - Евелин Heart Eyes

# 198
Запис  Hug
Блаягодаря за новата Темичка  Heart Eyes

# 199
Махам мнението да не разтройвам някой. Peace

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 12:27 от ҳ̸Ҳ̸ҳBunnyҳ̸Ҳ̸ҳ

# 200
  • София
Добро утро!
Кити, мила, гледай себе си, щади се. Как си днес?  Не е хубаво така да ти крещи мъжът ти. Изнервен, изнервен.. хубаво, ама да се съобразява  Confused

Аз пак се загубих, щото съм във вихъра на ръкоделията. Мине не мине ме хващат лудите. Харесах една пелена памучна в един магазин за плетива и разбира се тутакси купих преждата. Аз много обичам да плета и такива неща ме успокояват. Лошото е, че все нямам време за тях. Да, ама сега ме е напънало желанието и сядам, та сигурно вечер ще липсвам  Grinning

Златенце... много големи бебоциии!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Спокойно, ще удържиш фронта!  Hug

vova, нашите РД всички са били като малки сватби  Rolling Eyes До преди 2 г. когато смених стила и горещо препоръчвам при подходяща възраст и условия тоя начин на празнуване. Ходим на театър. В 199 има чудесни постановки. От 11:30 театър, после отсреща в парка при бившата Зоологическа градина. Не обичам Мак Доналдс, но за тоя начин на празнуване е единсвен вариант. Сяда се на капанче и за децата се отив аи се зимат мак менюта. Седяли сме по 3-4-5 часа в парка. Децата вилнеят яко, има и къде. Първият път се получи малко импровизирано, защото ни падна представлението в театъра и ходихме на следващия ден. Отпадна и резервацията в МакДоналдс, а за следващия ден нямаше възможност там. А аз какво, какво... ще видим какво... съвсем импровизирано го направихме. Имаме досега късмет с времето. Ама за дечица с летни РД е супер докато има театрален сезон. И да ви кажа никак не излиза скъпо. Театъра за десетина деца и родители е около 70 лв и почерпката после излиза съвзем прилично. За големи деца може да не влизат и родителите. Освен всичко в 199 рожденника се качва на сцената да се поклони с артистите. Абе, много е готино  Mr. Green Отлеснах се... и на нас ни предстои скоро организация... Sunglasses
Шунка за теб би било вариант, ама зависи дали театрите работят.

Бъни, политиката и тук е такава! Не мисля, че е удачен обаче постинът. Всяка от нас трепери да не роди преждевременно. Аз лично избягвам да чета кофти неща във всякакви аспекти и темата я чувствам като място свободно от лоши новини. Лично аз предпочитам да си остане такава  Peace Случва ми се неволно да науча доста неприятни неща за бременности и бебета, но опредлено няма да ги споделя тук.  Wink И много още мога да напиша по темата, че и да ти е писано да живееш понякога това не е достатъчно. Спирам дотук! Раждалите ще ме разберат  Confused
Чинче, успех!!!!  Hug

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 11:43 от Vache

# 201
Здравейте мами newsm51!
Много се радвам, че не сте ме забравили  Hug  Hug  Hug, на всички по една голяма прегръдка hug! Дидолинката ме проверява от време на време и писа, че сте питали за мен.
Добре сме и дано и при вас всички е наред  Praynig! Нямах нещо настроение и нито съм писала, нито съм чела темичките  Embarassed! Занимавах се с други неща!
Няма нищо интересно при мен - не съм била на преглед (другата седмица ми е ЖК), не съм купила нищо за бебоците (мъжът ми не дава), така че си отглеждам окръжността на спокойствие  Joy и чакам пролетното време, което днес - мисля - най-после дойде!

# 202
  • София
Запис  Hug
Блаягодаря за новата Темичка  Heart Eyes

Gachoni, ти защо изобщо се записваш  като нито четеш, нито пишеш. Прегледах постингите ти. Това го правиш в доста теми. Последно отправям предупреждение, а после ще вляза и ще изтрия всички такива едносрични постинги, които са забранени от правилата. Мисля, че не си ги чела при регистрацията. Направи го сега!

# 203
  • софия
Здравейте,
sunshine33 , толкова се радвам че сте добре, много се бях притеснила чак ти рових във  профила да видя от кога не си писала Hug
heberlea много се радвам че сте добре. Hug
Елдра тази жена няма угаждане, да не яде тогава  #Cussing out
Мерси за стиснатите палци, бебка е добре 930гр., запознах се с доктора, хареса ми много стабилен ми се видя, посъветва ме да си ходя на консултация при сегашната ми докторка и да дойда при него в началото на 9 м. Най важното е че ми каза че мога да разчитам на него, ако имам проблеми, а това може да се очаква, каза че и високото кръвно и проблемите с бъбреците могат да се появят последните месеци.
В Шейново ми стана много мило, майки се разхождат със сини и розови гривнички, но по боси крака на вън и захапали цигарите #2gunfire.
МНОГО Е ХУБАВО НА ВЪН КОЙТО МОЖЕ ДА ИЗЛИЗА, КОЙТО ЛЕЖИ ДА ОТВААРЯ ПРОЗОРЦИТЕ Simple Smile

# 204
  • Sofia
Въпрос към тези мамчета, които като мен напоследък страдат от запек, да ми кажете има те ли мнение за сиропа "Фрутилакс". ЖК ми го изписа и искам да питам ако някой от вас го ползва има ли ефект или ще препоръчате нещо друго. Thinking

# 205
tzvetihc, благодаря ти!
makenzen, аз нямам много опит, но веднъж имах проблем със запека и ми помогнаха свещички Eva Q - стават за бременни и действат светкавично  Laughing!

# 206
Ей човек да не поспи малко и после няма изчитане. Но този гинипрал много ме мори, а и нямам никакви надежди, че ще ми го спрат по-рано от 38 седмица. Стискам зъби и това е.
Цвети, браво че си намерила твоя човек. Сега поне спокойно ще си чакаш раждането.
makenzen моето лекарство е фъстъци. Знам, че са алерген, гледам да не прекалявам, но имат моментално действие. Друго решение не съм намерила за сега.
Друго не се сещам какво щях да пиша, че малко съм бясна. Сестра ми ми звъни сутринта - зет ми не бил вземал заплата няколко месеца. Направо ми иде да убия шеф му. Те с две деца под наем, направо как се оправят не знам. Пратих го зет ми в инспекцията по труда да подава жалба, щото се опитали да говорят с оня да му плати - той се държал супер гадно.

# 207
Ужас deskatta тези работодатели какво си мислят че хората могат и без пари да живеят.Да подаде жалба ако не може да се обади на господари на ефира, но може да му коства работата.

makenzen аз ям корнклекс или мюсли всяка сутрин и много ми помага.

# 208
Ужас deskatta тези работодатели какво си мислят че хората могат и без пари да живеят.Да подаде жалба ако не може да се обади на господари на ефира, но може да му коства работата.
Ами за сега го пратих в Инспекцията по труда. Знам, че хората там си вършат работата и не се бавят. Ще видя какво са му казали. Лошото е, че вече не живея във Варна. Преди можеше да намеря малко връзки да помогна с нещо, но сега почти нямам шансове за успех, а и както не мога да пътувам още по-зле. Да му коства работата е по-добре отколкото да работи и да чака напразно заплата. Варна е голям град, ще намери нещо, но пък тези месеци без пари. Направо побеснях като ми се обади плачейки и аз нищо не мога да направя  #Cussing out

# 209
Надниквам при вас преди да се отправя в кухнята, че изгладнях

Цветич - много си мила благодаря ти  bouquet

съншайн - днес слънчице се показа и с него и ти - и то със слънчеви новини  Hug да знаеш, че и аз те мислих. На мамите с близнаци сигурно ви е по-трудно, но пък и радостта ви ще е двойна..

макензи - я пробвай първо с малки промени в храната, преди разни препарати. Направи си една царевична саладка (примерно с чушчици и кисели краставички или задуши с малко копър), направи си закуска от варено жито и ядки + смокинки и сушени сливки..ей такива неща и виж дали ще помогне. Ако не - аз наскоро след като прекалих със сандвичи със сушени доматки хапнах 1-2 парченца от разхлабващите шоколадчета (има ги по аптеките) и ми свършиха работа...

деска
- не им се давайте!

Ваче - чудна идейка за рожден ден! Може да се възползвам!

Общи условия

Активация на акаунт